Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Noderīgi ieteikumi žoga izvēlē

Žoga izvēle ir ļoti svarīgs lēmums, jo žogs pilda gan praktiskas, gan estētiskas funkcijas. Pieejami dažāda veida žogi, tādēļ katrs mājas īpašnieks var izvēlēties savām vajadzībām piemērotu risinājumu. Tomēr, pirms lemt par to, kurš no risinājumiem būs labākais, der painteresēties pašvaldībā, kādi ir nosacījumi attiecībā uz žoga izvēli (veidu un augstumu), kā arī uzstādīšanu.
Reklāmraksts

Logu izvēle: Kuram risinājumam dot priekšroku?

Kad pienācis laiks mainīt logus mājoklī, pirmais jautājums ir par to, kādiem logiem dot priekšroku - plastmasas, koka vai alumīnija? Katram no šiem variantiem ir sava specifika, tādēļ izvēle jāveic rūpīgi.
Reklāmraksts

Dzīve lielā vai mazā pilsētā: Kas ir labākais Jūsu ģimenei?

Dzīvošanas izmaksas, darba un izklaides iespējas - ir tik daudz aspektu, kas jāizvērtē, domājot par pārcelšanos uz citu pilsētu. Kā saprast, kurš būs Jūsu ģimenei piemērotākais variants - dzīve lielā vai mazākā pilsētā? Lūk, būtiski faktori, kam pievērst uzmanību!
Reklāmraksts

Dators darbiniekam – kā izvēlēties īsto?

Lai darbi birojā ritētu raiti uz priekšu, ir nepieciešams darbiniekus aprīkot ar vislabāko iespējamo tehniku viņu uzdevumu veikšanai. Tomēr pieejamo ierīču klāsts ir plašs – gan zīmolu, gan funkciju, gan veida, gan cenas ziņā. Kā izvēlēties piemērotāko datoru savam uzņēmumam? Lasi rakstu un uzzini vairāk!
Reklāmraksts

"Reima" bērnu apģērbs ir gudrs ieguldījums kvalitātē, izturībā un ilgtspējā.

Sieviete, tērpusies dziļi skapī aizmirstā kleitā, priecājas, it kā būtu iegādājusies jaunu kleitu. Tikmēr aizmirsto bērnu drēbju izvilkšana no skapja mūs drīz vien nepatīkami pārsteigs. Mazie aug neticamā ātrumā, tāpēc šķiet, ka drēbju un jo īpaši apavu skaits aug acu priekšā! Neraugoties uz to, vecāki saprot, ka ir nepieciešams ieguldīt līdzekļus kvalitatīvos bērnu apavos un apģērbā, lai nodrošinātu bērna komfortu jebkuros apstākļos (lietū, sniegā, vējā utt.). Tāpēc Reima, zīmols, kas garantē kvalitāti, izturību un estētiku, ir biežs viesis mūsu bērnu garderobēs
Reklāmraksts

O, tas ir man!

Jēdzienā «kultūras mantojums» ietilpst daudz dažādu tēmu: no tiesībām un ētikas līdz pat mantojuma veidiem un to saglabāšanai, semiotikai un ilgtspējai. To visu var apgūt Latvijas Kultūras akadēmijas maģistra studiju programmā Kultūras mantojuma pārvaldība un komunikācija.
Reklāmraksts

Nebanku kredīti – Kādas ir šī finanšu pakalpojuma priekšrocības?

Viena no dzīves jomām, kuras pārvaldība spēj sagādāt galvassāpes, ir finanses. Lai cik pārdomāti mēs plānotu savu budžetu un izvērtētu ikmēneša tēriņus, var gadīties neparedzētas situācijas, kad papildu naudas līdzekļi ir ļoti nepieciešami. Tādās situācijās var noderēt naudas aizdevums.
Reklāmraksts

Kas jāņem vērā, izvēloties Volkswagen komerctransportu?

Volkswagen ir viens no patērētāju iecienītākajiem auto. Šis markas auto ir plaši pieejami un tos izmanto ne tikai privātpersonas, bet arī uzņēmumi, kuriem nepieciešams pārvadāt un piegādāt preces. Kā labāk izvēlēties - BRC Autocentrs sagatavojis vērtīgu informāciju!
Reklāmraksts

E-pasta mārketinga dizains: tipogrāfijas māksla

Tipogrāfija ir rakstīto vārdu veidošanas un pasniegšanas māksla: teksta izkārtojums, stils un izmērs. Līdz ar mārketinga digitalizāciju tipogrāfija ir kļuvusi ļoti svarīga gan tiešsaistes, gan bezsaistes medijos. Tāpēc šoreiz aplūkosim tipogrāfiju mārketinga e-pasta vēstulēs. Vai tai vajadzētu pievērst uzmanību?
Reklāmraksts

SEO pakalpojumi rezultātu uzlabošanai

Izmantojot SEO, galvenais mērķis ir nonākt Google meklētāja pirmajās pozīcijās. Bet bieži vien mums tiek uzdots jautājums - kas tieši nosaka pozīciju izvietojumu? Atbilde ir gan vienkārša, gan sarežģīta vienlaicīgi.
Reklāmraksts

5 padomi, kā mājokli padarīt mājīgāku

Māja ir tā vieta, kur mēs pavadām ļoti lielu daļu mūsu dienas, tāpēc ir svarīgi to iekārtot tādu, lai gribētos tajā atgriezties. Šajā rakstā esam apkopojuši vairākus noderīgus padomus, kas ar pāris vienkāršiem elementiem palīdzēs padarīt mājokli vēl mājīgāku. Neatkarīgi no tā, vai jums ir dzīvoklis vai māja, šie padomi noteikti noderēs!
Reklāmraksts

Vasaras vai vissezonas riepas? Iepirkšanās gids

Kad pienācis laiks sagatavot automašīnu braukšanai vasaras sezonai atbilstošos laikapstākļos, viens no būtiskākajiem jautājumiem ir riepu izvēle. Autovadītājiem nereti rodas jautājums - spēkratu aprīkot ar speciāli vasaras sezonai paredzētām vai vissezonas riepām?! Veltot nedaudz laika, lai saprastu galvenās šo riepu atšķirības, lēmumu pieņemt būs vienkāršāk.
Reklāmraksts

8 padomi, kas noderēs iekārtojot mazu dzīvokli

Jauna dzīvokļa iegāde vienmēr ir nozīmīgs un priecīgs notikums, tomēr bieži vien ar iegādi viss nebeidzas, jo dzīvokli nepieciešams iekārtot atbilstoši savām vēlmēm un vajadzībām. Šo uzdevumu var sarežģīt fakts, ka dzīvoklis ir mazs, tomēr tas nebūt nenozīmē, ka jāatsakās no savām iegribām. Mazi dzīvokļi mūsdienās nav retums. Liekot lietā mazliet izdomas, fantāzijas un viltību, mazu dzīvokli iespējams pārvērst līdz nepazīšanai, padarot to gan vizuāli pievilcīgu, gan funkcionālu – lūk, 8 padomi, kas noderēs, iekārtojot mazu dzīvokli!
Reklāmraksts

Bērnu frizētava Hair Room ir atklājusi noslēpumus, kā griezt matus pat visnepaklausīgākajiem bērniem

No pirmā acu skatiena matu griezums mazajiem klientiem liekas vienkāršs, bet patiesībā tas ir ļoti nopietns darbs. Bērna un pieauguša matu griešana nav viens un tas pats, ne katrs profesionāls frizieris tiks galā ar tik sarežģītu uzdevumu. Bērni pēc savas dabas ir ļoti aktīvi, neviens bērns nesēdēs frizieru krēslā mierīgi un taisni, bērnam visu laiku kaut kas jādara. Tas nozīmē, ka bērnu frizētavas meistaram jāmāk strādāt ātri, bet tajā pašā laikā uzmanīgi un kvalitatīvi.
Reklāmraksts

Ievads Facebook reklāmu izmantošanai biznesā

Reklāma Facebook ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā sazināties ar savu mērķauditoriju tiešsaistē. Vai zinājāt, ka 96 % sociālo mediju tirgotāju atzīst Facebook par visefektīvāko sociālo mediju reklāmas platformu?
Reklāmraksts

7 idejas dzimšanas dienas ballītei pieaugušajiem

Tuvojas dzimšanas dienas ballīte pieaugušajiem, bet nav variantu, kā to pavadīt interesanti un azartiski? Nost ar garlaicīgām idejām! Arī pieaugušie ir pelnījuši savu jubileju atzīmēt tā, lai paliek lieliskas atmiņas un emocijas. Lasi šo rakstu un noorganizē ballīti sev vai kā pārsteigumu draugam!