Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Ventspils - pilsēta uzņēmējdarbībai un izglītībai

Lai darbība būtu iespējami efektīva un katra nākamā diena būtu labāka par iepriekšējo, jau šodien svarīgi domāt par nākotni. Ventspils valstspilsētas pašvaldības mērķtiecīgi vadītās darbības rezultātā pilsēta var lepoties ar virkni sasniegumu un, galvenais, ar apmierinātiem pilsētniekiem.
Reklāmraksts

Mainām motoreļļu un filtrus. Ko ņemt vērā?

Eļļas filtrs, gaisa filtrs, degvielas filtrs un salona filtrs - kopā četri filtri, kuri ir jāmaina regulāri. Vēl auto ar automātisko ātrumkārbu ir hidrofiltrs, tam nomaiņa ir retāka - ik pēc 60000 km vai 120000 km. Maiņas intervālu nosaka auto ražotājs.
Reklāmraksts

Ventspils – dažādu paaudžu pilsēta

Ventspils ir pilsēta, kurā pašvaldība rūpējas, lai radītu vidi, kurā ērti justos ikviens – īpaši ģimenes ar bērniem, seniori kā arī pilsētas viesi.
Reklāmraksts

Komfortabla un veselīga vide Ventspils izglītības iestādēs

Liela nozīme tam, kāds izaugs bērns, ir videi, kurā viņam nākas uzturēties pirmsskolas izglītības iestādē un vēlāk arī skolā. Ventspils valstspilsētas pašvaldība visās pirmsskolas un vispārējās izglītības iestādēs rūpējas, lai bērni uzturētos un mācītos svaigā gaisā un lai tiem būtu pieejamas mūsdienīgas tehnoloģiskās iekārtas, kas palīdz apgūt zināšanas.
Reklāmraksts

Ceļvedis veļas mašīnu pasaulē jeb kā izvēlēties sev vispiemērotāko sadzīves elektropreci

Veļas mašīnas ir kļuvušas par vienu no mūsdienu nepieciešamākajām sadzīves elektroprecēm, jo tās sniedz iespēju ne vien ieekonomēt tik dārgo laiku, bet arī ievērojami atvieglo ikdienu. Taču, tehnoloģijām strauji attīstoties, tirgū arvien ātrāk un biežāk ienāk jauni veļas mašīnu modeļi, kas solās būt vēl labāki par esošajiem, tomēr –, kā neapjukt tik plašajā klāstā? Raksta turpinājumā esam apkopojuši noderīgus padomus un ieteikumus, kas palīdzēs veikt pareizo izvēli!
Reklāmraksts

Kā izvēlēties sev vislabākās bezvadu austiņas?

No visiem ikdienas viedpalīgiem, kas ietekmē mūsu dzīves kvalitāti, bezvadu austiņas atrodas saraksta augšgalā. Mēs skrienam ar tām, valkājam tās braucot vilcienā vai lidmašīnā, daži pat ēd, dzer un iet gulēt ar austiņām.
Reklāmraksts

Saules paneļi - 6 padomi kā izvēlēties

Tagad, kad strauji pieaug elektroenerģijas cenas, cilvēki meklē veidus, kā tās samazināt un kļūt neatkarīgiem - pašreiz populārākais risinājums ir saules paneļi. Tā kā tas ir salīdzinoši jauns risinājums, cilvēkiem vēl trūkst zināšanu un pieredzes, līdz ar to saules paneļi apvīti dažādiem mītiem. Izvēlieties pārdomāti - raksta turpinājumā esam apkopojuši 6 padomus, kas palīdzēs!
Reklāmraksts

Kas ir ātrais kredīts. Kā saņemt ātro kredītu Latvijā

Mēs visi esam dzirdējuši par tā sauktajiem “ātrajiem” kredītiem (tie arī ir ekspreskredīti). Tā sauc kredīta veidu, kurā pieteikums tiek izskatīts pēc iespējas īsākā laikāun vienkāršām prasībām aizņēmējam. Incredit piedāvā šo pakalpojumu visiem Latvijas iedzīvotājiem vecumā no 21 līdz 70 gadiem ar pārbaudītiem ienākumiem, tostarp uzņēmējiem, strādājošiem studentiem un pensionāriem.
Reklāmraksts

Vai dāsnums atmaksājas?

Dāsnums – viens no plašākajiem ieguldījumu veidiem cilvēka ikdienā. Neatkarīgi no tā, vai katra cilvēla dāsnums ir daļa no pārdomātas stratēģijas, cēls žests, bezcerīgas ticības izpausme iespējamam brīnumam vai vienkārši neizskaidrojama rīcība, cilvēks no tā saņem kādu beznosacījumu labumu pat, ja rezultāts ne vienmēr ir tāds, kāds ir gaidīts.
Reklāmraksts

Vecpuišu ballīte labākajās tradīcijās - 3 padomi organizatoriem

Vecpuišu ballīte ir ilgi gaidīts notikums gan līgavainim, gan viņa draugiem. Tas ir pasākums, kuram jābūt grandiozam un atmiņā paliekošam. Ko un kā darīt? Kādi ir unikāli un tradicionāli vecpuišu ballītes uzdevumi? To visu lasi šajā rakstā!
Reklāmraksts

Kas jāzina pirms iegādājies iebūvējamo virtuvi

Iebūvējamā virtuve ir mūsdienu virtuves zonas neatņemama sastāvdaļa, kas sastāv no darba virsmas, plīts, skapīšiem, kā arī papildināma ar trauku mašīnu, cepeškrāsni un citiem virtuvē vajadzīgiem un noderīgiem elementiem. Lai arī iebūvējamās virtuves daļas ir līdzīgas; izpildījums, materiāli un izkārtojums var būt visnotaļ atšķirīgs. Lasi raksti un uzzini, par ko vērts padomāts pirms iegādājies iebūvējamo virtuvi!
Reklāmraksts

Iepirkšanās ceļvedis jeb kā izvēlēties labākās bezvadu austiņas

Bezvadu austiņas ir kļuvušas par neatņemamu ikdienas daļu to plašo priekšrocību un ērtuma dēļ. Tehnoloģijām attīstoties, nu jau tirgū plašā klāstā ir pieejamas arī austiņas ar bezvadu funkciju. Tās sniedz kustību brīvību, ļaujot pilnvērtīgi veikt ierastās ikdienas darbības iecienītās mūzikas ritmu pavadībā. Raksta turpinājumā ir apkopota noderīga informācija par bezvadu austiņām – to priekšrocībām un izvēles iespējām, lai Tu nepajuktu plašajā to klāstā un spētu izdarīt pareizo izvēli!
Reklāmraksts

Auto, kas ir sarunu centrā

2022. gada diskursu par automašīnām gan Latvijā, gan pasaulē aizēnojušas sarunas par pieaugošajām degvielas cenām, kopējo ekonomisko situāciju un neziņu par nākotni ne auto pasaulē, ne pasaulē vispār. Bet tas nenozīmē, ka auto tirgū nav, par ko priecāties. Gluži pretēji — inovācijas mašīnbūves jomā ir iespaidīgas. Šoreiz iepazīstinām ar dažiem auto, par ko 2022. gadā runā daudz auto entuziastu, un iemesliem, kādēļ tās izpelnījušās uzmanību.