Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Rotaslietas Valentīndienā – kā izvēlēties īsto dāvanu otrai pusītei

Mēdz teikt, ka mīļotajam cilvēkam jāliek justies mīlētam katru dienu, ne tikai īpašās reizēs, un kādēļ lai Valentīndiena būtu izņēmums? Mīlētāju diena ir lieliska iespēja savai otrai pusei īpašākā veidā atgādināt, cik liela nozīme viņam vai viņai ir Tavā dzīvē. Rotaslietas labāk kā jebkas cits simbolizē vērtību, ilgmūžību un skaistumu, tās liek atplaukt smaidā un iepriecina pat prasīgākos cilvēkus. Rotas tiek uzskatītas par piemērotāko dāvanu īpaši tuviem, īpaši mīļiem, īpaši svarīgiem cilvēkiem. Kā izvēlēties rotas mīļotajam vai mīļotajai un ko darīt, ja izvēle ir pārāk grūta – lasi šī raksta turpinājumā.
Reklāmraksts

8 lietas, kurām noteikti jāatrodas Tavā auto

Lai cik piesardzīga un pārdomāta būtu automašīnas vadīšana, uz ceļa var notikt jebkas. Tieši tādēļ autovadītājiem ieteicams sagatavoties visdažādākajām situācijām. Pārplīsusi auto riepa, avārija, problēmas iedarbināt auto... Ko darīt, lai būtu šādām situācijām maksimāli sagatavojies?
Reklāmraksts

Kuras no Arianas Grandes smaržām man iegādāties?

Ariana Grande ir spēcīga personība ar daudziem talantiem. Neatkarīgi no tā, vai viņa dzied publikai vai studijā ieraksta jaunu hitu albumu, varat būt droši, ka viņas mūzika, talants un skaistums atspoguļo viņas pārliecinošo ārieni.
Reklāmraksts

Kas ir kašmira džemperis un kāpēc tas ir tik īpašs?

Tu noteikti esi dzirdējusi par kašmiru, varbūt pat Tavā skapī ir kašmira džemperis vai divi. Kašmira džemperi ir klasisks un mūžīgs drēbju skapja pamatelements, kas būs gan silts, gan stiliīgs turpmākajos gados. Jo īpaši bezvīļu kašmira džemperi, kuri tikai nesen ir iekarojuši modes pasauli un kļuvuši par revolūciju trikotāžas nozarē.
Reklāmraksts

Vislabākā izvēle pašiem mazākajiem – merino vilnas un kokvilnas pledi

Jaunā bērna gaidīšana, īpaši, ja tas ir pirmais bērniņš, ir maģisks laiks ne tikai topošajiem vecākiem, bet arī citiem radiniekiem, kuri arī gaida jauna ģimenes locekļa piedzimšanu. Protams, eiforiskos mirkļus nomaina laikietilpīgā pašu nepieciešamāko lietu iegāde zīdainim. Internetā ir daudz praktisku padomu par to, kuri pirkumi ir izdevīgi un kuri pilnīgi nevajadzīgi.
Reklāmraksts

Ar ko atšķiras dārgāka suņu barība no lētākas?

Kvalitatīva un uzturvielām bagāta suņu barība, ir galvenais priekšnoteikums tam, lai suns dzīvotu ilgu un veselīgu dzīvi. Ja suņu audzēšanas profesionāļiem, veterinārmedicīnas pārstāvjiem, kā arī jau pieredzējušiem suņu saimniekiem varētu būt vieglāk orientēties suņu barības piedāvājumā, tad tiem, kas vēl tikai apsver domu par suņa ienākšanu dzīvē, vai nesen kļuvuši par suņa saimniekiem, izvēle varētu būt gana sarežģīta.
Reklāmraksts

3 aktuāli sieviešu apavu trendi šajā sezonā – uzziniet, kuri apavu modeļi būs modē

Skaisti un sievišķīgi apavi noteikti ir ikvienas sievietes galvenā garderobes sastāvdaļa. Daudzām sievietēm galvenais ir apavu praktiskums, bet izskats un aktualitāte paliek otrajā plānā, tomēr ļoti bieži to visu var apvienot. Modes tendences nav tikai neparastu stilu, krāsu vai dizainu apavi, kas ikdienā nebūs praktiski. Pēdējos gados modē ir ne tikai oriģināli modeļi un dizaini, bet diezgan daudz apavu, kas ir praktiski un piemēroti ikvienai sievietei.
Reklāmraksts

Piecas priekšrocības, ko sniedz augstumā regulējami galdi

Agrāk galdi ar regulējamu augstumu nebija pats ērtākais risinājums, jo virsmas pielāgošana bija jāveic mehāniski. Tagad gan viss ir daudz vienkāršāk – atliek vien piespiest pogu, un par pārējo dažu sekunžu laikā parūpējas galda iebūvētais elektromotors. Vai zināji, ka galdiem ar maināmu augstumu ir virkne noderīgu priekšrocību? Lasi šo rakstu un iepazīsties ar tām!
Reklāmraksts

Kāds aprīkojums nepieciešams, lai Husqvarna raideri būtu labs palīgs ziemā?

Maldīgs ir uzskats, ka raideris ir tikai zāles pļāvējs, kuru var izmantot vienīgi vasarā. Pateicoties plašajam piederumu klāstam, ar raideri ir iespējams ne tikai nopļaut zāli, bet veikt arī citus teritorijas uzkopšanas darbus. Piemēram, pievienojot sniega lāpstu raiderim, tas kļūs par izcilu palīgu ziemas laikapstākļos.
Reklāmraksts

Mazlietoti auto – praktiski padomi braukšanai ziemas apstākļos

Iestājoties ziemai, autovadītājiem ir jābūt krietni uzmanīgākiem uz ceļa. Stipra snigšana un apledojums izaicina pat pieredzējošākos autovadītājus, tādēļ ir svarīgi sagatavoties braukšanai bargos ziemas apstākļos. Turpini lasīt šo rakstu un uzzini praktiskus padomus braukšanai ziemā!
Reklāmraksts

Kalnu velosipēdi - kā izvēlēties pareizo?

Kalnu velosipēdi, saukts arī par MTB, ir velosipēdu kategorija, kas paredzēta ne tikai kalniem. Tā kā šie velosipēdi ir izturīgi un manevrētspējīgi, tiem ir plata stūre, biezas riepas ar raupju protektoru, tie ir piemēroti visur, kur ceļš nav tikai gluds asfalts un nepieciešama laba saķere ar virsmu, stabilitāte, amortizācija. Vai tie būtu lauku ceļi, meža takas vai nelīdzens ceļa segums. Kādi tad ir šo velosipēdu svarīgākie parametri un kā izvēlēties pareizo?
Reklāmraksts

Kas liecina par to, ka kafijas automātam nepieciešams remonts?

Kafijas automāts ļauj iemīļoto kafijas dzērienu pagatavot viegli un ātri, vairāk laika veltot tā baudīšanai. Kafijas malkošana ir lielisks atelpas brīdis, kas sniedz nepieciešamo enerģijas stimulu pirms dodamies ikdienas gaitās vai risinām svarīgus jautājumus. Taču, lai kafijas automāts arī ilgi pēc tā iegādes strādātu nevainojami, ir būtiski veikt regulāras iekārtas profilaktiskas pārbaudes un spēt pamanīt pirmās pazīmes, kas liecina par nepieciešamību veikt ierīces remontu.
Reklāmraksts

Kādas ir vidējās auto uzturēšanas izmaksas?

Mūsdienās daudziem cilvēkiem auto ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa, taču tā uzturēšana prasa ne tikai laiku un pūles, bet arī finanses. Diemžēl auto izmaksas nebeidzas brīdī, kad auto iegādāts, tieši pretēji - tikai tad tās sākas. Plānojat iegādāties auto, taču nezināt, kas Jūs sagaida? Šajā rakstā esam apkopojuši auto vidējās uzturēšanas izmaksas - jau laicīgi zinot šīs izmaksas un savu budžetu, varēsiet atrast veidus, kā tās samazināt!
Reklāmraksts

Kvalitatīvs āra apgaismojums – kā to panākt?

Nereti āra apgaismojums ir pirmais, ko pamanām, lūkojoties uz ēku vai tās apkārtni. Ģeometriskas formas, izliektas līnijas, ornamenti un gaismu spēles uz ēkas fasādes raisa ne vien interesi, bet priecē arī acis, turklāt to visu ir iespējams panākt ar āra apgaismojuma palīdzību. Raksta turpinājumā interjera salona KRASSKY gaismas arhitekti dalīsies padomos par to, ko ņemt vērā, plānojot un uzstādot āra apgaismojumu ēkas fasādei, dārzam, kokiem, lai piešķirtu estētiski baudāmu rezultātu un nodrošinātu labu apgaismojumu diennakts tumšajā laikā.
Reklāmraksts

Kā nodarbināt suņa prātu? 3 noderīgas spēles mājas apstākļos

Visiem suņiem ir nepieciešamas gan fiziskās, gan mentālās aktivitātes. Ja esat pieņēmuši lēmumu, ka jūsu ģimenei pievienosies suņuks, tad ir jābūt gataviem nodrošināt savam mīlulim ne tikai pajumti un ēdienu, bet arī dažādas aktivitātes. Kādas aktivitātes suņiem ir nepieciešamas?