Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Kā krāsot mājas fasādi, un kādi krāsošanas piederumi šim darbam vajadzīgi?

Siltie pavasara un vasaras mēneši ir īstais laiks, kad ķerties klāt dažādiem krāsošanas darbiem, un izņēmums nav ēku fasāžu krāsošana. Esat nolēmis šo darbu paveikt pats, taču nezināt, kādas krāsas izvēlēties, kādi krāsošanas piederumi jums vajadzīgi un kādām niansēm jāpievērš uzmanība, krāsošanas laikā? To visu uzzināsiet raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

Ģērbsimies pareizi, sēžoties uz motocikla

Runājot par motociklu drošību, ķiveres ir vissvarīgākā aprīkojuma sastāvdaļa. Tomēr braucējiem nevajadzētu aizmirst, cik svarīgi ir citi aizsardzības līdzekļi, kas var ievērojami uzlabot viņu drošību un komfortu uz ceļa. Šajā rakstā izpētīsim motociklistu jaku un bikšu nozīmi, izceļot to galvenās iezīmes un priekšrocības.
Reklāmraksts

Elektriskie velosipēdi - Revolūcija ceļā!

Atklājiet jaunu līmeni brīvā dabas izpētē ar elektriskajiem velosipēdiem. Izmantojiet spēcīgo elektrisko palīdzību, lai pārvarētu kalnus, veiktu garus distances braucienus un izbaudītu katru mirkli uz velosipēda. Neatkarība, ērtums un ekoloģija - tie ir tikai daži no ieguvumiem, ko piedāvā elektriskais velosipēds.
Reklāmraksts

Plusi un mīnusi izvēloties granulu vai gāzes apkures katlus

Šobrīd, sekojot tautas padomam – “Ragavas taisi vasarā – ratus ziemā”, ir vispiemērotākais laiks, lai ierīkotu vai remontētu sava mājokļa apkures sistēmu. Tas ir pašsaprotami, jo mūsu klimatiskajos apstākļos apkuri izmantojam gandrīz deviņus mēnešus gadā.
Reklāmraksts

Kā golfa bumbiņas izvēle ietekmē mūsu spēli?

Golfa bumbiņas - neliela, šim cēlajam sporta veidam būtiska lieta - ir ļoti svarīgas spēles kvalitātei un mūsu sniegumam. Tāpēc, kas var šķist vienkārši, bumbiņas izvēle var kļūt sarežģītāka, ja ņemam vērā vairākas svarīgas šī piederuma īpašības. Kā golfa bumbiņa ietekmēs mūsu panākumus golfa laukumā?
Reklāmraksts

Drošs un uzticams nodokļu konsultants tavam uzņēmumam

Darbs ar finansēm un grāmatvedību ir atbildīgs, jo kļūdas tajā var izmaksāt dārgi. Tāpat tas ir atbildīgs, jo dažkārt no precīziem vai neprecīziem aprēķiniem var būt atkarīgi tālākie notikumi uzņēmumā. Atbildību uzliek arī fakts, ka finanšu informācijai nereti ir nedaudz slepena “piegarša”, tāpēc ir labi, ja ir grāmatvedis, kuram varat uzticēties, ka viņš neizpaudīs datus trešajām pusēm, piemēram, par darbinieku algām vai citiem iespējami sensitīviem jautājumiem.
Reklāmraksts

TOP 3 visuzticamākie auto platformā “mobile de” – ilgmūžības un uzturēšanas izmaksu salīdzinājums

Arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju izvēlas iegādāties jaunu automašīnu no mobile.de, kas ir Vācijas lielākā automašīnu tirgošanas platforma. Daudzi varētu jautāt, kāpēc iegādāties auto no Rietumeiropas, ja to var izdarīt tepat Latvijā? Iemesli ir dažādi – vidēji auto Rietumeiropā ir jaunāki, kā arī augstākas tehnisko apskašu prasības liek autovadītājiem Rietumeiropā uzturēt savu auto labākā darba kārtībā.
Reklāmraksts

Kā palīdzēt bērnam pārvarēt bailes no zobārsta?

Rūpēties par sava bērnu zobu un mutes dobuma veselību ir vecāku atbildība un pienākums. Jo aktīvāk un regulārāk bērns jau no agrīna vecuma apmeklēs zobu higiēnista kabinetu, jo mazāks ir risks nākotnē saskarties ar nopietniem zobu bojājumiem un nepieciešamību pēc ilgstošas un sarežģītās zobu ārstēšanas, kas var būtiski ietekmēt bērna pašsajūtu, pašapziņu un veselību.
Reklāmraksts

Kafijas automātu noma - lieliski piedāvājumi Tavam birojam

Kafija ir dzēriens, kas tiek baudīts visur. Darba vieta noteikti nav izņēmums. Kafija piestāv gan pusdienu pauzēm, gan sarunām ar klientiem un sadarbības partneriem, tādēļ labs kafijas automāts ir ikviena biroja nepieciešamība.
Reklāmraksts

Auto kondicionieru uzpilde - komfortabla pārvietošanās ar auto gada siltākajā periodā

Gada siltākajā periodā auto kondicionierim ir ļoti liela noslodze, jo, lai atdzesētu gaisu auto salonā, tas tiek izmantots teju katru dienu, turklāt ar lielu jaudu un dažkārt pat vairākas stundas. Lai pārvietošanās gada siltākajā periodā būtu ērta un patīkama, svarīgi, lai auto kondicionieris ir darba kārtībā, t.sk. tam laicīgi veikta uzpilde ar dzesētājvielu - vairāk par to, kad un kā jāveic kondicioniera uzpilde, cik tas maksā un kādēļ kondicionieris var nestrādāt, lasiet šī raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

Kādos gadījumos parādu piedziņa ir nepieciešama, un kādos nav?

Agrāk vai vēlāk gandrīz katrs savā dzīvē saskaras ar parādiem. Daži dod naudu citiem, un daži cilvēki paši kļūst par tiem, kuriem ir nepieciešams aizņemties. Dažkārt tās ir tikai nelielas, pārāk niecīgas summas, piemēram, tasei kafijas vai pusdienām kafejnīcā. Taču nereti nākas saskarties ar lielākām naudas summām, lai iegādātos kādu dārgu preci, samaksātu par ārsta pakalpojumiem vai tamlīdzīgi. Protams, mēs parasti aizdodam dažādas summas cilvēkiem, kuriem uzticamies. No citas puses, dzīvē gadās viss, tāpēc ne vienmēr ir iespējams atgūt savu naudu
Reklāmraksts

Budžeta plānošana – svarīgākais, ko ņemt vērā

Arvien pieaugošās izmaksas liek daudziem cilvēkiem pārskatīt savus naudas tērēšanas izdevumus un ieviest lielākas vai mazākas korekcijas. Tādēļ personīgā budžeta plānošana kļūst arvien aktuālāka. Ja šis jautājums ir aktuāls arī Jums, turpinājumā lasiet nedaudz vairāk par efektīvas budžeta plānošanas pamatprincipiem.
Reklāmraksts

Saules paneļu uzstādīšana uzņēmumā: 5 mīti

Saules paneļi ir kļuvuši par arvien biežāk izmantotu elektroenerģijas ieguves avotu, jo īpaši uzņēmumu vidū, kuru elektrības patēriņš parasti ir ļoti augsts. Taču, lai arī saules paneļus redzam arvien biežāk, joprojām par tiem pastāv maldīgi priekšstati un mīti. Lūk, daži no tiem.
Reklāmraksts

Laba miega noslēpums un matrača ietekme uz veselību

Mūsdienās daudzi cilvēki cieš no miega traucējumiem. Dažiem ir grūti aizmigt, citi nakts laikā bieži pamostas, bet vēl citi no rīta nejūtas atpūtušies, lai gan ir pietiekami ilgi gulējuši. Šīs problēmas nevajadzētu ignorēt, jo ilgtermiņā tās var izraisīt vēl nopietnākus veselības traucējumus. Nav nekāds pārsteigums, ka atklāt iemeslu, kāpēc tas notiek, var būt sarežģīti. Iespējams, jums ir kaitīgi ieradumi, kas ietekmē jūsu miega kvalitāti, vai arī pēdējās dienās esat bijis pakļauts lielam stresam.
Reklāmraksts

Labākās ekskursijas 2023. gadā

Bērniem klases ekskursijas ir viens no gaidītākajiem gada notikumiem skolā. Tā ir diena, kad piedzīvot ko jaunu un pavadīt laiku kopā ar saviem draugiem.