Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Tiek plānots dzīvokļa remonts: ar ko sākt?

Dzīvokļa remontam nepieciešama nopietna iepriekšējā sagatavošanās. Vissvarīgākais punkts ir detalizēta remonta plāna sastādīšana, ņemot vērā pat mazākās nianses. Ar ko sākt, ja tiek plānots dzīvokļa remonts, lai remonta darbi neievilktos uz nenoteiktu laiku un gala rezultāts neapšaubāmi iepriecinātu? Par to skaidrosim šajā rakstā. Lasi un apsver punktu pa punktam mūsu ieteikumus par pareizu remontdarbu organizēšanu dzīvokļos!
Reklāmraksts

Ieliektais monitors – jaunā monitoru paaudze

Ieliektie monitori ir relatīvi jauna tehnoloģija, bet tie jau ir guvuši popularitāti lietotāju vidū un lēnām ieņem stabilu pozīciju darba vietās un māju birojos. Lasi rakstu un uzzini vairāk par ieliektajiem monitoriem un to priekšrocībām!
Reklāmraksts

Kā izvēlēties moto preces internetā?

Gaisā jau jūtamas pirmās pavasara vēsmas, kas liecina, ka drīz sāksies motociklu sezona. Īsti moto fani gan nebaidās arī no ziemas apstākļiem, taču daudzi tomēr dod priekšroku siltākai sezonai. Tas nozīmē arī to, ka jāsāk gatavot mocītis jaunajai sezonai un laiks meklēt nepieciešamo moto ekipējumu.
Reklāmraksts

10 padomi, kā uzlādēt viedtālruni ātrāk

Nepieciešams steidzami izmantot viedtālruni, taču baterijas līmenis ir kritiski zems. Pazīstama situācija? Diemžēl mūsdienu viedtālruņu akumulatori nespēj pēc vienas uzlādes darboties tik ilgi kā tas bija kādreiz. Pat, ja viedtālrunis aprīkots ar ātrās uzlādes funkciju, var nākties gaidīt salīdzinoši ilgu laiku, kamēr tā akumulators sasniedz 100% slieksni. Izmantojiet laiku lietderīgi – lūk, 10 padomi, kā uzlādēt viedtālruni ātrāk!
Reklāmraksts

Sony Playstation 4 vai Sony Playstation 5 – kurš labāks?

Ļoti daudziem cilvēkiem patīk pavadīt savu brīvo laiku spēlējot dažādas videospēles. Tās iespējams spēlēt gan datorā, gan ar spēļu konsoļu palīdzību. Viena no visu laiku populārākajām spēļu konsolēm viennozīmīgi ir Sony Playstation 4. Tomēr kādu laiku atpakaļ veikalos ir pieejama arī jaunākās paaudzes spēļu konsole – Sony Playstation 5.
Reklāmraksts

Jauns Smart TV− kas jāņem vērā izvēloties?

Arvien vairāk cilvēku tradicionālo televizoru vietā dod priekšroku Smart TV, kas ir ērtāki, funkcionālāki un paver daudz plašākas iespējas attiecībā uz aplikācijām un saturu. Ja vēlaties izbaudīt fantastisku skatīšanās pieredzi un ieviest mājās izklaides centru, apdomājiet šīs modernās ierīces iegādi – lūk, svarīgākie faktori, kas jāņem vērā, izvēloties jaunu Smart TV!
Reklāmraksts

Biznesa veiksmes stratēģija - izcilas kvalitātes garantija ik katrā detaļā. AJ Produkti pieredzes stāsts.

Biroja mēbeles, noliktavu plaukti, skapīši ģērbtuvēm vai mēbeles skolai. Neatkarīgi no klientam nepieciešamā risinājuma, kvalitāte un ilgtspējība ir atslēgas vārdi, kas mūsu ikdienas sarunās ar klientiem iezīmējas aizvien biežāk. Šīs produktu kvalitātes ir investīcija attīstībā, kas uzņēmumam var palīdzēt ietaupīt naudu, vienlaikus uzlabojot darba vidi darbiniekiem. Kā nodrošināt produktu nemitīgu atbilstību izciliem kvalitātes standartiem? Uzzini AJ Produkti pieredze stāstā!
Reklāmraksts

Sieviešu un vīriešu rokas pulksteņi - kā izvēlēties piemērotāko?

Rokas pulkstenis ir svarīgs un pārdomāts pirkums neatkarīgi no tā, vai tas paredzēts sev, vai kā dāvana kādam citam. Tā iegāde prasa laiku, meklējot īsto dizainu, funkcionalitāti un kvalitāti par atvēlēto budžetu. Ideālā pulksteņa izvēle sākotnēji var šķist nedaudz sarežģīts process. Var rasties vairāki jautājumi – kādas formas pulksteni iegādāties, kādā krāsā, ar ādas siksniņu vai metāla, vai tam vajadzētu būt sportiskam vai klasiskam.. Kāds rokas pulkstenis labāk piestāvētu sievietei, kāds - vīrietim? Lasi tālāk, lai noskaidrotu, kā atrast piemērotāko!
Reklāmraksts

Ietaupi naudu un laiku – kāpēc iegādāties ziedus bāzē tiešsaitē

Ziedi ir brīnišķīga dāvana, ko pasniegt sev vai saviem mīļajiem kādā īpašā notikumā, tomēr dažkārt nākas piedzīvot sarūgtinājumu, ieraugot šauro piedāvājumu (it īpaši ziemā) un augstās cenas. Mieru, tikai mieru! Ja vēlies ietaupīt nedaudz naudas un sava laika, iegādājies kāroto pušķi ziedu bāzē.
Reklāmraksts

Ko dāvināt Sieviešu dienā?

Straujiem soļiem tuvojas 8. marts jeb Sieviešu diena. Vai esat jau izdomājis, kā iepriecināt savu mīļoto sievieti, mammu, kolēģi vai draudzeni? Lūk, pāris idejas, ko dāvināt Sieviešu dienā – smelieties iedvesmu, kā iepriecināt sev tuvās sievietes viņu īpašajā dienā!
Reklāmraksts

Vai Tev ir īstais darba cirvis?

Pēdējā gadsimta laikā pasaule ir ļoti mainījusies. Ja mēģina iedomāties tūkstošiem gadu pirms mūsu ēras, tad šķiet, nekas nevarētu būt saglabājies kopš tik seniem laikiem. Tomēr tā gluži nav. Kā apgalvo zinātnieki, 30 000 gadus pirms mūsu ēras cilvēce kā darbarīku sāka izmantot cirvi ar kātu. Cilvēce joprojām izmanto šādu instrumentu, turklāt tas ir neticami līdzīgs savam priekštecim.
Reklāmraksts

Modernas darba vietas iekārtošanas noslēpumi

Kas nepieciešams mūsdienīga biroja iekārtošanai? Ir pierādīts, ka darba produktivitāte palielinās, ja biroja atmosfēra nav vecmodīga, tajā ir padomāts par darbinieku un apmeklētāju ērtībām un tiek ņemtas vērā darbinieku vēlmes un vajadzības. Laiks, kad iekārtojot darba kabinetus bija jādomā tikai par parastu krēslu un rakstāmgaldu jau sen kā aiz muguras.
Reklāmraksts

5 ieradumi veselīgiem un skaistiem matiem

Mati ir viena no cilvēka vizītkartēm, kas kopā ar apģērbu un apaviem tiek novērtēta pirmkārt. Mēs zinām, cik liela nozīme ir pirmajam iespaidam, tāpēc matu kopšana ir vēl jo svarīgāka. Rūpes par matiem ir mūsu ikdienas vannasistabas rituālu sastāvdaļa. Kā izrādās, daudzi no izplatītiem ieradumiem matiem nemaz nepatīk. Piemēram, matu slaucīšana ar dvieli, fēnošana un bieža ķemmēšana veicina matu izkrišanu. Savukārt, matu krāsošana vai bieža mazgāšana nemaz nav tik kaitīgas, kā par to runā. Lasi tālāk un uzzini, ko darīt un ko nedarīt, lai mati justos un izskatītos labi.
Reklāmraksts

Pašu veidotas dārza mājiņas: ar ko sākt?

Sākoties ziemas otrajai pusei, prātā nāk vairāk ideju par to, ko būtu jautri darīt šajā pavasarī. Lai gan ir nedaudz par agru gatavot stādus, tas ir ideāls laiks, lai plānotu jaunas ēkas. Galu galā tas, cik labi jūs pārdomājat vissvarīgākās detaļas, tieši noteiks rezultātu. Kāpēc gan tam neieguldīt vairāk laika?
Reklāmraksts

Spirits & Wine alkohola piegāde

Mūsdienu straujais dzīvesveids daudziem nav iedomājams bez produktu pasūtīšanas iespējām internetā un piegādes uz mājām. Ātra, ērta un parocīga, produktu piegāde ir īpaši noderīga darbos aizņemtiem cilvēkiem. Arī tiem, kuri labprātāk savu laiku velta lietderīgām nodarbēm, nevis tērē to veikalā, turklāt nereti sev neizdevīgā laikā.
Reklāmraksts

LED priekšējie lukturi automašīnām – garš ceļš

Gaismas diodes ir plaši izmantotas automašīnās kopš 2004. gada. Dažu pēdējo gadu laikā tie ir ievērojami uzlabojušies. LED priekšējie lukturi pirmo reizi tika izmantoti 2008. gadā Lexus automašīnas modelī.
Reklāmraksts

Apple pret Bose – kuras bluetooth bezvadu austiņas izvēlēties?

Ikdienā daudziem no mums rodas vēlme vai pat nepieciešamība ieslēgt savu mīļāko dziesmu vai radierakstu, lai uzlabotu dienu. Lai nelaupītu sev iespēju to darīt jebkurā vietā un laikā, mierā vai kustībā, talkā nāk mūsdienīgās bluetooth bezvadu austiņas. Tās ne vien nodrošina teicamu skaņas kvalitāti, bet arī rod praktisku pielietojumu ikdienā. Klausies mūziku, bet pēkšņi kāds zvana? Mierīgi atbildi uz zvanu, neatvienojot austiņas no viedierīces, bet gan izmantojot modeļa mikrofonu!
Reklāmraksts

Ziemas apavi un aksesuāri vīriešiem: kā izdarīt izvēli?

Piemērotu apavu izvēle ir sarežģīts process, ja vēlamies iegādāties pievilcīgus un stilam pieskaņotus apavus, kas ir arī funkcionāli un viegli kopjami. Ja meklējam ziemas zābakus, izvēle ir vēl sarežģītāka, jo tiem ir jābūt arī siltiem, stabiliem un drošiem. Kādi aspekti jāņem vērā, lai izvēlētos piemērotākos ziemas zābakus?