Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Kādi ir efektīvi veidi, kā vasarā vingrot ārā?

Līdzko temperatūra palielinās, vairums cilvēku vēlas pavadīt laiku ārā ar ģimeni vai vienkārši tāpat vien. Treniņu zāle vairs nevilina, tāpēc cilvēki cenšas vingrot ārā kā paši māk. Ir veikti dažādi pētījumi par vingrošanu ārā. Ja cilvēki vingro ārā, tas palīdz veselībai, piemēram, pazemina asinsspiedienu un sirdsdarbības ātrumu. Vingrinājumi ārā liek justies mazāk nogurušam nekā iekštelpu vingrinājumi, tas nozīmē, ka katrs cilvēks var motivēt sevi vairāk un tādā veidā var mēģināt sasniegt lielākus mērķus. Šeit būs minētas dažas lietas, ko var darīt siltā laikā ārā.
Reklāmraksts

6 dažādi veidi, kā bildināt sievieti

Ir pienācis tas īstais brīdis, un jūs to zināt. Jūsu attiecību fāzē ir iestājusies harmonija, miers, mājīgums, tāpēc nākamais loģiskais solis ir bildinājums. Pirms nonākat līdz šim maģiskajam brīdim, jāizvēlas bildināšanas gredzens, īstā vieta un mirklis, kad uzdot lielo jautājumu.
Reklāmraksts

Kāpēc kriptovalūtu cenas tik strauji krīt?

Trešdien bija vērojams kriptovalūtu vērtību kritums pēc īsa pieauguma nedēļas sākumā. Neskatoties uz pieaugošo tendenci, saskaņā ar vairākiem nozares ekspertiem, kriptovalūtu cenu kritums noteikti turpināsies tuvākajā pārskatāmajā periodā, jo makroekonomiskā nenoteiktība un kriptovalūtu uzņēmumu likviditātes problēmas turpina radīt spiedienu uz tirgu.
Reklāmraksts

Katra nianse ir vērtīga zīmola popularizēšanā – arī maināmie paklāji

Uzņēmuma tēla popularizēšanā katrs komunikācijas kanāls ir vērtīgs, īpaši tāds, kas precīzi pauž vēstījumu, ir efektīvs un pamanāms. Par reklāmas kanālu var kalpot arī personalizēti dizaina paklāji, kuri pilda savas pamata funkcijas, gādājot par grīdu tīrību un drošību, gan arī veicina uzņēmuma atpazīstamību. Turpmāk rakstā uzzināsiet par to, kāpēc maināmie paklāji ir izdevīgs un vērtīgs risinājums uzņēmuma ikdienas dzīvē.
Reklāmraksts

Televizora izvēle: ko aizmirst 90% patērētāju?

Matricas tips, ekrāna izšķirtspēja, skata leņķi, skaņas ierīču veids un papildu funkcijas - nav grūti atrast televizoru, kas atbilst jūsu vajadzībām. Nākamajam ierīces īpašniekam būs detalizēti jāizpēta izvēles pamatparametri, jāanalizē pieejamo iespēju īpašības un jāizvēlas labākais no televizoriem.
Reklāmraksts

Sudraba gredzeni – uzlecošā zvaigzne šajā vasarā

Sudraba gredzens ir modes lieta un vērtība kopš aizlaikiem. Tas simbolizē labklājību un gudrību jau daudzu gadsimtu garumā. Sudraba popularitāte ik pa laikam mainās, taču šogad tas piedzīvo jaunu uznācienu – sudraba juvelierizstrādājumi redzami gan ikdienas cilvēku, gan slavenību koptēlos – pat uz sarkanajiem paklājiem! Turpinājumā par to, kas ir sudraba gredzenu popularitātes pamatā un kas modē šovasar.
Reklāmraksts

Kas jāzina pirms iegādājies iebūvējamo skapi?

Skapja iegāde mājoklim ir liels pirkums – tas ir kaut kas, kas tiks lietots ik dienas daudzus, jo daudzus gadus. Tam ir jābūt funkcionālam, atbilstošam konkrētā cilvēka vajadzībām un ērti pielāgojamam. Lasi rakstu un uzzini vairāk par iebūvējamiem skapjiem un kas jāzina pirms to iegādes!
Reklāmraksts

Igaunijas visinovatīvākās universitātes MBA studiju programma palīdz kļūt par augstākā līmeņa vadītāju 1,5 gadu laikā

Tallinas Tehnoloģiju universitātes (TalTech) starptautiskās MBA studiju programmas “Uzņēmējdarbības vadība” mērķis ir palīdzēt savas jomas speciālistiem un vidējā līmeņa vadītājiem kļūt par augstākā līmeņa vadītājiem savā nozarē. Studiju programma, kas tiek pasniegta angļu valodā, ir īpaši elastīga, un to var apvienot ar strādājošo studentu pamatpienākumiem pret darba devēju un ģimeni.
Reklāmraksts

Kokmateriāli un apaļkoki – vērtība joprojām aug

Visi, kam tuvs mežs, mežsaimniecība un kokmateriālu tirdzniecība, zina, ka apaļkoku cenas pēdējā gada laikā strauji pieaugušas. Iemesli tam ir ļoti nozīmīgi un dažādi. To ietekmē gan situācija pasaulē, gan paaugstinātais būvniecības materiālu pieprasījums Latvijā un pasaulē, gan arī tuvojošās pārmaiņas apkures cenās. Kā tiek izmantoti kokmateriāli, kā un ar ko sadarboties apaļkoku tirdzniecībā, par to turpmākajā rakstā.
Reklāmraksts

Biežāk pieļautās kļūdas nekustamā īpašuma pārdošanas darījumos

Lēmums pārdot savu nekustamo īpašumu ne vienmēr ir viegls un vienkāršs. Bieži vien cilvēki, pārdodot savu īpašumu, pieļauj kļūdas. Ir jāzina diezgan daudzi aspekti, lai pārdošanas darījumi noritētu bez liekām problēmām. Ja arī Jums ir vēlme pārdot savu īpašumu, tad noteikti ir jānoskaidro būtiskākā informācija, ar ko nepieciešams sākt. Tāpat noderīgi būs zināt, kādas ir citu cilvēku biežāk pieļautās kļūdas nekustamā īpašuma pārdošanas darījumos, lai tādas pašas kļūdas nepieļautu Jūs.
Reklāmraksts

Atvērtības politika — reformu prasība un pamats jaunajā Uzbekistānā

Atvērtība un pārredzamība ir viens no efektīvākajiem instrumentiem korupcijas apkarošanai un novēršanai. Tādēļ Uzbekistānā uzsāktais darbs tiesiskuma nodrošināšanai, efektīvu atvērtības un pārredzamības veidu ieviešanai un sabiedriskās kontroles izveidei attiecībā uz valsts varas iestāžu darbību iegūst arvien noteiktāku un sistēmiskāku raksturu.
Reklāmraksts

Nebaidies pasākumus organizēt radoši!

Pasākumu organizēšana vienmēr ir izaicinājums – tik daudz kas jāpagūst, jāizplāno, jāpārliecinās, lai viesi ne tikai saņēmuši visu gaidīto informāciju, bet arī jūtas izklaidēti, nevis garlaikoti. Labs veids, kā to panākt ir izmantojot dažādus interaktīvos risinājumus. Ja organizējiet daudzvalodu pasākumu – nebīstieties, dažādas papildu aktivitātes jūsu pasākumā var tikt nodrošinātas arī uzreiz vairākās valodās, un tās nebūt nav šķērslis pasākuma tulkošanai, ja to dara pieredzējis un profesionāls sinhronais tulks!
Reklāmraksts

Vebinārs E-pasta mārketings: sekmīgi popularizējiet savu Vebināru ar e-pastiem

Vebinārs ir būtisks līdzeklis jūsu mārketinga arsenālā. Labi izpildīts tīmekļa vebinārs var būt būtiska jūsu stratēģijas daļa, lai radītu vairāk potenciālo klientu un piesaistītu jaunus klientus. Pirms vebināra rīkošanas tas ir jāpopularizē, lai nodrošinātu tā labu apmeklētību. E-pasta mārketings ir lielisks veids, kā veiksmīgi reklamēt savu tīmekļa vebināru.
Reklāmraksts

Idejas aizraujošām brīvdienām Lietuvā

Plānojat brīvdienu izbraucienu uz Lietuvu, taču vēl nezināt, kur palikt, ko redzēt un piedzīvot? Tad Jums noderēs dažas idejas, kas ceļojumu padarīs daudz aizraujošāku!
Reklāmraksts

TOP 5 populārākie velosipēdi šogad

Nepatīk sēdēt sastrēgumos? Vēlies ietaupīt uz degvielas rēķina? Vajadzīgs veids, kā aizņemtajā dienas režīmā ieviest fiziskās aktivitātes? Patīk svaigs gaiss un neatkarība?
Reklāmraksts

Veiksmes atslēga: Maska ar tējas koka eļļu problemātiskai ādai

Tāpat kā jebkura cita ķermeņa daļa, arī sejas āda iesaistās imūnās reakcijās. Ādas iekaisuma rezultātā veidojas izsitumi, kas noved pie niezes un apsārtuma. Tāpēc tiek radīti līdzekļi, kas var palīdzēt novērst sejas ādas radušās problēmas, sniedzot tūlītējus rezultātus.
Reklāmraksts

LPB Bank komentārs par darbības plāniem

LPB Bank, reaģējot uz LETA 01.06.2022. publikāciju par Bankas iespējām turpināt darbību, apstiprina, ka tā cieši sadarbojas ar Finanšu un kapitāla tirgus komisiju (FKTK) un regulāri, reizi dienā, atskaitās par noguldījumu dinamiku un kopējo finanšu situāciju. Šāda finanšu rādītāju uzraudzība nav nekas neparasts un ir loģisks pasākums, lai laicīgi reaģētu uz iespējamajām izmaiņām. FKTK tiešā uzraudzība nav kāds īpašs uzraudzības režīms, jo FKTK uzrauga tās Latvijas Republikā reģistrētās kredītiestādes, kas nav Eiropas centrālās bankas uzraudzībā.
Reklāmraksts

SIA “MONO” izsludina viena miljona EUR atlīdzību par M. Bunkus slepkavības atklāšanu

SIA “MONO” uzskata un ir pārliecināta, ka pēdējās dienās publiskajā telpā vairāku amatpersonu pausto apgalvojumu par “MONO” grupas uzņēmumu līdzīpašnieka Mihaila Uļmana iespējamo iesaisti maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavībā patiesais mērķis ir “MONO” biznesa mērķtiecīga graušana vai pretlikumīga pārņemšana.