Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Kā izvēlēties labu datoru videospēlēm?

Daudziem cilvēkiem viens no mīļākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem ir dažādu videospēļu spēlēšana, it īpaši rudens un ziemas sezonā, kad vakari kļūst arvien garāki. Lai izbaudītu pilnībā šo nodarbi, ir nepieciešams atbilstošs aprīkojums.
Reklāmraksts

Bezkontakta maksājumu paradumi Latvijā

Attīstoties tehnoloģijām, mainās arī veids, kādā mēs maksājam par precēm un pakalpojumiem. Tā, piemēram, pirms 30 gadiem gandrīz visi darījumi Latvijā notika ar skaidras naudas palīdzību, turpretim patlaban iedzīvotāji skaidru naudu ar katru gadu izmanto retāk. Jau 2020. gadā skaidras naudas darījumu un maksājumu karšu darījumu apjoms bijis gandrīz identisks, un eksperti prognozē, ka 2021. gadā elektroniskie, tostarp bezkontakta maksājumi, kļuvuši vēl populārāki. Un kā nu ne – bezkontakta maksājumi ir ātri un ērti, turklāt arī drošāki nekā skaidra nauda.
Reklāmraksts

Vienkārši padomi suņa ķepu aizsardzībai ziemā

Sniegs, sals un uz ielām kaisāmais sāls ir kombinācija, kas nevēlami ietekmē ne tikai tavu ziemas zābaku izskatu, bet arī suņu ķepiņas. Taču daži vienkārši triki var nodrošināt nepieciešamo aizsardzību, lai pastaigas ziemā būtu tikpat drošas kā vasarā.
Reklāmraksts

Kā izvēlēties biroja tehniku darba efektivitātes uzlabošanai?

Darbinieks, kurš labi jūtas savā darba vietā, ik dienu savu darbu dara ar prieku un maksimālu atdevi. Ja darbs ir padarīts kvalitatīvi un no sirds, to novērtē arī darba devējs. Lai darbinieks efektīvi varētu veikt savus darba pienākumus, darba ritms ikvienā nozarē vairs nav iedomājams bez kvalitatīvas un jaudīgas biroja tehnikas, ar kuras palīdzību mēs varam pavairot, pārsūtīt un saglabāt nepieciešamos dokumentus un citus failus. Interneta veikals 220.lv plašā klāstā piedāvā dažādu biroja tehniku gan lieliem uzņēmumiem, gan nelieliem birojiem
Reklāmraksts

Kā savu biznesu padarīt efektīvāku

Daudzi uzņēmēji tiecas pēc efektīva biznesa, kas nes finansiālu labumu un gandarījumu, nerada lielu stresu, kurā nerodas sarežģījumi, un visi darbinieki paliek apmierināti. Uzņēmējdarbība ir nemitīgi mainīga vide, kas ir atkarīga no tirgus, gadalaika, atpazīstamības, pieejamības, un tikko kas – uzreiz var apmaldīties līgumos un dažādos dokumentos, noslīkt darbos.
Reklāmraksts

Rūpnieciski Ražotas Koka Mājas - tuvāk dabai

Pēdējā laikā arvien vairāk cilvēku sāk pievērsties dabai, jo tajā var ne tikai lieliski pavadīt laiku, bet arī izbaudīt mieru. Arvien vairāk cilvēku ir gatavi ne tikai aizbēgt no pilsētas kņadas uz īsu nedēļas nogali, bet pat pavadīt visu laiku dabā. Šajā gadījumā prātā iešaujas jaunas mājas celtniecība atpūtai vai pastāvīgai dzīvošanai. Šādiem nolūkiem vislabākā izvēle ir koka māja. Turklāt mūsdienīgas koka mājas ir daudz labākas par vecām lauku saimniecībām, kas, lai arī burvīgas, tomēr nav tā ērtākā izvēle dzīvošanai.
Reklāmraksts

Esi ziemas jakas meklējumos?

Ziemas Latvijā ir pagalam neparedzamas – vienu dienu tu vari iziet ārā ar plānu jaku mugurā, bet citu dienu sals ir atnācis un ir jāmeklē skapī biezākā ziemas jaka. Tieši tāpēc gatavojoties ziemai savā arsenālā ir jāglabā vairākas virsjakas, kas ir piemērotas dažādiem laikapstākļiem un situācijām. Piemēram, došanās uz lielveikalu, kafejnīcas apmeklējums ar draudzenēm, pastaiga pa piesnigušu mežu vai došanās slidot, katrai nodarbei nevilksi viena veida jaku, jo ir atšķirība, vai plāno pavadīt ārā ilgu laiku, vai tikai aiziet no mašīnas līdz galamērķim. Tas ir svarīgi, lai justos gan silti un ērti, gan glīti.
Reklāmraksts

Baudi ģimenisku atpūtu jebkurā gadalaikā Ventspilī un piedalies fotokonkursā

Ventspils - tā ir vieta, kur ikviena ģimene ar bērniem var justies piederīga un novērtēta. Tiek nodrošinātas dažādas priekšrocības – pielāgota pilsētvide, pieejamas bērnu izklaides iespējas, nodrošinātas izglītības un interešu izglītības iespējas modernās un tehnoloģiski pielāgotās iestādēs - tas ir tikai nedaudz no piedāvātā.
Reklāmraksts

Grīdas segums viesistabai: ko izvēlēties?

Daudzi cilvēki bieži uzdod jautājumus, kas saistīti ar grīdas seguma izvēli viesistabā. Lai atvieglotu lēmuma pieņemšanu, esam sagatavojuši nelielu apskatu par to veidiem, priekšrocībām un trūkumiem.
Reklāmraksts

Kāpēc svarīgi turpināt lietot sejas maskas publiskās vietās?

Pēdējā laikā arvien biežāk dzirdami aicinājumi lietot sejas maskas publiskās vietās, jo ar Covid-19 inficēto skaits turpina augt. Īpaši straujš ir nesen atklātais vīrusa omikrona variants. Kādi tieši ir iemesli, kāpēc jāturpina lietot sejas maskas, un vai to būtu ieteicams darīt arī tad, kad Covid-19 vairs nebūs tik bīstams?
Reklāmraksts

Praktiski padomi: Kā tumšas tapetes pārkrāsot gaišā krāsā?

Tumšas tapetes piešķir telpai elegantu un izsmalcinātu izskatu, tomēr tām ir viens liels trūkums – tās nogurdina un mēdz ātri apnikt. Bieži vien, ieklājot telpā tumšas tapetes, cilvēki pēc kāda laika pārdomā un nolemj tās pārkrāsot gaišā krāsā. Ja arī Jūs esat viens no tiem, Jums noteikti noderēs šajā rakstā apkopotie padomi!
Reklāmraksts

Kolagēns – kas tas ir un kā to lietot?

Ja esat aktīva dzīvesveida piekritējs vai pievēršat uzmanību savai veselībai, visticamāk būsiet dzirdējis par tādiem populāriem uztura bagātinātājiem kā kolagēns un proteīns. Vienkāršākais un populārākais veids, kā lietot šos uztura bagātinātājus, ir pievienot tos dažādiem dzērieniem, tādējādi uzlabojot dzērienu uzturvērtību.
Reklāmraksts

Portatīvais vai stacionārais dators, kuru labāk izvēlēties darbam no mājām

Darbs no mājām ir uz palikšanu, par to nevienam vairs nav šaubu. Tomēr kādu ierīci labāk izvēlēties, strādājot no mājām? Portatīvo vai stacionāro datoru? Tas vēl ir diskutējams jautājums, jo abi datora veidi vēl aizvien ir aktuāli un spēj nodrošināt lieliskus darba apstākļus. Viss atkarīgs no katra individuālajām vajadzībām un iespējām. Lasi rakstu un uzzini, kuru datoru izvēlēties!
Reklāmraksts

Ziemassvētku noskaņas Ventspilī

Ziemassvētku laiks Ventspilī ir sācies! Pilsētā mirdz svētku rotājumu gaismas, eglītes, kursē “Ziemassvētku vilcieniņš” un Lielais laukums pārsteidz ar jaunumu - Ziemassvētku klavierēm!
Reklāmraksts

Tīra māja ar viedu putekļu sūcēju

Vai Jums ir apnicis katru dienu vairākas reizes pārslaucīt grīdas? Nepaiet pāris dienas, kad tās atkal ir jāmazgā? Kā atvieglot savu ikdienu? Tas ir iespējams ar gudriem, jaudīgiem un daudzfunkcionāliem putekļu sūcējiem. Pateicoties jaunajām tehnoloģijām, Jūs varat vairāk brīvā laika veltīt sev, savai ģimenei vai draugiem. Putekļu sūcējs – robots vai putekļu sūcējs – slota atvieglos Jūsu ikdienu, nepavadot daudzas stundas grīdu tīrīšanai.
Reklāmraksts

10 idejas Ziemassvētku dāvanām

Periods pirms Ziemassvētkiem - laiks, kad veikalos neko nevar ne atrast, ne saprast, bet internetveikalos ir pārāk liela izvēle. Zinot to, cik grūti šajā laikā ir kaut ko sagatavot, nākam palīgā ar 10 idejām, kādas Ziemassvētku dāvanas šogad izvēlēties!
Reklāmraksts

Brīvdienas, kas ļaus atgūties no ikdienas steigas - 6 SPA viesnīcas Latvijā ikviena gaumei

SPA viesnīca pavisam noteikti ir vieta, kur atgūties no ikdienas steigas – izbaudīt mieru, gardas maltītes un relaksējošas procedūras. Par laimi, lai izbaudītu SPA sniegtās priekšrocības, nav jādodas nekur tālu, jo Latvijā pieejamas daudz un dažādas SPA viesnīcas ikviena gaumei. Tuvojas brīvdienas? Iespējams, vēlēsieties izbaudīt kādu no šīm 6 SPA viesnīcām Latvijā!