Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Kā uzzināt detalizētu laika prognozi Latvijā?

Īsti ziemas sezonas cienītāji var baudīt visus priekus, vienkārši apmeklējot mēreno klimata joslu. Latvija ir valsts, kas vilina ceļotājus cauru gadu, pateicoties savam unikālajam klimatam. Sniegaina ziema, košs pavasaris, karsta vasara un neticams rudens ir veiksmīgas vietas nopelns.
Reklāmraksts

Lenovo datori – lielisks sabiedrotais attālinātam darbam no mājām

Darbs no mājām nav tas pats, kas darbs birojā. Ir darbinieki, kuriem darbs no mājām nozīmē bērnu smieklus, jautājumus un citreiz arī datora dalīšanu ar visu ģimeni pēc darba laika beigām. Datoram, kas var tikt galā ar visas ģimenes vēlmēm ir jābūt īpaši izturīgam – tam jāpanes gan bērnu enerģijas uzplūdi, gan ēdienu un dzērienu tuvums, gan nopietns darbs. Šim uzdevumam lieliski piemēroti ir Lenovo datori – gan portatīvie, gan stacionārie. Lasi rakstu un uzzini vairāk!
Reklāmraksts

Suņu dresūra mājas apstākļos – iemāci savam mīlulim šīs 3 komandas!

Laikapstākļiem kļūstot rudenīgākiem, ir gluži likumsakarīgi, ka vairāk laika pavadām iekštelpās. Tā rezultātā garās pastaigas, kurās ierasts doties ar suni, iespējams, izpaliek, taču tas nenozīmē, ka jāļaujas garlaicībai. Arī iekštelpās suni ir iespējams kvalitatīvi nodarbināt un izklaidēt.
Reklāmraksts

Ko ņemt līdzi dodoties pārgājienā?

Pārgājieni ir lielisks veids, kā pavadīt brīvo laiku gan kopā ar ģimeni un draugiem, gan vienatnē. Dodoties pārgājienā var ne tikai fiziski izkustēties, bet arī iepazīt un izbaudīt dabu jebkurā gadalaikā. Neatkarīgi no tā, vai plānojat pārgājienu pa pilsētu, dabas taku vai meža biezokņiem, lai tas būtu izdevies, nepieciešams sagatavoties. Plānojot, kam jābūt pārgājiena mugursomas saturā, vispirms jāapdomā, cik tālu dosieties, cik neapdzīvotā vietā staigāsiet un kādas ir laika prognozes. Vairumā gadījumu likumsakarīgi, ka, jo tālāks pārgājiens, jo tālāk no pilsētas, un, jo sliktākas laika prognozes, jo vairāk apģērba, aprīkojuma un pārtikas būs nepieciešams pārgājiena laikā.
Reklāmraksts

Kā ieveidot matus, tos nesabojājot

Mati ir sievietes skaistākā rota. Tieši tāpēc tik daudzas sievietes pastiprināti pievērš uzmanību matu – tos gan krāso, gan ieveido tā, lai labāk izskatītos. Mūsdienās ir daudz iespēju izveidot tādu frizūru un iegūt tādu matu krāsu, kādu vien vēlamies. Tomēr pārlieku aktīva matu veidošana un krāsošana var matus bojāt. Mūsdienās gan dažādas matu procedūras nav tik kaitīgas matiem, kā tas bija pirms gadiem 20. Tagad varam droši mainīt matu krāsu vai matu izskatu, nebaidoties, ka matus galīgi sabojāsim. Protams, ja ievēro visus ieteikumus.
Reklāmraksts

Noderīgi padomi bērnu ziemas apģērbu izvēlei internetā

Meklējot nepieciešamo preci internetā, daudzi lietotāji ievada preces nosaukumu, tādējādi mēģinot atrast vajadzīgo. Atverot mājaslapu, vispirms ir jāpārliecinās par tās drošību! Ja veikals nav pazīstams, jāpameklē arī atsauksmes, lai neiekristu krāpnieku nagos. Interneta veikals 220.lv piedāvā iepirkties droši un bez riska!
Reklāmraksts

Kā sagatavoties Ziemassvētkiem laicīgi?

Ziemassvētku laikam līdzi nāk ne vien silta noskaņa, atpūta ģimenes lokā un ziemas izklaides ārā, bet arī liela gatavošanās, kas var izvērsties nepatīkami satraucoša, ja tiek atlikta uz pēdējo brīdi. Labāk par svētkiem sākt domāt jau laicīgi, lai nekas netiktu aizmirsts un pēdējās nedēļas nepaietu sasteigtā iepirkšanās drudzī.
Reklāmraksts

Sagatavojieties Ziemassvētkiem laikus!

Tuvojas gada mierpilnākais un maģiskākais laiks. Brīdis, kad ikvienam no mums gribas apstāties un to izbaudīt. Baudīt salto āra gaisu un sniegpārsliņu pieskārienu. Baudīt gaišumu, kas nāk no sniega kupenām un neskaitāmajām lampiņu virtenēm māju logos un pagalmos. Baudīt tikko ceptu pīrāgu un piparkūku smaržas, un karstvīnu, kas tiek pildīts glāzēs. Baudīt laiku, ko pavadām ar mīļajiem un priecāties par dāvanām, kas sarūpētas.
Reklāmraksts

Piedzīvojumu dāvanas: Uzdāviniet skaistas emocijas!

Dzimšanas dienās, Ziemassvētkos un citās svinamās dienās varam izbaudīt dāvināšanas un dāvanu saņemšanas prieku, taču bieži vien tieši dāvanas izvēle šķiet īpaši liels izaicinājums. Ko uzdāvināt cilvēkam, kuram šķietami viss jau ir? Uzdāviniet piedzīvojumu, skaistas atmiņas un emocijas! Turpiniet lasīt un smelieties iedvesmu neaizmirstamām dāvanām.
Reklāmraksts

Valsts svētku noskaņu aicinām baudīt Ventspilī

Lai pelēcīgajās un drēgnajās rudens dienās radītu svinīgu noskaņu, Ventspilī pilsētvidē izvietotas Latvijas valsts svētkiem veltītas dekorācijas patriotiskās noskaņās, tādējādi godinot Lāčplēša dienu un Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas 103. gadadienu.
Reklāmraksts

Kāpēc 99% dizaineru dod priekšroku Apple ierīcēm?

Neatkarīgi no tā, vai Jūs esat dizaineris, atlēts vai būvnieks, katrā profesijā ir rīki, ko nepieciešams izmantot darba ikdienā. Piemēram, grafiskajiem dizaineriem svarīgākā ierīce darba ikdienā ir tieši dators, bet galvenā izvēle, kas jāizdara, ir starp Apple datoru ar Mac operētājsistēmu vai datoru ar Microsoft Windows. Vairumā gadījumu, kad izvēle jāizdara radošo industriju pārstāvjiem, tā ir par labu tieši Apple portatīvajam datoram, bet kāpēc tā?
Reklāmraksts

Siltumizolācijas materiālu veidi – kādu izvēlēties?

Bieži vien, plānojot jaunu vai remontējot un siltinot jau esošu ēku, viens no grūtākajiem jautājumiem ir, kādu siltumizolācijas materiālu izvēlēties. Piedāvāto materiālu klāsts ir plašs un katrs siltumizolācijas materiālu ražotājs savu produkciju iesaka kā pašu labāko un efektīvāko. Tomēr speciālistiem ir viedoklis, ka ideālu siltumizolācijas materiālu nav. Katrs materiāls ir optimāls savā vietā un situācijā. Tādēļ jautājums, kādu materiālu izvēlēties, kā samērot būvniecības principus ar iespējām un vajadzībām, ir tik aktuāls.
Reklāmraksts

Noderīgi padomi ģimenes budžeta plānošanai

Budžets būtu jāplāno visās ģimenēs - neatkarīgi no tās lieluma un ienākumu apmēra. Tas ir svarīgi, lai tiktu apmierinātas visu ģimenes locekļu vajadzības, kā arī sasniegti nozīmīgi ilgtermiņa mērķi. Par budžeta plānošanu ir dzirdēti dažādi padomi, bet kuri no tiem palīdzēs izveidot efektīvāko budžeta plānu, kas labi darbosies ne tikai teorētiski, bet arī praktiski? To noskaidrosim raksta turpinājumā.
Reklāmraksts

Pārvietojamās pirts un kubla noma – veselībai un romantikai.

Tuvojoties aukstajiem ziemas mēnešiem, rodas vēlme pēc siltuma sniegtās labsajūtas. Patīkamākā atpūta pēc garas darba dienas vai agrā brīvdienas rītā var būt daudzveidīga - vienatnē, ģimenes lokā vai ar draugiem, pilsētā vai esot pie dabas. Lai kāda būtu Jūsu izvēle, mēs piedāvājam Jums autentisku SPA pieredzi un pelnīti lieliski pavadītu laiku.
Reklāmraksts

Virtuves iekārtu individuāla pasūtīšana

Virtuves mēbeles pēc pasūtījuma ir liels solis ergonomiskas un mūsdienīgas mēbeļu grupas ieviešanā savā ikdienā. Dažāda veida virtuves iekārtas un komplekti ir atrodami jau mēbeļu veikalos gatavā formātā, taču tie ne vienmēr ir piemēroti konkrētas virtuves izmēriem. Šāda problēma ir izteikta pavisam mazu un pavisam lielu virtuvju īpašniekiem, kuriem ir grūtības atrast jau gatavas virtuves iekārtas, kas būtu kvalitatīvas, ergonomiskas un piemērotas pēc izmēra. Santasmebeles.lv ir ražotājs, kas atrisinās visas problēmas, kas rodas ar virtuves iekārtošanu. Virtuves iekārtas, kas tiek pasūtītas individuāli pie ražotāja ir ar pavisam citu vērtību un noskaņu, jo ir izgatavotas vienā eksemplārā.
Reklāmraksts

Kā saglabāt matu veselību ziemā?

Ziema var būt ļoti skarba pret mūsu matiem. Daudz nokrišņu, auksts un sauss gaiss var sausināt jūsu matus un padarīt tos trauslākus, nekā tie ir gada siltajā laikā. Par laimi, pastāv daži padomi, kurus jūs varat likt lietā, lai uzlabotu savu matu veselību ziemas laikā.
Reklāmraksts

Kolagēna uzņemšanas nepieciešamība.

Kolagēns uztura bagātinātāja formā ir kļuvis par vienu no pieprasītākajām precēm ne tikai saistībā ar skaistumkopšanu, bet arī mūsu veselību. Pēdējā laikā reklamēts kā brīnumlīdzeklis, kas pievienots gan sejas kopšanas līdzekļiem, matu maskām un šampūniem un pat pārtikas produktiem, taču zinātniski pētījumi liecina ka kolagēna papildus uzņemšanai vislielākā nozīmē ir tieši tad, ja uzņemts kā uztura bagātinātājs. Lai gan kolagēna izstrāde mūsu ķermenī notiek neatkarīgi no tā, vai uzņemam to papildus vai nē, sasniedzot noteiktu vecumu tā sintēze organismā mazinās un kļūst aktuāli to uzņemt papildus. Hidrolizēts kolagēna pulveris, kas nopērkams kolagens.lv ir lieliska iespēja uzņemt Latvijā izstrādātu un Francijā ražotu kolagēnu.
Reklāmraksts

Septiķi vai bio attīrīšanas iekārtu?

Ja jāizvēlas viena no svarīgākajām komunikāciju sistēmām, kas prasa obligātu izveidi būvējot vai labiekārtojot privātmāju, gribētos teikt, ka tā ir kanalizācija jeb notekūdeņu novadīšanas un pārstrādāšanas sistēma. Pirms tās izbūves, nepieciešams veikt dažus priekšdarbus. Iesākumā jāsaprot, kura no visām attīrīšanas iekārtām būs piemērotākā. To nosaka dažādi faktori - kādiem mērķiem tiek izmantota māja (dzīvojamā māja vai vasarnīca), cik cilvēku to izmantos, kur tā atradīsies un kuru no attīrīšanas iekārtām ir atļauts izveidot konkrētajā reģionā. Visus šo jautājumus var atrisināt arī pieslēdzoties pilsētas centralizētajam mezglam, taču ne visās dzīvojamās vietās tas ir iespējams. Šajā gadījumā noderīgu informāciju sniegs pašvaldība, kuras atļauja ir nepieciešama notekūdeņu sistēmas izveidei. Pēc palīdzības var vērsties arī pie bio-kanalizacijas.lv zinošajiem speciālistiem.