Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Mīkstās mēbeles komfortam un atpūtai

Kas gan var būt labāks, kā atlaisties mīkstā dīvānā vai atpūtas krēslā pēc nogurdinošas darba dienas, lai mierīgi noskatītos filmu vai iemīļoto TV pārraidi. Taču ikvienā mājā pienāk brīdis, kad kāda no iemīļotajām mēbelēm ir jānomaina. Esam apkopojuši dažus padomus, kādus aspektus ņemt vērā, izvēloties jaunas mīkstās mēbeles.
Reklāmraksts

“Iveco” autobusi – īpaši piemēroti Latvijas apstākļiem; meklē jaunus servisa partnerus

Jaunas attīstības iespējas, nākotnes plānu veidošana un servisa partneru tīkla paplašināšana – tā “Iveco” autobusu oficiālā pārstāvja Latvijā, SIA “ALKOM-TRANS”, pārdošanas nodaļas vadītājs Aleksejs Lisenkovs raksturo uzņēmuma darbību visai ekonomikai sarežģītajā pandēmijas laikā. “Aizvadītajā gadā, protams, bija daudz jaunu izaicinājumu, nācās pielāgoties situācijai, piemēram, visas sarunas un tikšanās ar piegādātājiem un klientiem pārsvarā risinājām tiešsaistes režīmā, izpalika arī regulārie sadarbības partneru pasākumi un izstādes. Toties daudz uzmanības veltījām nākotnes plānu veidošanai tādās jomās kā autobusu pārdošana, mikroautobusu tirdzniecība un servisa partneru piesaistīšana. Tas ļaus klientiem piedāvāt vēl izdevīgākus nosacījumus un veiksmīgi konkurēt tirgū arī turpmāk,” stāsta A. Lisenkovs.
Reklāmraksts

Kā izvēlēties atbilstošāko krēslu mājas birojam?

Izvēlēties kvalitatīvu, ergonomisku un atbilstošu mājas biroja krēslu var būt sarežģīti. It īpaši, ja krēsls nepieciešams funkcionāla mājas biroja iekārtošanai. Ergonomiski biroja krēsli ir viena no AJ Produkti pārdotākajām preču grupām un specialitātēm, tādēļ vēlamies sniegt profesionālu ieskatu biroja krēsla izvēlē, lai mūsu pieredze palīdz tev piemeklēt atbilstošāko risinājumu no mūsu plašā biroja krēslu sortimenta.
Reklāmraksts

Veidi, kā dārzā izaudzēto saglabāt lietošanai ziemā

Izaudzēt pašiem savus dārzeņus un augļus ir lieliski. Tas ļauj ne tikai iegūt veselīgus produktus, un gandarījumu par izaudzēto, bet arī atslābināties no ikdienas, rušinoties dārzā. Pēc tam, kad raža ievākta, bieži vien dārzā izaudzēto nepieciešams sagatavot, lai augļus un dārzeņus dažādos veidos varētu baudīt arī ziemā. Produktu uzglabāšanai pamatā pastāv šādas iespējas: sasaldēšana, dehidrēšana jeb žāvēšana, kā arī konservēšana un marinēšana. Turpinājumā nedaudz plašāk par katra paņēmiena īpatnībām un priekšrocībām.
Reklāmraksts

7 padomi, lai veļas mašīna kalpotu ilgāk

Veļas mašīna pieprasa diezgan lielu finansiālu ieguldījumu, līdz ar to pēc iegādes mēs rēķināmies, ka tā kalpos uzticīgi vairāku gadu garumā. Tomēr veļas mašīnas kalpošanas laiks nav atkarīgs tikai no izvēlētā modeļa un lietošanas biežuma - tas atkarīgs arī no saimnieka, cik regulāri un rūpīgi viņš kopj savu ierīci. Vēlaties, lai veļas mašīna atsver savu ieguldījumu ar uzviju? Lūk, 7 padomi, lai veļas mašīna kalpotu ilgāk!
Reklāmraksts

PLASTIKĀTA LOGI VISĀM ĒKĀM

Firma M-Lux piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus gan dzīvokļiem, gan privātmājām. Mūsu darbinieku pieredze mērāma vairāk nekā 15 gadu garumā. Ar savu atbildīgo darbu esam ieguvuši savu klientu uzticību. To apstiprina tas, ka daudzi klienti pie mums vēršas atkārtoti, lai mēs uzstādītu plastikāta logus arī citām ēkām. Pamatā piedāvājam plastikāta logus, bet nepieciešamības gadījumā iespējams iegādāties arī koka un alumīnija logus, kā arī bīdāmās stikla pakešu durvis.
Reklāmraksts

Restorāns, kas pārsteidz – kā tādu atrast?

Restorāns ir lieliska vieta, kur doties darba pusdienās vai romantiskās vakariņās ar mīļoto kā svētkos, tā ikdienā. Bet kā atrast arvien jaunas vietas, kur saņemt vēlamo ēdiena un apkalpošanas kvalitāti, kā arī, lai izmēģinātu ko jaunu un nenāktos vilties? Lasi raksta turpinājumā un uzzini, kur apkopoti labākie restorāni Latvijā, kas nebeigs pārsteigt!
Reklāmraksts

Kā uzturēt sevi formā mājas apstākļos?

Ikvienam ir svarīgi justies labi un uzturēt sevi formā, tomēr līdz ar pandēmijas sākumu, mūsu ikdiena krasi mainījusies – vairums procesu, galvenokārt darbs un mācības, norit attālināti. Atrodoties mājās un cenšoties tikt galā ar visiem pienākumiem, bieži vien aizmirstam izkustēties, līdz ar to pirms-pandēmijas formas lēnām pazūd. Kā rīkoties, ja ir vēlme sevi uzturēt formā, taču nav iespējas izrauties no mājas rutīnas? Lūk, daži ieteikumi, kā uzturēt sevi formā mājas apstākļos!
Reklāmraksts

Kur pieejama logu aiļu apdare?

Ko dos labs auto, ja tā ārējais izskats nepiesaistīs? Tieši tāpat ir ar logu ailēm – perfekti ievietots, tehniski kvalitatīvs logs pats par sevi neradīs gandarījumu un apbrīnu, ja nebūsi piestrādājis pie tā apdares! Šī raksta turpinājumā lasi un uzzini, kur pieejama logu aiļu apdare un ko tas sevī ietver!
Reklāmraksts

MANDARĪNU ZEME: DARBA PIEREDZE JAUNIEŠIEM

Laika posmā no 01.06.2020. līdz 31.05.2021. kultūras biedrība “Alternatīvā Realitāte” īstenoja projektu “Mandarīnu Zeme: atbalsts un iekļaušana”. Šis bija darba projekts Eiropas Solidaritātes Korpusa programmas ietvaros, kas sniedza darba pieredzes gūšanas iespējas jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Reklāmraksts

Kā pavadīt brīvdienas diviem?

Lai vai kā mēs to nevēlētos atzīt un piedzīvot, ar laiku attiecībās iestājas rutīna, un ir nepieciešams piepūlēties, lai uzturētu saikni, kas radusies attiecību sākumā – šādos gadījumos viens no labākajiem risinājumiem ir atpūta divatā ārpus mājas, romantiskā vidē, metoties kopīgā piedzīvojumā. Atpūta raisa patīkamas emocijas un mīlestību, padarot attiecības spēcīgākas un harmoniskākas.
Reklāmraksts

Skaistam smaidam

Lai zobi būtu veselīgi, tie rūpīgi jākopj jau no mazotnes. Katram bērnam, līdz ar pirmā piena zobiņa izšķilšanos, jāvelta laiks un uzmanība mutes higiēnai, lai tā kļūtu par veselīgu ieradumu.
Reklāmraksts

Smart TV – ieguvumi un iespējas

Pastāv uzskats, ka, kopš tika izgudrots televizors, mūsu dzīvesveids kļuvis mazāk aktīvs, tomēr ir daudz pozitīvā, ko iegūstam skatoties televizoru. Paplašinās uztvere un izpratne, esam zinošāki par notiekošo un varam apskatīt pasauli neizejot no mājām.
Reklāmraksts

Pārsteidzoši krāšņie mājdzīvnieki – akvārija zivis

Suņi, kaķi, truši un kāmīši, protams, ir ļoti iecienīti mājas mīluļi, taču jāatzīst, ka ne visiem šie mājdzīvnieki ir piemēroti - kādam noteikti ir alerģija, cits ir pārāk aizņemts darbā, bet vēl kādam nepatīk uz drēbēm un mēbelēm atstātais dzīvnieku apmatojums.

Rēkīva – te viss iekļauts © DIENA

Rēkīvas ezers Šauļos ir ne tikai makšķernieku prieks, jo te vienmēr labi ķeras, bet arī visdažādāko atpūtnieku patvērums. Smilšainā pludmale ir ļoti populāra vasarā, bet uz koka tilta ar jauno skatu laukumu atrodama izcila vieta fotosesijai uz saulrieta fona vai tās pašas makšķeres atbalstīšanai

Ideja nedēļas nogales izbraucienam – Saules pilsēta Šauļi © DIENA

Šauļi – Saules pilsēta Ziemeļlietuvā, kas šogad svin 785. dzimšanas dienu. Pilsētu slavenu padarīja Saules kauja, tās vārdā nosauktie pilsētas laukumi, pa visu pilsētu izkaisītie saules simboli ir kļuvuši par neatņemamu pilsētas daļu. Aicinām kustēties līdz ar sauli un izbaudīt pilsētu.
Reklāmraksts

Indukcijas virsmas priekšrocības un trūkumi

Pirmās indukcijas plītis parādījās aptuveni pirms 30 gadiem, un cilvēkiem tas bija kaut kas pavisam jauns un neierasts. Kā jau viss jaunais, tas radīja šaubas – lai arī par indukcijas virsmām dzirdētas daudz labas atsauksmes, daudzi joprojām ir skeptiski un dod priekšroku tikai un vienīgi tradicionālajām gāzes plītīm. Plānojat iegādāties jaunu gatavošanas virsmu, taču šaubāties, vai izvēlēties indukcijas virsmu? Esam apkopojuši indukcijas virsmas priekšrocības un trūkumus – iepazīstieties, lai būtu drošs, ka izdarāt pareizo izvēli!