Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Mēbeles par zemām cenām tepat Latvijā – «Jūsu Istaba»

Tiem, kas meklē kvalitatīvas mēbeles par zemām cenām, veikals "Jūsu Istaba" piedāvā labākos mēbeļu variantus par pieejamām cenām. Mēs sadarbojamies ar vairāk nekā 50 vadošajiem ražotājiem, piedāvājot kvalitatīvas mēbeles plašā cenu kategorijā.
Reklāmraksts

Izvelkamie dīvāni – kad un kā tos izvēlēties?

Mājokļos nereti savu vietu pašā viesistabas vai guļamistabas vidū iemanto izvelkamie dīvāni – tie ir ērti, estētiski un piešķir telpai īpašu akcentu. Kādās situācijās dot priekšroku izvelkamajiem dīvāniem un kam pievērst uzmanību, tos izvēloties? Lasi rakstā
Reklāmraksts

Izvēlies aizkarus guļamistabai un viesistabai – ko noderīgi zināt?

Aizkari ir svarīgs telpas elements, kas piešķir telpai nepieciešamo noskaņu. Visgrūtāk aizkarus izvēlēties guļamistabai un viesistabai, jo tās ir telpas, kurās nepieciešams panākt īpašu noskaņu – viens nepareizi izmantots elements, un šīs telpas nav omulīgas. Ņemot vērā šo telpu vajadzības un plašo aizkaru piedāvājumu, izvēlēties piemērotāko aizkarus var būt sarežģīti, tādēļ, ja plāno remontēt vai atjaunot guļamistabas un/vai viesistabas interjeru, Tev noteikti noderēs mūsu padomi!
Reklāmraksts

Soli pa solim: kā gudri izvēlēties bezvadu skaļruni un bezvadu austiņas

Bezvadu ierīces kļūst arvien populārākas, jo piedāvā kustību brīvību un piemērotas teju ikvienam dzīves gadījumam, gan atpūtai, gan fiziskām aktivitātēm. Tā kā strauji attīstās tehnoloģijas un tiek atklātas arvien jaunas inovācijas, tirgū parādās arvien jauni modeļi, un piemērotākās ierīces izvēle var sagādāt pamatīgas grūtības.
Reklāmraksts

SUP dēļi – kas tie tādi?

Vasaras karstumā piemērotākā atpūtas vieta ir ūdens tilpņu tuvumā. Sauļošanās un veldzējošas peldes palīdzēs atpūsties, tomēr tie, kuriem laiskošanās nešķiet interesanta, var uz ūdens atpūsties arī aktīvi. Ir daudz dažādu iespēju, kā padarīt laiku, ko pavadām pie un uz ūdens, interesantāku un aktīvāku. Pēdējo gadu laikā aizvien populārāka aktivitāte ir “supošana” jeb SUP dēļi (no angļu valodas – standup paddleboarding).
Reklāmraksts

Gatavojamies apkures sezonai - kādu apkures katlu izvēlēties?

Lai arī šķiet, ka ziema vēl tālu par apkuri jāsāk domāt laicīgi. Apkure nav lēts prieks ne dzīvojot privātmājā, ne dzīvoklī, tāpēc jo rūpīgāk jāapsver, kādu apkures katlu iegādāties. Šobrīd, kad mēs esam Eiropas Savienības sastāvā, jārēķinās arī ar ES normatīviem. Malkas apkure ir atzīta par kaitīgu apkārtējai videi. Malkas degšanas rezultātā rodas CO2 un cieto putekļu daļiņas. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija ir izstrādājusi plānu, kas paredz samazināt malkas izmantošanu apkurei.
Reklāmraksts

KLASISKA VĒRTĪBA - KOKA ĀRDURVIS

Koka ārdurvis ir lieliska izvēle mājai vai dzīvoklim. Koka ārdurvis piešķir Jūsu mājoklim īpašu un pievilcīgu auru. Izvēloties koka ārdurvis, nekad nevar kļūdīties, jo tā ir klasiska un pārbaudīta vērtība, kas ir pierādījusi savu ilgtspēju daudzu gadu garumā.
Reklāmraksts

Bērnam droša smilšu kaste

Viena no mazu bērnu iemīļotām aktivitātēm ir spēlēšanās smilšu kastē. Šī nodarbe ir ne tikai patīkams brīvā laika pavadīšanas veids, bet arī attīstoša un bērnam ļoti vajadzīga. Tomēr, lai cik nekaitīga varētu šķist spēlēšanās smilšu kastē, vecākiem vajadzētu ņemt vērā, ka bērns var arī savainoties smilšu kastē. Tāpēc ir jāparūpējas par to, lai spēlēšanās smilšu kastē būtu pēc iespējas drošāka. Raksta turpinājumā atradīsiet vērtīgu informāciju, ko ieteicams ņemt vērā, lai spēlēšanās smilšu kastē būtu droša.
Reklāmraksts

Īss ceļvedis, kā izvēlēties televizoru

Nereti ir tā, ka jaunu elektropreču meklēšana un iegādāšanās sagādā zināmas grūtības. Mūsdienās tehnoloģijas attīstās ļoti straujiem soļiem, tāpēc cilvēkiem, kuri ikdienā nav saistīti ar tehnoloģijām, ir grūtības saprast kādu tas ierīci nepieciešams iegādāties. Protams, plašajā piedāvājuma klāstā var pavisam viegli apmaldīties, tomēr vajadzētu ņemt vērā dažādu profesionāļu ieteikumus, kas izvēles izdarīšanu padarīs daudz vienkāršāku. Tāpat, atrodoties elektropreču veikalā, droši var jautāt padomu pārdevējam, kas noteikti palīdzēs atrast vajadzīgo ierīci. Viena no ierīcēm, kuru var nebūt visai viegli izvēlēties, ir televizors. Raksta turpinājumā atrodams neliels ceļvedis par to, ko ņemt vērā, izvēloties šo ierīci.
Reklāmraksts

Ietaupi laiku un enerģiju ar zāles pļāvēju traktoru.

Vasara ir ne tikai atvaļinājumu laiks un došanās atpūtā uz jūru vai ārzemēm, bet arī laiks, kad jārūpējas par savu dārzu un mauriņu. Noteikti, ka mazākā saimniecībā var noderēt arī vienkārši darba rīki, kamēr lielākā platībā laiku un enerģiju ietaupīs zāles pļāvējs traktors, kurš ir piemērots gan iesācējiem, gan profesionāļiem.
Reklāmraksts

5 padomi, kā pasargāt ādu no saules

Pietiek ar 15 minūtēm saules staros, lai tie atstātu ietekmi uz ādu. Sākoties saulainajam laikam, svarīgi pārdomāt, vai mājās ir viss nepieciešamais, lai pasargātu ādu no spēcīgas saules iedarbības. Neliela saules ultravioletā (UV) starojuma deva ir pat veselīga, jo veicina D vitamīna uzņemšanu organismā.
Reklāmraksts

5 sieviešu somu veidi un padomi to izvēlē

Vai Tu spēj iedomāties savu ikdienu bez rokassomiņas? Visticamāk, ka nē, jo somas sievietēm ir ne tikai kā stila aksesuārs, bet arī praktisks palīgs nepieciešamo lietu pārnēsāšanai.
Reklāmraksts

Veļas mašīna ar žāvētāju – plusi un mīnusi

21. gadsimts ir piedzīvojis lielus tehnoloģiskus sasniegumus, un veļas mazgāšana nav atstāta novārtā. Viens no labākajiem izgudrojumiem ir veļas mašīna ar žāvētāju - iespējams iegūt ne tikai tīras, bet jau sausas drēbes. Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība? Protams, kā jau katrai ierīcei, arī veļas mašīnai ar žāvētāju ir savas priekšrocības un trūkumi, tādēļ, ja plāno šāda veida pirkumu, izvērtē, vai tas tiešām sniegs vēlamo rezultātu. Lai Tu varētu pieņemt labāko lēmumu, šajā rakstā esam apkopojuši plusus un mīnusus veļas mašīnai ar žāvētāju!
Reklāmraksts

Kā izveidot mūsdienīgu vannas istabas dizainu?

Pienācis laiks vannas istabas remontam, bet nezini, kādus dizaina risinājumus izvēlēties? Neraizējies, bet lasi šo rakstu, kurā atradīsi vairākus ļoti noderīgus padomus!
Reklāmraksts

Kas jāzina par ceļošanu Covid – 19 laikā?

Vasaras atvaļinājums bieži ir saistīts ar ilgi gaidītu un savlaicīgi plānotu ceļojumu uz tuvām vai tālām ārzemēm. Kāda ir situācija ar ceļošanu šovasar un kādiem ieteikumiem būtu jāseko? Esam jau pamanījuši, ka Covid – 19 pandēmijas laikā situācija valstīs pastāvīgi mainās. Vienas nedēļas laikā situācija var pat krasi pasliktināties, kas ir drošs šodien, rīt tāds var nebūt. „Baltijas burbulis”, kas labvēlīgi ietekmēja ceļošanu starp trim Baltijas valstīm pagājušajā gadā, šogad, acīmredzot, izveidots netiks. Taču ir parādījušies vakcinācijas sertifikāti, kas daudziem vieš cerības, ka ceļošana būs plašāk pieejama pilnībā vakcinētām personām.
Reklāmraksts

Kas ir uztura bagātinātāji un kādēļ tos lieto?

Ikviens par tiem ir dzirdējis, un vairums vismaz vienreiz mūžā lietojuši, bet ne visi zina, kas patiesībā ir par uztura bagātinātājiem sauktās tabletes, kapsulas un pulverīši. Vai tie ir uzskatāmi par medikamentiem? Kādēļ pārtikas veikaliem ir tiesības tos pārdot? Kādos gadījumos nepieciešams lietot uztura bagātinātājus? Atbildes uz šiem jautājumiem lasiet raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

Kā iekārtot savu mājas biroju, nepārtērējoties?

Strādāt no mājām ir lieliski – var mosties vēlāk, strādāt kaut pidžamā, ir vairāk brīva laika, kas, strādājot birojā, tiek pavadīts ceļā. Tomēr tas var būt arī izaicinoši, jo ir pavisam viegli novērsties, var rasties motivācijas zudums un, galu galā, nepieciešams izveidot speciālu darba vietu. Strādā no mājām, taču vēl neesi iekārtojis savu mājas biroju? Lūk, noderīgi padomi, kā iekārtot savu mājas biroju nepārtērējoties!