Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Unikāls palīgs ikdienai – kalendāru izgatavošana pēc Tavām vēlmēm!

Kalendārs ir viens no noderīgākajiem ikdienas palīgiem – tas palīdz atcerēties par svarīgiem kolēģu, radinieku un draugu dzīves notikumiem. Tā kā kalendārs būs tas ikdienas sabiedrotais, kas kopā ar Tevi atradīsies dienu dienā vesela gada garumā – svarīgi, lai tas būtu acīm baudāms un ērti lietojams.
Reklāmraksts

3 noderīgi gadžeti mūsu ikdienā

Kā jau zināms, 21.gadsimta tehnoloģiskās iespējas ir teju vai nebeidzamas, piedāvājot ārkārtīgi plašu gadžetu klāstu mūsu ikdienas atvieglošanai un emociju paspilgtināšanai. Ņemot vērā milzīgo gadžetu piedāvājumu, būtu grēks kādu no tiem neieviest arī savā ikdienā un neizmantot to priekšrocības savā labā. Tieši tādēļ šodien apskatīsim 3 populārus un noderīgus 21.gadsimta gadžetus, kuri pavisam noteikti iederēsies ikviena mūsdienu cilvēka gadžetu arsenālā.
Reklāmraksts

Aicina Saeimu neveicināt ēnu ekonomikas pieaugumu beztabakas produktu nozarē

Saeimā jau tuvākajā laikā plānots skatīt priekšlikumus par nosacījumu maiņu beztabakas nikotīna spilventiņu izplatīšanai Latvijā. Ar mazumtirdzniecības nozari saistīto asociāciju pārstāvji norāda, ka likumprojekta apstiprināšana Veselības ministrijas piedāvātajā redakcijā praktiski nozīmēs nikotīna spilventiņu, kas ir mazāk kaitīga alternatīva smēķētājiem, izzušanu no veikalu plauktiem.
Reklāmraksts

3 dabas takas Pierīgā, ko apmeklēt brīvdienās

Klāt maijs, un gada siltākās sezonas vēstneši manāmi ik uz stūra. Siltie saules stari, maigās vēja brāzmas un čivinošās putnu balsis tā vien vilina pilsētniekus pie dabas, un kur vēl labāks veids, kā atpūsties no ikdienas steigas, ja ne došanās relaksējošā pastaigā pa kādu no Pierīgas skaistajām dabas takām. Tavai ērtībai esam apkopojuši 3 no Pierīgas teritorijā esošajām dabas takām, lai noskaidrotu, kurp šonedēļ vedīs Tavi brīvdienu plāni.
Reklāmraksts

Noderīgi fakti par naudas aizņemšanos internetā

Neplānota vizīte pie ārsta, pēkšņs auto remonts, sadzīves tehnikas sabojāšanās – tikai dažas no situācijām, kurās var nonākt katrs no mums. Cilvēku dzīve ir neprognozējama, tāpēc ir svarīgi veidot uzkrājumus katru mēnesi, lai, piemēram, negaidītais auto remonts nesagādātu liekas galvassāpes. Bet ko darīt, ja uzkrājumu nav? Šādā situācijā viens no labākajiem risinājumiem var būt kredīts, ja to spēj pareizi izmantot.
Reklāmraksts

Ieteikumi, kas jāievēro, pārvietojoties ar auto pavasarī

Tagad, kad ledus un sniegs ir nokusis un temperatūras stabiņš turpina kāpt, autovadītājiem varētu likties, ka beidzot var mierīgi uzelpot, tomēr nē – arī pavasaris ceļu satiksmē ir bīstams gadalaiks. Lai Tu varētu droši pārvietoties ar auto arī pavasarī, esam apkopojuši dažus ieteikumus, kas jāievēro!
Reklāmraksts

Smaržu pasaule: kā izvēlēties smaržas, kas jūs raksturo

Kā mēs izjūtam un saprotam apkārtējo pasauli, ir atkarīgs no 5 cilvēku maņām: dzirdes, redzes, garšas, taustes un ožas. Smaržu izvēle var būt jautrs pasākums, taču tas var būt arī pilnīgs murgs, ja nezināt, ar ko sākt. Ja ienāksiet veikalā un sāksiet smaržot katru otro smaržu pudelīti – jūs galu galā pārslogosiet savu degunu un pavājināsiet savu izpratni par aromātu, kas savukārt var novest pie neveiksmīga pirkuma. Tomēr eksistē stratēģijas, kas var palīdzēt jums atrast pareizās smaržas.
Reklāmraksts

Kāpēc ir jāstāv sastrēgumā, ja ir elektriskie skrejriteņi?

Kā mēs gaidījām šo pavasari, kas pāriet vasarā! Sirds sastingst, ieraugot ziedošo ceriņu un putnu dziesmiņas… Pavasarī, kā nekad gribas lidot pāri zemei kā putnam, un kā aptumšo tie bezgalīgi satiksmes sastrēgumi! Bet kāpēc ir jāstāv sastrēgumā, ja ir elektriskie skrejriteņi?
Reklāmraksts

Pievilcīgs smaids - puse no veiksmes

Ja cilvēki biežāk smaidītu, tad pasaule būtu labāka. Jā, to nevar noliegt, bet ko darīt, ja doma par uzsmaidīšanu kamerai vai citiem cilvēkiem uzdzen šermuļus? Un ko darīt, ja cilvēks ir iemanījies runāt tā, lai citi neredzētu viņa zobus? Sākt to risināt! Paldies mūsdienu medicīnai, ka ir tāda opcija kā zobu implanti, jo kompleksu pilna dzīve nav pilnvērtīga dzīve.
Reklāmraksts

Kā iekārtot privātmājas dārzu?

Klāt gada siltie mēneši, laiks, kad varam iekopt privātmājas dārzu, kurā audzēt gardas veltes, skaistus augus, kā arī izveidot stūrīti, kur atpūsties no ikdienas steigas. Vēlies iekārtot privātmājas dārzu, taču nezini, ar ko sākt? Mēs Tev palīdzēsim – esam apkopojuši pāris noderīgus padomus.
Reklāmraksts

Drošs un ērts izbrauciens ar auto - Kā sagatavoties?

Plānojot izbraucienu ar auto, jāņem vērā vairākas nianses, lai droši un ērti nokļūtu galamērķī. Ikviens garāks ceļojums ir jāplāno iepriekš, un tas nenozīmē tikai visu vajadzīgo lietu ievietošanu automašīnas bagāžas nodalījumā. Tas ietver arī cita veida sagatavošanos. Turpinājumā daži padomi, kas palīdzēs to izdarīt daudz veiksmīgāk.
Reklāmraksts

Kam pievērst uzmanību, izvēloties viedpulksteni?

Viedpulksteņi ir modē! Viedo ierīču, īpaši viedpulksteņu piedāvājums kļūst arvien plašāks, ierīces kļūst arvien modernākas, līdz ar to ir sarežģīti saprast, kura no visām ierīcēm ir labākā un piemērotākā. Lai palīdzētu Jums izlemt, esam apkopojuši galvenos faktorus, kam pievērst uzmanību, izvēloties viedpulksteni.
Reklāmraksts

6 lietderīgi padomi kvalitatīva dārza traktora izvēlei

Straujiem soļiem tuvojas kārtējā pļaušanas sezona, kas nozīmē, ka lielai daļai dārza entuziastu nāksies izšķirties par labu jaunas un efektīvas dārza tehnikas iegādei. Šoreiz uzmanības centrā – dārza traktori. Nav šaubu, ka pļaujamai platībai pārsniedzot 20 āru atzīmi, nav labāka lēmuma par dārza traktora iegādi, taču, kā pārliecināties, ka izvēlētā tehnika patiešām spēs kvalitatīvi pildīt tai piedēvētās funkcijas un pienācīgi parūpēties par Jūsu vecā zāliena likvidēšanu? Esam apkopojuši sešus lietderīgus padomus kvalitatīva dārza traktora izvēlei, lai izkliedētu jebkuras šaubas par Jūsu izvēles pareizību.
Reklāmraksts

Zāles pļāvējs – kādas īpašības ņemt vērā, izvēloties zāles pļāvēju

Piemājas zālājs ir daudzu mājokļu saimnieku lepnums. Un patiesi – pēc tā, cik labi kopts mauriņš, varam spriest par to, vai mājas īpašnieks ir rūpīgs un atbildīgs. Par laimi, mūsdienās ir iespējams izvēlēties dažādu veidu zāles pļāvējus, pielāgojot tos savām vajadzībām. Turpinājumā noskaidrosim, kas jāņem vērā, pērkot katra veida zāles pļāvējus.
Reklāmraksts

Auto iegāde no izsoles – Ko noderīgi ir zināt?

Lietoto automobiļu tirgus pēdējās desmitgades laikā ir pieredzējis dažnedažādas pārmaiņas to skaitā arī veidu, kā šīs automašīnas tiek pasniegtas pašmāju publikai. Laikā, kad COVID-19 pandēmijas nerimstošās sekas ir uzlikušas nelielu pauzi uz lietoto auto pirkšanas un pārdošanas procesiem klātienē dažādu drošības, un veselības apsvērumu dēļ, ļaudis arvien biežāk metas pētīt citas lētā gala auto iegādāšanās iespējas. Viena no šīm opcijām ir tiešsaistes auto izsoles. Portāls Polisubanka.lv piedāvā arī Tev ielūkoties šo daudzsološo interneta izsoļu pasaulē, lai saprastu, cik uzticami ir šie auto un kā notiek pats auto izsoles process.
Reklāmraksts

Rūpes par uzņēmumu un īpašumu drošību: uzticamākie videonovērošanas un tehniskās apsardzes risinājumi

Covid-19 pandēmijas laikā ar virkni jaunu drošības izaicinājumu saskaras ne tikai privātie īpašumi, bet arī biznesa objekti. Lai spētu sekmīgi reaģēt uz drošības riskiem, kas saistīti ar ražošanas procesa uzraudzību, fizisko drošību, zādzībām, vandālismu, ugunsdrošību un pat kiberdrošību, jaunāko novērošanas tehnoloģiju sniegtās iespējas ir neaizvietojamas. Inovācijas videonovērošanas sistēmu, kā arī termo un kustību sensoru tehnoloģijās sniedz iespēju ikvienam uzņēmumam, neatkarīgi no tā darbības veida un drošības prasībām, saņemt augstāko aizsardzību pret iespējamiem zaudējumiem un uzņēmuma darbības kavēšanas risku. SIA ALTAS IT, oficiālais Mobotix un Kentix izplatītājs Latvijā, piedāvā inovatīvus tehniskās apsardzes risinājumus plaša spektra apdraudējumu novēršanai ar īpašām integrācijām Covid-19 pandēmijas radīto apdraudējumu novēršanai.