Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Reklāmraksti

Reklāmraksts

3 faktori, kas nosaka auto īpašnieku izvēli, pērkot ziemas riepas

Ziemas riepas ir viena no pieprasītākajām sezonas preču kategorijām. Kas ir arī saprotams, jo laika posmā no 1. decembra līdz 1. martam ar ziemas sezonai atbilstošām riepām jābūt aprīkotām visām automašīnām, kuru pilna masa nepārsniedz 3500 kg. Pieejamais riepu klāsts ir visnotaļ iespaidīgs, tādēļ ir interesanti uzzināt, pēc kādiem kritērijiem autovadītāji visbiežāk izvēlas ziemas riepas savai automašīnai.
Reklāmraksts

Aspekti, kas jāņem vērā meklējot jaunu darbu

Apskatot jaunas darba iespējas, ir svarīgi ņemt vērā ne tikai gaidāmās algas apmēru. Lai arī tas, bez šaubām, ir ļoti būtisks aspekts, tomēr tas nav vienīgais, kas nosaka, vai Jūs būsiet apmierināti ar jauno darbu. Turpinājumā daži aspekti, kas jāapsver, vērtējot jaunas darba iespējas plusus un mīnusus.
Reklāmraksts

Jumta seguma nomaiņa: kāpēc to neatlikt uz vēlāku laiku?

Jumts ir viens no galvenajiem ēkas elementiem, kas pilda gan praktisku, gan dekoratīvu funkciju. Jumts nodrošina ēkas aizsardzību pret vēju, saules ultravioleto starojumu un nokrišņiem. Ne velti pirms rudens lietiem svarīgi paspēt jaunbūvei uzlikt jumtu, savukārt jau pabeigtām mājām tālredzīgs saimnieks savlaicīgi būs veicis jumta apsekošanu un novērsis tā bojājumus.
Reklāmraksts

Jaunākie risinājumi datortehnoloģijās, kas iepriecinās pat visprasīgākos lietotājus

Pateicoties nemitīgai tehnoloģiju attīstībai, mūsu ikdiena ir piesātināta ar veiktspējīgām un lieliskām ierīcēm. Tomēr tehnoloģiju uzņēmumi turpina attīstīties un pārspēt paši sevi, radot arvien jaunus risinājumus un arvien jaudīgākas ierīces, lai digitālā pieredze kļūtu vēl reālistiskāka, precīzāka un ātrāka. Lasi turpinājumā, ko spēj jaunākās un jaudīgākas datordetaļas!
Reklāmraksts

Labākie ledusskapji: Kā izvēlēties sev piemērotāko

Ledusskapja iegāde ir nopietns lēmums. Galu galā – tas nav pirkums, ko veic katru dienu vai pat katru gadu. Ir būtiski izvēlēties ierīci, kas ir piemērota tavas mājsaimniecības ikdienai un dzīvesveidam. Lai to izdarītu, jāņem vērā daudzi faktori, tostarp ledusskapja ietilpība, funkcijas un apdare. Raksta turpinājumā esam apkopojuši svarīgāko, kas palīdzēs atbildīgajā izvēlē.
Reklāmraksts

Kāpēc nepieciešams pulēt Jūsu automašīnu?

Virsbūves pulēšana ir procedūra, kas paredzēta skrāpējumu un hologrammu noņemšanai, ka arī lakas defektu novēršanai. Pulēšana atjauno automašīnas krāsas dabisko spīdumu. Auto pulēšana nodrošina ne tikai virsbūves izskata saglabāšanu un vecā krāsojuma atjaunošanu, bet arī virsbūves kalpošanas laika pagarināšanu.
Reklāmraksts

Pašvaldības ieinteresētība ir izšķiroša uzņēmēja izvēlei par biznesa atrašanās vietu

Uzņēmējam ir svarīga kvalitatīva ikdienas sadarbība ar pašvaldību, savstarpēja ieinteresētība un izpratne Līdzīgi kā valsts, arī pašvaldības, īpaši pirms vēlēšanām, uz papīra deklarē ieinteresētību uzņēmējdarbības iespēju radīšanai savā administratīvajā teritorijā, lai piesaistītu jaunas investīcijas, kas attiecīgi sekmētu jaunu, labi apmaksātu darbvietu izveidi un iedzīvotāju labklājības līmeņa pieaugumu.
Reklāmraksts

Rudens palīgs - lapu pūtējs - noder ne tikai lapu pūšanā.

Šogad pēc karstas vasaras atnācis silts, saulains un krāsains rudens, kas priecē ar savu krāšņumu. Kamēr Siguldas, Dobeles, Valmieras un citu Latvijas pilsētu brīvdienu atpūtnieki bauda rudens krāsas, daudziem privātmāju un brīvdabas teritoriju īpašniekiem un apsaimniekotājiem rudens lapu birums sagādā galvassāpes - ko darīt ar šo labumu, ja tas pārklāj zemi kā biezs paklājs un katru dienu veidojas jauns lapu klājiens? Lielu teritoriju kopšana prasa daudz laika un spēka, bet šauros mazdārziņos kopšana var būt apgrūtināta sarežģītās piekļuves dēļ. Celiņi, dobes un ogu krūmi bieži tā arī paliek daļēji nesakopti.
Reklāmraksts

Kādu diētu izvēlēties?

Daudzas sievietes gadiem meklē to īsto un pareizo diētu, kas kā burvju nūjiņa palīdzēs nomest visu lieko un pavērs durvis uz veselīgu un laimīgu dzīvi. Katrai diētai ir savi plusi un mīnusi - kas lieliski der vienai var nederēt citai. Pat tad kad esat atradusi savu ideālo diētu, var izrādīties, ka tā nesniedz cerētos rezultātus.
Reklāmraksts

Kas jāzina par termoveļu?

Gada aukstajos mēnešos gan ikdienas gaitām ārpus telpām, gan aktivitātēm svaigā gaisā, ļoti noderīga ir termoveļa. Tā liek justies silti un labi, ļauj brīvi kustēties un neļauj pārkarst. Īpaši svarīga tā ir sportistiem, lai ķermenis treniņu laikā nesasvīst. Tā kā termoveļa ir vistuvāk ādai, tai jābūt komfortablai, funkcionālai un izturīgai, atbilstošai tās valkāšanas mērķim. Noskaidrosim, kādi aspekti jāņem vērā izvēloties termoveļu.
Reklāmraksts

Ieteikumi: kas jāņem vērā, izvēloties flīzes

Viens no nemainīgi iecienītākajiem dažādu virsmu segumu veidiem ir flīzes. No funkcionālām līdz dekoratīvām, tās rotā gan tādas ierastas telpas kā vannas istabas, saunas un baseinus, gan dažādas ārtelpas un pat dzīvojamās telpas. Kuras flīzes izvēlēties konkrētajai virsmai, kuras ilgai kalpošanai vai drošībai pret slīdēšanu? Esam apkopojuši nosacījumus, kas jāņem vērā, ja plānojat izvēlēties flīzes.
Reklāmraksts

Kur noslēpusies Latvijas Romu (Čigānu) inteliģence ?

Lai kaut ko sasniegtu, ir vajadzīgs tuvāks vai tālāks mērķis – sasniedzamais rezultāts. Gadās, ka tā sasniegšanas ceļi ir atšķirīgi. Tie parasti attīstās neatlaidīgi pakāpeniski, metodiski un stratēģiski, kā arī, mēdz nomaldīties nepilnīgā un kļūdainā mērķvirzībā. Rīcībpolitika ir pasākumu kopa, instrumentāriju summa dažādi sociālās, valsts, ekspertu un profesionāļu zināšananu un kvalifikāciju līdzekļi, dažādu resursu, integrētu metožu pielietojums un komandas darbs, kurā katram, tās dalībā, atvēlēta sava leģitīma loma. Neviens no klātesošajiem nav lieks.
Reklāmraksts

7 ieteikumi, lai izveidotu patīkami mājīgu virtuvi

Gatavojot maltītes, ēdot un tīrot vairums no mums virtuvē pavada teju divas stundas dienā, bet, ja Jums ir liela ģimene – visticamāk trīs un vairāk stundas. Protams, virtuvē svarīga ir tīrība, taču mājīga un ērta vide būs daudz patīkamāka nekā sterila virtuve, kas atgādina slimnīcu. Ērta un mājīga virtuve nepieciešama ne tikai, lai padarītu laiku, ko tajā pavadāt, patīkamāku, bet arī tādēļ, ka labi iekārtota virtuve atvieglos ēst gatavošanas procesu.
Reklāmraksts

5 ieteikumi pastaigām ar suni gada tumšajā laikā

Nepielūdzami tuvojas rudens, tāpat arī tumšie un drēgnie vakari. Taču tas, protams, neatbrīvo no pienākumiem pret savu četrkājaino mīluli – neskatoties ne uz ko, pastaigās ar suni ir jādodas. Lūk, daži padomi, lai pastaigu laikā justos mierīgi un droši arī tad, kad ārā ir satumsis.
Reklāmraksts

Ziemassvētku dāvana kā piedzīvojums: 8 idejas, kā palutināt savus mīļos!

Lai izvairītos no pirmssvētku laikam raksturīgā iepirkšanās drudža, kas rada drīzāk stresu, nevis pozitīvas emocijas, ir gudri Ziemassvētku dāvanas sākt gādāt jau laicīgi. Bet - ko dāvināt, ja šķiet, ka viss jau ir bijis un gribas ko īpašu? Uzdāviniet piedzīvojumu! Tas sniegs pozitīvas emocijas un skaistas atmiņas, nevis krās putekļus skapja tālākajā plauktā. Izklausās labi? Turpiniet lasīt un smelieties iedvesmu visu laiku labākajām Ziemassvētku dāvanām!
Reklāmraksts

Kas jāņem vērā, izvēloties mājsaimniecības kāpnes?

Kāpnes ir neatņemama ikvienas mājsaimniecības sastāvdaļa – tās palīdz piekļūt vietām, kuras paša spēkiem aizsniegt nav iespējams. Lai Jūs būtu drošs, ka izvēlaties sev piemērotāko un labāko risinājumu, esam apkopojuši svarīgāko, kas jāņem vērā, izvēloties mājsaimniecības kāpnes!
Reklāmraksts

Pieci iemesli, kāpēc izvēlēties digitālā mārketinga aģentūru

Digitālais mārketings ir pareizā izvēle, ja gribi, lai tavs uzņēmums kļūtu pamanāms un iegūtu jaunus klientus. Bet kā rīkoties, ja tādi termini kā SEO stratēģija, Google Analytics, PPC vai digitālā mārketinga stratēģija tev ir sveši? Šādā situācijā labākais risinājums ir profesionāla digitālā mārketinga aģentūra, un raksta turpinājumā uzzināsi, kāpēc!
Reklāmraksts

Galda kalendāri izsmalcinātai laika plānošanai

Lai arī šobrīd populāri ir dažādi digitālie risinājumi laika plānošanai, tomēr nevar noliegt, ka galda kalendārs drukātā formātā savu aktualitāti nezaudē. Īpaši, ja tas ir personalizēts galda kalendārs ar ģimenes fotogrāfijām vai paša fotogrāfētiem dabas skatiem. Tāpat galda kalendāri var būt kā lieliska dāvana gan draugiem un radiniekiem, gan arī biznesa partneriem un lojālajiem klientiem.
Reklāmraksts

Kas tehnoloģiju uzņēmumam Apple padomā 2021. un 2022. gadā?

Neskatoties uz pandēmiju un tās izraisīto seku šķēršļiem, Apple arī šogad turpina tradīciju piedalīties dažādās konferencēs un jauno produktu septembra prezentācijās. Kas Apple padomā 2021. un 2022. gadā un kas no tā jau realizēts? Noskaidro šajā rakstā!
Reklāmraksts

Ieteikumi auto sagatavošanai ziemas sezonai

Straujiem soļiem tuvojas ziema un tam sekojošā ziemas riepu maiņa. Obligātajai sezonas riepu maiņai jānotiek līdz 1. decembrim, tāpēc ir vērts saprast, kā vislabāk sagatavoties ziemas sezonai, un kāpēc ir svarīgi izvēlēties sezonai atbilstošas riepas, kuras plašā klāstā pieejamas interneta veikalā Riepas1.lv.