Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Kā iekārtot savu mājas biroju, nepārtērējoties?

Strādāt no mājām ir lieliski – var mosties vēlāk, strādāt kaut pidžamā, ir vairāk brīva laika, kas, strādājot birojā, tiek pavadīts ceļā. Tomēr tas var būt arī izaicinoši, jo ir pavisam viegli novērsties, var rasties motivācijas zudums un, galu galā, nepieciešams izveidot speciālu darba vietu. Strādā no mājām, taču vēl neesi iekārtojis savu mājas biroju? Lūk, noderīgi padomi, kā iekārtot savu mājas biroju nepārtērējoties!
Reklāmraksts

Labākie palīgi treniņos

Dažāda veida treniņi ir daudzu cilvēku ikdienas sastāvdaļa. Sportošana palīdz uzturēt ne tikai teicamu fizisko formu, bet arī labu veselības stāvokli.
Reklāmraksts

Ievads PlayStation 5 pasaulē

Videospēļu konsole PlayStation apsteidz visus savus konkurentus, atstājot tos tālu sev aiz muguras. PlayStation ir guvis augstu popularitāti, pateicoties savām unikālajām īpašībām, proti, savienojamībai, izcilajām tehnoloģijām un pielāgošanās spējai mūsdienu mainīgajos laikos. PlayStation 5 ir jaunākais Sony PlayStation videospēļu konsoļu modelis, kurš pasaulē ienāca 2020. gada novembrī.
Reklāmraksts

Elizings – Kredītu salīdzināšana, Patēriņa kredīts un Auto līzings

Modernās tehnoloģijas aizvien biežāk palīdz cilvēkiem daudz un dažādās dzīves situācijas. Tāpēc būtu gaužām nepareizi, ja cilvēki neizmantotu modernus palīdzības rīkus arī finanšu jomā, kur katra pieļautā kļūda ikvienam var radīt ievērojamus zaudējumus pat vairāku tūkstošu eiro apmērā. Informācijas tehnoloģiju kompānija SIA Elizings.lv, kopš 2015 gada, saviem klientiem piedāvā salīdzināt kredīta piedāvājumus no vairākiem kredīta devējiem dažu minūšu laikā, turklāt aizpildot tikai vienu vienīgu pieteikumu. Elizings Fintech risinājums palīdz klientiem, pēc iespējas ātrāk, saņemt izdevīgāko kredīta piedāvājumu no populārākiem aizdevējiem Latvijā.
Reklāmraksts

Lietas, kam jāpievērš uzmanība, pērkot ledusskapi

Jūsu ledusskapis ir viena no vissvarīgākajām ierīcēm jūsu mājās, un tāpēc ir svarīgi piedomāt, lai atrastu pareizo modeli savām vajadzībām. Kāda kapacitāte jums nepieciešama? Vai vēlaties saldētavu ar augšējo stiprinājumu vai apakšējo saldētavu? Vai jums ir nepieciešamas ekstras? Ir simtiem modeļu, no kuriem izvēlēties, un daudz tehnoloģiju terminu, tāpēc šajā pirkšanas ceļvedī jūs uzzināsiet visu, ko meklēt, pērkot ledusskapi.
Reklāmraksts

3 svarīgākie faktori izvēloties putekļu sūcēju

Vai Tavs vecais putekļu sūcējs jau savu laiku ir nokalpojis, un vairs nespēj nodrošināt kvalitatīvu mājokļa uzkopšanu? Tas nozīmē, ka pienācis laiks iegādāties jaunu palīgu! Mūsdienās putekļu sūcēju piedāvājums internetā un veikalos kļūst arvien plašāks, tādēļ izvēlēties īsto modeli it nemaz nav vienkārši. Piedāvājam trīs faktorus, kuriem noteikti pievērst uzmanību, pērkot jaunu putekļu sūcēju.
Reklāmraksts

Vai 4k televizors var kalpot kā liels monitors Tavam portatīvajam datoram?

Pirms vairākiem desmitiem gadu mums nebija datoru monitoru – bija tikai televizori, taču tad notika HD revolūcija. Pateicoties straujajai tehnoloģiju attīstībai, mums pieejami lieli 4K Ultra HD televizori ar vairākiem HDMI 2.0 savienojumiem. Šādi televizori mēdz maksāt mazāk nekā kvalitatīvs datora monitors, tādēļ tie arvien biežāk tiek izmantoti kā liels monitors portatīvajam datoram.
Reklāmraksts

Darba apģērbu servisa priekšrocības ikvienam uzņēmumam

Darba apģērbs ir nepieciešams daudzās nozarēs – gan veselības aprūpē, gan viesmīlības nozarē, gan arī specifiskās jomās, kas saistītas ar dažādiem drošības riskiem, ražošanas procesiem, mehānismu apkalpošanu u.tml. Darba apģērbu tīrīšana un sagatavošana lietošanai var radīt daudz pūļu, kā arī izdevumus piemērotas infrastruktūras izveidošanai un atalgojuma izmaksai darbiniekiem, kas rūpējas par darba apģērbiem. Krietni izdevīgāks risinājums uzņēmumam ir darba apģērbu serviss ārpakalpojumā – ātri, vienkārši un bez papildu pūlēm.
Reklāmraksts

5 padomi, kā efektīvi iekārtot virtuvi

Iespējams, Tu tikko esi pārvācies uz jaunu mājokli, vai arī šobrīd veic remontu, plānojot, kā labāk un efektīvāk iekārtot virtuvi. Plauktu un atvilktņu lielums, attālums no plīts līdz izlietnei – šie un daudzi citi faktori, kas var šķist nenozīmīgi, patiesībā ir ļoti svarīgi, tāpēc rūpīgi jāpārdomā, lai virtuve kalpotu Tev, padarot ikdienu vienkāršāku. Lūk, pieci padomi, kā šo telpu iekārtot.
Reklāmraksts

Padomi, kā izvēlēties ūdens filtru

Lai nodrošinātu labu pašsajūtu un veselību, cilvēkam ir svarīgi uzņemt pietiekami daudz ūdens. Bez šaubām, būtiska ir arī ūdens kvalitāte - tam jābūt tīram no dažādiem ķīmiskajiem piemaisījumiem, mehāniskām piedevām un mikroorganismiem. Precīzāk sakot, ūdenim jābūt cilvēka organismam nekaitīgam, tam nevajadzētu būt ar smaržu un garšu.
Reklāmraksts

Agrochema 2020. gada rezultāti - stabilitāte pārmaiņu laikā

Agrochema grupas konsolidētie apgrozījums 2020. gadā bija 357,1 miljons EUR. (2019. gadā bija 355,9 miljoni EUR) un 2019. gada pamatdarbības zaudējumi tika aizstāti ar 0,6 milj. EUR peļņu. Neto konsolidētie zaudējumi bija EUR 2,4 miljoni (2019).
Reklāmraksts

Unikāls palīgs ikdienai – kalendāru izgatavošana pēc Tavām vēlmēm!

Kalendārs ir viens no noderīgākajiem ikdienas palīgiem – tas palīdz atcerēties par svarīgiem kolēģu, radinieku un draugu dzīves notikumiem. Tā kā kalendārs būs tas ikdienas sabiedrotais, kas kopā ar Tevi atradīsies dienu dienā vesela gada garumā – svarīgi, lai tas būtu acīm baudāms un ērti lietojams.
Reklāmraksts

3 noderīgi gadžeti mūsu ikdienā

Kā jau zināms, 21.gadsimta tehnoloģiskās iespējas ir teju vai nebeidzamas, piedāvājot ārkārtīgi plašu gadžetu klāstu mūsu ikdienas atvieglošanai un emociju paspilgtināšanai. Ņemot vērā milzīgo gadžetu piedāvājumu, būtu grēks kādu no tiem neieviest arī savā ikdienā un neizmantot to priekšrocības savā labā. Tieši tādēļ šodien apskatīsim 3 populārus un noderīgus 21.gadsimta gadžetus, kuri pavisam noteikti iederēsies ikviena mūsdienu cilvēka gadžetu arsenālā.
Reklāmraksts

Aicina Saeimu neveicināt ēnu ekonomikas pieaugumu beztabakas produktu nozarē

Saeimā jau tuvākajā laikā plānots skatīt priekšlikumus par nosacījumu maiņu beztabakas nikotīna spilventiņu izplatīšanai Latvijā. Ar mazumtirdzniecības nozari saistīto asociāciju pārstāvji norāda, ka likumprojekta apstiprināšana Veselības ministrijas piedāvātajā redakcijā praktiski nozīmēs nikotīna spilventiņu, kas ir mazāk kaitīga alternatīva smēķētājiem, izzušanu no veikalu plauktiem.
Reklāmraksts

3 dabas takas Pierīgā, ko apmeklēt brīvdienās

Klāt maijs, un gada siltākās sezonas vēstneši manāmi ik uz stūra. Siltie saules stari, maigās vēja brāzmas un čivinošās putnu balsis tā vien vilina pilsētniekus pie dabas, un kur vēl labāks veids, kā atpūsties no ikdienas steigas, ja ne došanās relaksējošā pastaigā pa kādu no Pierīgas skaistajām dabas takām. Tavai ērtībai esam apkopojuši 3 no Pierīgas teritorijā esošajām dabas takām, lai noskaidrotu, kurp šonedēļ vedīs Tavi brīvdienu plāni.
Reklāmraksts

Noderīgi fakti par naudas aizņemšanos internetā

Neplānota vizīte pie ārsta, pēkšņs auto remonts, sadzīves tehnikas sabojāšanās – tikai dažas no situācijām, kurās var nonākt katrs no mums. Cilvēku dzīve ir neprognozējama, tāpēc ir svarīgi veidot uzkrājumus katru mēnesi, lai, piemēram, negaidītais auto remonts nesagādātu liekas galvassāpes. Bet ko darīt, ja uzkrājumu nav? Šādā situācijā viens no labākajiem risinājumiem var būt kredīts, ja to spēj pareizi izmantot.