Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Angāri dažādām vajadzībām – kur tos pasūtīt?

Daudziem cilvēkiem angāri saistās ar izmantošanu rūpnieciskiem mērķiem, taču mūsdienās šo būvju ražošanas iespējas ir krietni paplašinājušas pielietojuma virzienus. Ja nepieciešams, mini angārs var tikt novietots pat Jūsu pagalmā. Raksta turpinājumā uzzināsim, kādi ir populāri metāla angāru izmantošanas veidi mūsdienās, kā arī, kur tos iegādāties.
Reklāmraksts

Lielās stepes dzejnieks

2020. gadā tiek svinēta izcilā kazahu dzejnieka un apgaismotāja, nacionālās rakstiskās literatūras pamatlicēja Abaja Kunanbajeva (1845–1904) dzimšanas 175. gadadiena.
Reklāmraksts

4 ieteikumi, kā izvēlēties tavam mājoklim piemērotākās mēbeles

Lai cik aizraujošs un interesants, mēbeļu izvēles process spēj arī radīt visai daudz stresa un nomāktības – piedāvājums ir tik plašs, katrā stilā ir vismaz viena lieta, kas tev patīk, ko gribētos ieviest mājoklī, bet tajā pat laikā gribas, lai izskatās gaumīgi, un nav arī īsti skaidrs, kādas krāsas gribas redzēt telpā…
Reklāmraksts

Kā izvēlēties un iekārtot kaķa tualeti?

Teju katrs kaķa saimnieks saskāries ar grūtībām, ko rada mīluļa pieradināšana dabiskās vajadzības nokārtot speciāli tam paredzētā vietā. Kaķa tualetes izvēlē un ierīkošanā jāievēro vairāki priekšnoteikumi, lai dzīvniekam veidotos vēlamie ieradumi, tā aiztaupot galvassāpes par sabojātu paklāju vai apaviem. Vairāk par faktoriem, ko ņemt vērā, iegādājoties kaķa tualeti, lasi raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

5 ieradumi, kas samazinās elektroenerģijas patēriņu

Kad dienas kļūst īsākas, bet vakari – garāki un tumšāki, aizvien biežāk aizdomājamies par elektroenerģijas patēriņu ikdienā. Protams, par to atgādina arī augošie cipari rēķina izrakstā. Eksperti lēš, ka mainot elektroenerģijas paradumus, varam samazināt izmaksas līdz pat 10%. Šajā rakstā noskaidro 5 ieradumus, kas samazinās elektroenerģijas patēriņu.
Reklāmraksts

Pieprasītākās kāzu vietas Latvijā un Baltijā, tagad atrodamas vienuviet!

Nenoliedzami, ka viens no svarīgākajiem lēmumiem, kas jāpieņem jaunajam pārim, plānojot kāzas, ir kāzu vietas izvēle. Tā var būt atkarīga no jaunā pāra budžeta, viesu skaita, kā arī dzīvesvietas. Izvēloties vietas svinībām, dažiem ir svarīgi, lai tās ir tuvāk pārējiem kāzu viesiem, bet citi vēlas šo svarīgo notikumu atzīmēt citur – kādā jaunā, varbūt pat neparastā vietā. Neatkarīgi no tā vai tiek meklētas lētas kāzu svinību vietas, viesu nami kāzām, svinību vieta mazām kāzām vai kāzu svinību vietas Kurzemē vai Vidzemē, kāda no šīm noteikti ir perfekta tieši jūsu kāzām.
Reklāmraksts

“Xnet eXpress” sola nākamās dienas piegādi

Interneta veikals “Xnet” saviem klientiem piedāvā jaunu pakalpojumu “Xnet eXpress”. Šis pakalpojums nāk kopā ar drosmīgu solījumu par nākamās dienas piegādi noliktavas precēm, turklāt līdz pat mājas durvīm, vai izņemt preces pašam pick-up punktā Mārupē.
Reklāmraksts

Kas automašīnu padara ekonomisku?

Laikā, kad dabas aizsardzība un resursu lieka neizšķērdēšana ir īpaši svarīga, ir vērts padomāt arī par to, cik ekonomisks ir auto ar kuru Tu pārvietojies. Jebkura auto degvielas patēriņš būs atkarīgs no daudziem faktoriem. Vispārīgi runājot, lielākoties tas būs atkarīgs no transportlīdzekļa un tā virsbūves tipa – mazākiem un vieglākiem automobiļiem nav nepieciešama tik daudz degviela, kā tas ir gadījumos ar lieliem apvidus auto. Svarīgs noteikti ir arī auto tehniskais stāvoklis. Jauns auto modelis degvielu patērēs mazāk kā tāds pats lietots auto, taču arī lietoti auto ar garantiju, ja pareizi kopti, mēdz būt ļoti ekonomiski. Rakstā aplūkosim vairākus faktorus, kas auto padara ekonomisku.
Reklāmraksts

Ziemas riepu veidi un būtiskākās to atšķirības (+ 6 labākie riepu modeļi šai ziemai)

Jau pavisam drīz mūs sagaidīs ziema ar visām no tā izrietošajām sekām, tostarp sniegu un ledu (vai ūdeni), kas klāj ceļus. Tāpat kā cilvēki šādiem apstākļiem izvēlas atbilstošus apavus, arī automašīnai nepieciešama riepu nomaiņa. Par to, kā ziemas riepas savā starpā atšķiras un kurus modeļus izvēlēties šai rudens/ziemas sezonai, uzzināsi raksta turpinājumā!
Reklāmraksts

Planšetdatori darbam un izklaidei: kā izvēlēties īsto

Mūsdienās planšetdatori vairs nav reta parādība, un viedierīču tirgū jaunie modeļi parādās kā sēnes pēc lietus. Izvēlēties savu ierīci nav vienkārši, galvenais jautājums – ko jūs sagaidāt no ierīces?
Reklāmraksts

Kāpēc Tev vajadzētu sadraudzēties ar kafijas automātu?

Pietiek nobaudīt tasīti kafijas, un vienā mirklī viss uzliesmo - produktivitātes rādītāji kāpj uz augšu, noskaņojums uzlabojas, darbi skaldās kā rieksti. Vai arī tu atpazīsti šo dievu sajūtu? Noteikti katrs to ir piedzīvojis vismaz vienreiz. Tomēr vienmēr var vēl labāk. Un mēs zinām, kas to var palīdzēt sasniegt. Šajā rakstā uzzināsi, kāpēc arī tev vajadzētu sadraudzēties ar kafijas automātu.
Reklāmraksts

Piecas biznesa idejas darbam no mājām

Uzņēmējdarbības formas ir tik dažādas, ka piemērotu sev noteikti var atrast ikviens – sākot ar zemnieku saimniecību lauku īpašumā un beidzot ar dažādiem pakalpojumiem, kuru sniegšanai nepieciešams vien dators un internets. Šajā rakstā uzsvars likts uz biznesa idejām, kas var tikt īstenotas mājas apstākļos – varbūt kāda no tām noderēs arī tev!
Reklāmraksts

Meklējam mazulim gultiņu

Pēc fantastiskā laika, kas pavadīts mīļās mammas puncī, mazulis sāk savas zemes gaitas, kur viens no svarīgākajiem mirkļiem ir atpūta. Kvalitatīva atpūta nodrošina dzīves kvalitāti – neatkarīgi no vecuma šis ir viens no svarīgākajiem dzīves principiem. Gulta un matracis ir labākie sabiedrotie, lai atpūta būtu pilnvērtīga. Raksta turpinājumā uzzini, kas jāņem vērā, izvēloties gultiņu.
Reklāmraksts

Kā kopā ar bērniem aizraujoši pavadīt drēgnos un tumšos rudens vakarus?

Klāt ir tas laiks, kad gaismas sāk palikt pavisam maz, bet sniegs vēl nav uzsnidzis, tāpēc skats aiz loga vairs nav diez ko mīlīgs – agri paliek tumšs, un ir tumšāks nekā jebkurā citā gada laikā. Taču tas nemazina cilvēku vēlmi justies labi, pavadīt laiku patīkami un interesanti. Gluži otrādi – šī vēlme tikai vēl vairāk palielinās, jo organismam nepieciešams papildu laimes hormonu un D vitamīna daudzums, lai pasargātu cilvēku no depresijas.
Reklāmraksts

Izplatītākās kļūdas, iekārtojot virtuvi

Virtuve ir ikvienas dzīvesvietas centrālais kodols, kur sanāk kopā visa ģimene, kopīgai laika pavadīšanai un gastronomisku baudu gūšanai. Pat ja dzīvojam vienatnē, tad tā, pavisam noteikti, ir apmeklētākā vieta dzīvesvietā, ja neskaita guļamistabu. Realitātē ir vēl kāds fakts par virtuvi, par kuru izvēlamies nerunāt skaļi, tā ir arī bīstamākā vieta dēļ neskaitāmajām lielajām un mazajām sadzīves iekārtām, ierīcēm, kas tiek izmantotas ikdienā, kā arī dēļ nepareiza izkārtojuma.
Reklāmraksts

5 lieliskas dāvanu idejas pirmsskolas vecuma bērniem

Aizraujošais svētku laiks strauji tuvojas un kopā ar priekpilnām emocijām nereti nes arī stresu,un pacietības izsīkumu. Bērni bez šaubām ir vieni no izvēlīgākajiem pārsteigumu kārotājiem, kuru vēlmes un iegribas visbiežāk nav līdz galam skaidras, tāpēc īstās dāvanas izvēle tiek ievērojami apgrūtināta. Šoreiz apskatīsim 5 lieliskas dāvanu idejas tieši pirmsskolas vecuma bērniem, kas būs īpaši saistošas un nodrošinās garas, un bezgala interesantas rotaļas.
Reklāmraksts

Kā ģērbt bērnu rudens un ziemas sezonā?

Klāt jau rudens un ziemas sezona arī vairs nav aiz kalniem, tāpēc ir jādomā par atbilstošu apģērbu, lai, dodoties laukā, būtu silti. Visvairāk ir jāpiedomā pie tā, lai bērni tiktu saģērbti atbilstoši laikapstākļiem. Iespējams, ka lielai daļai vecāku tieši bērnu ģērbšana rudens un ziemas sezonā sagādā lielākas problēmas, jo ir daudzi faktori, kas jāņem vērā, lai izvēlētos atbilstošu apģērbu.
Reklāmraksts

Automašīnas motors kā cilvēka sirds

Ikvienam autovadītājam ir skaidrs pamatu pamats - lai auto kalpotu ilgi un uzticami, par to regulāri jārūpējas un savlaicīgi jāfiksē ikvienu nobīdi no normas. Proti, lai nerastos nevajadzīgas problēmas uz ceļa, automašīnai, līdzīgi kā cilvēkam, ir ik pa noteiktam laika periodam jāveic gan motora un ritošās daļas diagnostiku, gan savlaicīgas apkopes un arī - nepieciešamības gadījumā - remontus.