Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Reklāmraksti

Reklāmraksts

6 ieteikumi, kas palīdzēs izvēlēties labāko velosipēdu bērnam

Iegādāties velosipēdu bērnam var būt patiesi sarežģīts process. Tiem, kas to dara pirmo reizi, rodas liels apjukums, jo saprotams, ka velosipēds pieaugušajam nav tas pats, kas velosipēds bērnam. Rodas dažādi jautājumi, piemēram,: Cik lielam vajadzētu būt velosipēdam? Cik daudz drīkst atļauties tērēt kvalitatīvam bērnu velosipēdam? Neuztraucieties - mēs palīdzēsim Jums tikt galā ar apjukumu!
Reklāmraksts

Ceļvedis jauna batuta iegādei

Dzirdot vārdu “batuts”, jebkura bērna acis iemirdzas un sirds sāk straujāk pukstēt. Arī pieaugušie nereti mēdz izbaudīt to prieku, ko sniedz vienkārša lēkāšana pa batutu. Turklāt tā nav tikai izklaide, lēkāšana uzlabo arī veselību un fizisko formu. Kā izvēlēties piemērotāko batutu sev vai savai ģimenei, lasi rakstā!
Reklāmraksts

Populārākie grilu veidi veiksmīgai grilēšanas sezonai

Grila sezona jau rit pilnā sparā ,un iedzīvotāji steidz uz grila virsmas pagatavot visdažādākās ēdienu receptes. To klāstā, protams, ietilpst gaļas ēdieni, zivis, grilēti dārzeņi un pat saldie ēdieni. Taču, ja vēl neesat iegādājies savām vajadzībām piemērotāko grila ierīci , ir īstais laiks to izdarīt.Iepazīsimies ar populārākajiem grilu veidiem un to piedāvātajām iespējām.
Reklāmraksts

Kā “pieradināt” skrituļslidas – padomi iesācējiem

Ikviens skrituļslidošanas entuziasts piekritīs, ka šo sporta veidu patiesi var izbaudīt, sajūtot vēju matos, kad vari uzņemt ātrumu, skrituļojot pa līdzenu virsmu. Tomēr, lai līdz šādam prasmju līmenim nonāktu, vispirms jāapgūst dažas svarīgas lietas, kas jāzina ikvienam, kurš vēlas lietot skrituļslidas. Ieskatieties raksta turpinājumā, lai noskaidrotu vairākus noderīgus padomus skrituļslidošanas iesācējiem.
Reklāmraksts

Kas notiek ar OCTA polisi, pārdodot auto?

Automašīnas pārdošana ir visnotaļ komplicēts process, kur jāņem vērā dažādas nianses. Viena no tādām ir apdrošināšana. Mēdz būt situācijas, kad transporta līdzeklis ir pārdots, bet noformētā OCTA polise vēl ir spēkā. Ko tādā gadījumā darīt? Par to vairāk turpinājumā.
Reklāmraksts

Kā izvēlēties piemērotāko bērnu velosipēdu?

Nekas tā neliecina par vasaras tuvošanos, kā izbrauciens ar velosipēdu saulainā laikā! Dodies aizraujošā piedzīvojumā kopā ar ģimeni. Ja bērnam velosipēds vēl nav atrasts, vai vecais palicis par mazu, šeit būs palīgs jauna divriteņa iegādē! Rakstā uzzināsi, pēc kādiem kritērijiem izvēlēties bērnam piemērotāko velosipēdu.
Reklāmraksts

Suņu apmācība mājas apstākļos: kā panākt rezultātus?

Šobrīd ir īstais laiks mēģināt apgūt suņu komandas patstāvīgi. Mīlulim treniņi ir nepieciešami, bet suņu apmācība bez kinologa palīdzības nav nemaz tik viegla. Kādas komandas trenēt un kā efektīvāk to izdarīt? Lasi rakstu un uzzini!
Reklāmraksts

Kā mazā telpā iekārtot labu guļamvietu

Ja jūs esat viens no cilvēkiem, kas domā, ka mazā istabā ir jāliek tikai kompaktas un šauras mēbeles, jūs kļūdāties. Tomēr tā ir patiesība, ka plānojot maza dzīvokļa mēbeļu izvietojumu, jādomā līdzi, jāņem vērā, ka gulta ir kaut kas, bez kā nevarat iztikt jebkurā mājoklī. Labākā vieta, kur pirkt matraci, gultu vai dīvānu - veikals erti.lv iepazīstina ar to, kādēļ ir būtiski, domājot par ierobežotu vietu, neaizmirst par ērtas gultas būtiskumu.
Reklāmraksts

Kāpēc telpā, kurā atrodas dators, nepieciešama laba ventilācija?

Vai esat kādreiz pieķēris sevi pie domas, ka gaiss telpā, kurā strādājat ar datoru, pēc laika kļūst silts un smacīgs? Ja atbilde uz šo jautājumu ir jā, pilnīgi iespējams, ka tas ir pavisam vienkārši izskaidrojams- pastāv iespēja, ka telpā nav pietiekami labas ventilācijas sistēmas, neatkarīgi no tā, vai strādājat ofisā vai mājās. Savukārt tas var radīt problēmas gan datoram, gan arī veicināt produktivitātes krišanos, miegainību un pat galvassāpes.Tieši tāpēc šajā rakstā pastāstīsim, kāpēc telpā, kurā atrodas dators vai pat vairāki, nepieciešama laba ventilācija.
Reklāmraksts

Kāpēc second-hand sieviešu apģērbi ir labākā izvēle?

Vides piesārņojums katru gadu pievērš ar vien vairāk mūsu uzmanību un nereti izraisa spraigas diskusijas. Arī apģērbu nozare būtiski ietekmē vidi, jo ražošanas process nav videi draudzīgs. Izvēloties lietotu apģērbu, mēs varam to mainīt. Lasi rakstu un uzzini vairāk par apģērbu ietekmi uz vidi un kādēļ second-hand sieviešu apģērbi ir must have tavā garderobē!
Reklāmraksts

Kas jāņem vērā, braucot ar elektrisko skrejriteni?

Elektriskie skrejriteņi arī Latvijā kļūst arvien populārāki, un ne vairs tikai kā sporta vai atpūtas palīglīdzekļi, bet arī kā pilnvērtīgi pārvietošanās līdzekļi pilsētvidē, piemēram, dodoties uz darbu. Tomēr ir dažas lietas, kas būtu jāņem vērā, braucot ar elektrisko skrejriteni.
Reklāmraksts

Drošākie auto pasaulē

Lai gan ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušo skaits pēdējā laikā ir samazinājies, Latvija šajā statistikā joprojām ir viena no ES līderēm. Galvenokārt negadījumu cēlonis ir riskanta transportlīdzekļa vadīšana, piemēram, ātruma pārsniegšana, neuzmanība, utt. Tomēr auto ražotāji vairāku gadu garumā izstrādājuši veidus, kā projektēt drošākus auto – uzlaboti drošības spilveni, attīstītas modernās vadības ekstras. Tāpat ražošanas eksperti noteikuši stingrākus standartus. Lūk, apkopoti daži no drošākajiem auto pasaulē.
Reklāmraksts

Lieto erti.lv atrodamos ērtos virsmatračus jebkur

Erti.lv piedāvā plašu virsmatraču klāstu. Virsmatracis ir ļoti populārs produkts un ikviens no mums varētu teikt, ka par to ir daudz ko dzirdējis. Kāpēc virsmatracis ir vajadzīgs? Kāpēc tā iegāde par tā lētajām izmaksām pret jaunu matraci var būt ļoti labs lēmums? Apskatīsim dažādus variantus, kad pirkt virsmatraci ir labāk nekā jaunu lielo matraci vai citus produktus.
Reklāmraksts

Pavasaris un vasara tuvojas: kā pasargāt mājas mīluli no parazītiem?

Klāt jau marta vidus, kas nozīmē – vasara nav aiz kalniem. Taču līdz ar siltajiem saules stariem sarosās arī blusas, ērces un citas radības, kas var ievērojami apgrūtināt dzīvi un apdraudēt veselību gan mums, gan mūsu četrkājainajiem draugiem. Lasi un noskaidro, kā savu suni vai kaķi pasargāt no šiem nevēlamajiem mošķiem, un kuri pretparazītu līdzekļi ir piemērotākā izvēle tieši Tavam mīlulim!
Reklāmraksts

Kā gaumīgi iekārtot piemājas dārziņu?

Saule spīd arvien spožāk un ilgāk, kas liecina, ka atkal ir pienācis laiks apkārtnes sakopšanai un labiekārtošanai. Ja Tev ir piemājas dārziņš, šis nav mazs uzdevums, tāpēc vērts to sākt laikus, un, ja apbruņosies ar pozitīvu attieksmi un svaigām idejām, šis process var būt pat ļoti patīkams. Par idejām kā gaumīgi iekārtot savu piemājas dārziņu – šajā rakstā!
Reklāmraksts

Kvalitatīvas acu lēcas ikviena lietotāja vajadzībām meklē Visaslecas.lv

Palutini savas acis, uzdāvinot tām kvalitatīvas un neticami ērtas kontaktlēcas. Neatkarīgi, vai meklē acu lēcas vienai dienai, pagarinātai lietošanai vai mēnesim, vai arī vienkārši vēlies atrast idejas, kur pirkt labas kontaktlēcas internetā, turpini lasīt šo rakstu, kur esam apkopojuši dažādas lēcas acīm katra lietotāja vajadzībām. Iespējams, arī Tu atradīsi savas ideālās lēcas?
Reklāmraksts

Pavasara tīrīšana: Ieteikumi, ko darīt ar liekajām mantām

Vai esat atklājis, ka Jums ir daudz lieku mantu un vēlaties veikt pavasara tīrīšanu? Vai rūpīgi un apzinīgi izšķirojāt mantu kaudzes, taču vēl joprojām to ir daudz un nezināt, ko ar tām darīt? Par laimi, ir neskaitāmi veidi, kā atrast jaunas mājas savām mantām – tas, kas nav vajadzīgs Jums, pavisam noteikti vajadzīgs kādam citam. Lūk, ieteikumi, ko darīt ar liekajām mantām:
Reklāmraksts

Dārza mēbeles – kā iekārtot āra atpūtas stūrīti?

Lai gan liekas, ka līdz pavasarim vēl ir laiks, ņemot vērā šī gada silto ziemu, tas var pienākt nemanot, tāpēc daudzus šim gadalaikam raksturīgos darbus vērts plānot jau tagad! Viens no šiem darbiem ir sava dārza vai iekšpagalma iekārtošana. Lielu daļu piemājas zemes pleķīša kopskata veido dažādas dārza mēbeles, tāpēc šajā rakstā aplūkosim to veidus un sniegsim padomus sava āra atpūtas stūrīša iekārtošanai!
Reklāmraksts

Kā samazināt degvielas izmaksas?

Runājot par degvielas patēriņu, ir vairākas darbības, ko var veikt, lai samazinātu degvielas izmaksas un ietaupītu naudu. Divas galvenās stratēģijas ir vai nu jau esošā transportlīdzekļa degvielas ekonomijas uzlabošana, vai jauna, ekonomiskāka transportlīdzekļa iegāde. Ne vienmēr ir iespējams iegādāties jaunu automašīnu, taču esošā transportlīdzekļa ekonomijas uzlabošana ir kas tāds, ko varat veikt jau šodien. Turpinājumā dažas stratēģijas, kas palīdzēs samazināt degvielas patēriņu izmaksas.
Reklāmraksts

8 biežāk pieļautās kļūdas, veicot remontdarbus iekštelpās

Neatkarīgi no tā, vai izvēlies iekštelpu remontdarbus veikt pats vai arī plāno šo uzdevumu uzticēt celtniecības darbu profesionāļiem, pat pieredzējušākie speciālisti nevarēs garantēt to, ka remonts noritēs bez jebkādiem sarežģījumiem, uztraukumiem vai neplānotām situācijām. Tāpēc gudrākais, ko vari darīt, ir noskaidrot, kādas ir biežāk pieļautās kļūdas, lai no tām varētu veiksmīgi izvairīties. Turpinājumā esam apkopojuši astoņas populārākās no tām.