Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Sagatavojies ceļojumam ar auto!

Kamēr vēl izbraucieni uz ārzemēm ir ierobežoti Covid-19 vīrusa izplatības dēļ, šis ir īstais brīdis iepazīt vairāk pašu zemes Latvijas tuvākos un tālākos nostūrus. Vislabākais, kā to izdarīt, protams, ir doties īsākā vai garākā ceļojumā ar auto, pašam saplānot maršrutu, atrast izdevīgāko naktsmītni un apstāties aplūkot jebkuru apskaties objektu, ko sirds kāro. Lai brauciens būtu patiesi izdevies, lasi rakstā apkopotos padomus, kā sagatavoties autoceļojumam!
Reklāmraksts

5 iemesli, kāpēc reklāma internetā ir vajadzīga arī Tavam biznesam

Tā vien šķiet, ka 2020. gads kļūs par to robežu, kad uz digitālo vidi pārcelsies teju visas iespējamās darbības nozares. Šajā jaunajā realitātē digitālais mārketings kļūst vēl svarīgāks, taču ne visi uzņēmumi ir uz Tu ar interneta reklāmām. Lai neatpaliktu no tendencēm, kas mūsdienās nosaka biznesa likteni, iepazīsties ar pamatiemesliem, kāpēc digitālais mārketings ir mūsdienu biznesa neatņemama daļa.
Reklāmraksts

Arestētie un iesaldētie līdzekļi Latvijas bankās

Ņemot vērā Latvijas banku ABLV Banka likvidāciju un PNB Banka maksātnespēju, kā arī tā saukto Latvijas finanšu sektora uzraudzības “kapitālo remontu”, kura ietvaros Latvijā tika īstenota virkne pasākumu ar mērķi ievērojami pastiprināt cīņu pret noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju, īpaši aktuāli ir kļuvuši jautājumi, kas ir saistīti ar naudas līdzekļu bloķēšanu un arestu bankas kontos un nepieciešamību pierādīt līdzekļu izcelsmes avota likumību.
Reklāmraksts

Palīgs ikdienā un sportā – daudzfunkcionālais Apple viedpulkstenis

Kopš 2015. gada, kad tehnoloģiju tirgū ienāca Apple viedpulksteņi, tie ir attīstījušies, pilnveidojušies un tagad piedāvā dažādas iespējas, kādas pirmajiem modeļiem vēl nebija. Daļai Apple iPhone lietotāju tie jau ir kļuvuši par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, kamēr citi vēl domā, kāpēc izvēlēties lietot viedpulksteni.
Reklāmraksts

DSSLegal – kādus pakalpojumus piedāvā tiešsaistes juridiskais birojs?

Daudzi uzņēmēji atzīst, ka birokrātiskais slogs uzņēmējdarbībai ar gadiem kļūst tikai lielāks – nodokļi, atļaujas, atvieglojumi, īpaši režīmi noteiktām pakalpojumu grupām, patenti, preču zīmes un tā tālāk. Ir daudz kārtojamu jautājumu pat mazajiem vai dzīvesstila uzņēmumiem. Taču ir arī labas ziņas – laikam ejot, parādās arvien vairāk iespēju kārtot šos jautājumus attālināti, atrisinot daudzas lietas, pat nepametot biroja telpas. Līdz ar augošo tendenci strādāt attālināti un izmantot pieejamās iespējas strādāt tiešsaistē, arvien vairāk pakalpojumu sniedzēju pārskata savas iespējas nodrošināt atbalstu neklātienē
Reklāmraksts

Skaistiem mirkļiem – ziedi no salona "Linneja"

Dāviniet ziedus - to nekad nevar būt par daudz! Jā, tieši tik vienkārši. Svētkos, ikdienā, īpašos brīžos, arī skumjos mirkļos. Ziedi palīdz atzīties, iepriecināt, mierināt, iedvesmot un pateikties.
Reklāmraksts

Vai ar auto ir tāpat kā ar velosipēdu - vadīšanas prasmes nav iespējams aizmirst?

Cilvēki pārstāj vadīt auto dažādu iemeslu dēļ - piemēram, saņem autovadītāja apliecību, bet tā arī neiegādājas automašīnu. Vai varbūt dzīvesveids ir tāds, kas automašīnu vairāk liek turēt garāžā nekā iedarbināt. Neatkarīgi no tā, vai pie auto stūres piesēdies pēc 10 gadu pārtraukuma vai tikai pēc dažu mēnešu pauzes, Tu vari būt pārsteigts, cik dīvaini jūties un cik uztraucies kļūsti uz ceļa.
Reklāmraksts

Neļaujiet pandēmijai izbojāt savus atvaļinājuma plānus! Idejas vasaras izraibināšanai arī šajos apstākļos

Daudziem šī gada atvaļinājumā plānotie piedzīvojumi ies secen, jo pasaule vēl joprojām atrodas COVID-19 vīrusa varā, tādēļ cieš gan laužu kustības brīvība, gan arī daudzu naudas maka biezums. Veiksmīgākajiem no mums nākas atteikties no ieplānotajiem ceļojumiem, bet daudzus ir skārusi arī ikmēneša ieņēmumu samazināšanās vai arī diemžēl darbu ir nācies zaudēt pavisam.
Reklāmraksts

2020. gada aktuālākās vīriešu apģērbu tendences

Nav noslēpums, ka "mode" un "iepirkšanās", iespējams, nav vīriešu iemīļotākie vārdi. Tomēr apģērbs ir nepieciešams ikvienam, un, lai spētu sekot līdzi laikam un izskatīties tam atbilstoši, jāzina kaut nedaudz par aktuālākajām modes tendencēm. Lai palīdzētu Jums, un Jūs spētu orientēties modes pasaulē, esam apkopojuši 2020. gada aktuālākās vīriešu apģērbu tendences!
Reklāmraksts

Pakalpojuma nozīme ROMIEM (čigāniem): Vai esmu gatavs maksāt par pakalpojumu?

Pasaule un Latvija mainās neatkarīgi no tā, vai mēs to vēlamies, vai nē. Katrā pakalpojumu jomas nozarē savā tempā pilnveidojas piedāvājumu klāsts, varētu likties, ka pakalpojuma jēdziens romu gadījumā ir pretstatā jēdzieniem – piedāvāt palīdzību un atbalstīt. Šī raksta kontekstā tam ir cita nozīme. Visbiežāk pakalpojums saistās ar iztikas vajadzību, nabadzību, minimuma nodrošināšanu u.c. Tas ietver kritiskas palīdzības vai izstieptas rokas fenomenu, kuru mēdz risināt cilvēku grupas, organizācijas, valsts vai pašvaldība.
Reklāmraksts

Vienmēr aizmirsti draugu vārda dienas? Mums ir risinājums

Savu mīļo un tuvo cilvēku apsveikšana un iepriecināšana dažādos svētkos ir nozīmīga daļa no mīlestības un cieņas izpaušanas, kā arī, protams, attiecību veidošanas. Ikvienu no mums iepriecina apsveikumi dažādos svētkos, neatkarīgi, vai tie būtu jautri pantiņi, vai arī lieliska dāvana taustāmā veidā. Taču mūsu ikdiena kļūst arvien straujāka, darbīgāka, kā rezultātā piemirstam, kad tuvajiem cilvēkiem ir vārda dienas, nemaz nerunājot par dzimšanas dienām.
Reklāmraksts

Lietotu auto TOP 10, kurus labāk neizvēlēties

Ne visi var atļauties iegādāties pilnīgi jaunu automašīnu salonā, tieši tāpēc izvēle tiek izdarīta par labu lietota automobiļa iegādei. Protams, pērkot lietotu auto, jāņem vērā dažādi faktori, gan mašīnas nobraukums, gan tās vēsture un tehniskais stāvoklis, kas ne vienmēr ir tik viegli izdarāms. Papildu ir vērts pievērst uzmanību arī vispārīgām atsauksmēm par noskatīto automašīnas modeli, lai uzzinātu, kuriem auto ir visbiežāk rodas tehnikas problēmas vai, kuri tiek uzskatīti par satiksmei nedrošākiem auto.
Reklāmraksts

Kā zāles pļaušanu pārvērst par atpūtu?

Vasara lielākajai daļai cilvēku ir viens no mīļākajiem gadalaikiem. Un kā gan var nebūt? Saule, jūra un atvaļinājums. Taču siltajā laikā netrūkst arī visādi āra darbi. Bieži vien nemaz tik daudz laika laiskoties nav. Bet ko Tu teiktu, ja varētu atpūsties, kamēr tavs mauriņš tiek nopļauts? Mūsdienās viss ir iespējams! Kā? Uzzini rakstā!
Reklāmraksts

Koka kopnes, to ražošana un veidi Jūsu ēkas jumtam no Freimans.com

Koka kopnes ir mūsdienīga, ekoloģiska un ekonomiska jumta konstrukcija, ko izmanto ne tikai māju, bet arī apjomīgu industriālu objektu celtniecībā. Freimans.com komanda jau vairāk nekā 15 gadus specializējas dažāda veida koka kopņu projektēšanā, ražošanā un montāžā, piedāvājot klientiem Eiropas Savienībā sertificētu produkciju. Turpinājumā plašāk lasiet par koka kopņu ražošanu un veidiem, kas pieejami Freimans.com.
Reklāmraksts

Tavs vietējais sporta bārs – Optibet

Dzīvojot pilsētā, mums ir salīdzinoši viegli atrast izklaides iespējas atbilstoši katra gaumei un interesēm. Tiem, kas vēlas baudīt mākslu un kultūru, ir pieejami muzeji un teātri, tiem, kas dod priekšroku dejošanai, iet uz klubiem, dabas cienītāji dodas uz parkiem, bet, kur pulcējas sporta entuziasti? Viena no iecienītām tikšanās vietām ir Optibet sporta bārs. Par to vairāk lasi raksta turpinājumā.
Reklāmraksts

Kādēļ neizdodas saņemt hipotekāro kredītu?

Šis ir lielo iespēju laikmets - tas attiecas ne tikai uz preču un pakalpojumu pieejamību, bet arī uz kreditēšanas iespējām. Tomēr fakts, ka pieejami dažādi kredīti, nenozīmē, ka tie vienmēr un visos gadījumos būs pieejami. Viens no kredītiem, kas aktuāls tiem, kuri vēlas iegādāties savu mājokli, ir hipotekārais kredīts. Tas, šķiet, varētu būt krietns solis ceļā uz sapņa īstenošanos, tomēr ir situācijas, kad viss nenotiek tā, kā plānots - hipotekārais kredīts netiek piešķirts. Turpinājumā nedaudz vairāk par to, kādi ir iespējamie iemesli kredīta atteikumam, kā arī ieteikumi, ko darīt, lai sapnis par savu mājokli tomēr būtu īstenojams.
Reklāmraksts

Kas jāzina pirms remonta darbu uzsākšanas dzīvoklī?

Kurš gan nepriecājas, kad nolēmis spert lielu soli un veikt dzīvokļa remontu? Tas var radīt daudz prieka, tomēr jāsaprot, ka remonts prasa daudz pūļu, un tā procesā var rasties pamatīgas galvassāpes un vilšanās. Lai Jums nenāktos piedzīvot nepatīkamus mirkļus un remonts izdotos tieši tā, kā plānots, esam apkopojuši svarīgu informāciju, kas būtu jāzina pirms remonta darbu uzsākšanas dzīvoklī!
Reklāmraksts

Askona - labākie matrači jūsu gultai

Zināms, ka miegs cilvēkam ir ļoti svarīgs. Kādēļ? Tādēļ, ka laikā, kamēr guļam, organisms sāk aktīvi atjaunoties. Tieši miegs ļauj ne vien justies labāk, bet arī labi izskatīties.