Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Daži padomi izvēloties nomas mēbeles

Tiek rīkots pasākums. Palielāka skaita viesu sabraukšana lauku īpašumā, kāzas jūras krastā vai koncerts brīvā dabā. Varbūt uzņēmuma sporta spēles vai seminārs. Kā nodrošināt pasākuma viesu ērtu dalību pasākumā? Atbilde ir vienkārša – nomas mēbeles.
Reklāmraksts

20 padomi, kā padarīt virtuvi par labāku vietu

Virtuve ir mājas sirds - vieta, kur cilvēki mēdz baudīt mierīgus vakarus ģimenes lokā un izklaidēties draugu kompānijā. Virtuvei ir jābūt gan funkcionālai, gan vizuāli skaistai un estētiskai, tādēļ tās izveidei nepieciešama rūpīga plānošana. Lūk, 20 padomi, kas varētu Jums noderēt, ja vēlaties savu virtuvi padarīt par labāku vietu!
Reklāmraksts

Faktorings: svarīgākie jautājumi un atbildes

Faktorings ir viens no biznesa finansēšanas veidiem. Kā liecina aptaujas, uzņēmumi tiecas dot priekšroku šiem finansēšanas veidiem – banku kredītiem un līzinga uzņēmumu piedāvātajiem risinājumiem. Pieņemam, ka tieši šie finansēšanas instrumenti ir vislabāk pazīstami biznesam, bet par citiem varbūt ir mazāk informācijas. Tāpēc aicinām uzzināt atbildes uz svarīgākajiem jautājumiem par vienu no finansēšanas veidiem – faktoringu, ko vēl dēvē par rēķinu finansēšanu.
Reklāmraksts

Aktuālie ceļu remontdarbu posmi visā Latvijā

Vasara ir sezona, kad uz autoceļiem norisinās aktīvākie remontdarbi. Lai arī šajā periodā var nākties rēķināties ar dažādiem ierobežojumiem, gaidīšanu pie luksoforiem un ilgāku laiku, lai nonāktu vēlamajā galapunktā, šīs neērtības ir pārejošas, un ir vērts paciesties un samierināties ar esošo situāciju, jo pēc tam braukšanas apstākļi būs patīkamāki un drošāki. 2020. gada maija beigās VAS Latvijas Valsts ceļi ziņojusi, ka remontdarbi notiek uz vairāk nekā 40 ceļu posmiem visā Latvijā. Turpinājumā ielūkosimies svarīgākajos no tiem, lai Tu zinātu, kā labāk plānot savu maršrutu, dodoties ceļā.
Reklāmraksts

Kā pareizi izvēlēties skropstu tušu

Jautājums, par to kā veiksmīgi iegādāties skropstu tušu uztrauc daudzas sievietes. No dekoratīvās kosmētikas izvēles ir atkarīgas daudzas svarīgas lietas kā, piemēram, ārējais skaistums, skropstu un acu veselība. Jautājums ir ne tikai par produkta kvalitāti, bet arī par pagarinošajām īpašībām, krāsu un dažiem citiem momentiem.
Reklāmraksts

Kāpēc bērniem ir svarīgi lasīt grāmatas?

Mūsdienu tehnoloģiju laikmetā, kad jau divgadnieki dažādas viedierīces pārzina brīžiem pat labāk nekā viņu vecāki, var likties, kā grāmatu lasīšana ir aizgājušā gadsimta paliekas. Arī laikā, kad visu nepieciešamo informāciju var atrast internetā gan rakstos, gan video formātā, nav brīnums, ka daži bērni grāmatu lasīšanu uzskata par nelietderīgu laika kavēkli. Un tik tiešām, kāpēc lasīt grāmatu, ja var noskatīties filmu? Tomēr grāmatu lasīšanai ir daudz un dažādu priekšrocību, kas palīdz gan skolā, gan bērna attīstībai, un šoreiz runa nav tikai par skolas obligāto literatūru. Tāpēc šoreiz aplūkosim dažus iemeslus, kāpēc bērniem ir svarīgi lasīt grāmatas.
Reklāmraksts

Maksimāla produktivitāte, strādājot mājās: pieci padomi, kas Tev jāzina

Līdz ar krīzes iestāšanos lielai daļai cilvēku savs mājoklis no miera ostas pārvērtās par vietu, kur noris visi ikdienas procesi, sākot ar bērnu izglītošanos un beidzot ar strādāšanu. Ja savu māju vai dzīvokli joprojām vari dēvēt arī par savu biroju, lasi un uzzini, kā darbu no mājām paveikt maksimāli produktīvi, neizšķērdējot ne minūti!
Reklāmraksts

Kāpēc Optibet ir labākais sporta bārs?

Tev interesē sporta pārraides, patīk garšīgi paēst un atpūsties lieliskā atmosfērā? Tad Tev noteikti ir vērts ienākt Optibet sporta bārā! Šī ir vieta, kas piemērota ne tikai aktīviem sporta faniem, bet arī ikvienam citam, kas vēlas atpūsties un labi pavadīt laiku. Turpinājumā lasi vairāk par to, ko šis sporta bārs piedāvā.
Reklāmraksts

Individuālie koka izstrādājumi pie vud.lv

Nevienas kārtīgas Latvijas sētas pagalms nav iedomājams bez dažādām koka būvēm tajā. Pirts, kubls, bērnu laukums vai siltumnīca – ik katram ir sava lieta, ko viņš vēlas uzbūvēt savā pagalmā. Vud.lv ir Latvijas koka izstrādājumu ražotājs, kas ražo kvalitatīvu produkciju par saprātīgu cenu. Vud.lv speciālistu galvenā misija ir izgatavot savus produktus domājot par apkārtējo vidi, tāpēc ražošanā tiek izmantoti tikai Latvijā iegūti kokmateriāli.
Reklāmraksts

7 izplatītākās kļūdas, veicot auto tīrīšanas un pulēšanas darbus

Pēdējos mēnešos auto rezerves daļu internetveikala Trodo.lv pieprasītāko preču sortimentā uzkrītoši bieži parādās dažādi auto virsbūves mazgāšanas, salona tīrīšanas, ādas kopšanas un disku spodrināšanas līdzekļi, kas spilgti apliecina – pavasaris ir lielās tīrīšanas laiks, kad līdzās mājoklim un pagalmam īpaši kārojas nopucēt arī auto. Tiesa, aizvien vērojamas arī izplatītas kļūdas, ko daudzi aizvien pieļauj, pucējot savu auto.
Reklāmraksts

Bērnu matrača vēlamās īpašības

Izvēloties bērnu matraci, svarīgi ņemt vērā dažādus faktorus no matrača izturības, materiālu kvalitātes, līdz tā izmēram. Matraču veikals erti.lv, pirms izvēlaties matraci savam bērnam, vēlas jūs iepazīstināt ar dažiem aspektiem, kas jums būtu jāņem vērā, veicot šo pirkumu.
Reklāmraksts

Liebherr ledusskapji un saldētavas – izcilai produktu uzglabāšanas pieredzei

Ledusskapji un saldētavas mūsu mājokļos veic visai svarīgu funkciju – rūpējas par to, lai pārtikas produkti pēc iespējas ilgāk saglabātos svaigi, vitamīniem bagāti un nezaudētu savu izskatu. Par spīti tam, ka mūsdienās šo iekārtu piedāvājums ir milzīgs, pircējiem nereti ir grūtības izvēlēties īsto modeli, it īpaši, ja meklējam augstas kvalitātes izstrādājumu, kas apvieno dizainu, funkcijas un mūsdienīgus risinājumus.
Reklāmraksts

Labākie suši Rīgā - no Sushibrothers.lv!

Sushi piedāvājums Rīgā un Latvijā kopumā šobrīd ir visai plašs – šos ēdienus piedāvā ne tikai kafejnīcas un restorāni, bet pat lielveikali. Tiesa, ne visās no šīm vietām suši patiešām ir tik baudāms, ka pēc tam vēlies tos ēst atkal un atkal. Ir viens restorāns, kur pieejams labākais suši Rīgā, un to apstiprina ne tikai daudzās klientu atsauksmes, bet pat arī 2019. gadā saņemtā balva kā “2019. gada iecienītākais Rīgas ielu ēdiens (streetfood)”, ko saņēma lieliskās Sushibrothers.lv komandas gatavotais suši virtulis. Ko vēl bez oriģināliem sushi virtuļiem piedāvā “Suši brāļi”, to lasi turpinājumā.
Reklāmraksts

Freimans.com koka kopnes – ekonomisks un gudrs risinājums ēkas jumtam

Mūsdienās ir pieejams plašs kokapstrādes uzņēmumu klāsts, kas piedāvā visdažādākos pakalpojumus, tajā skaitā daži ir specializējušies tieši koka kopņu ražošanā. Freimans Timber Constructions komanda jau vairāk nekā 15 gadus izgatavo kvalitatīvas un ES sertificētas jumta konstrukcijas un koka kopnes, pielietojot savas zināšanas un prasmes gan vienkāršāku, gan sarežģītāku konstrukciju projektēšanā un ražošanā. Par to, kādos gadījumos koka kopnes ir labākā izvēle un ar ko tās labākas par citām jumtu konstrukcijām, lasiet turpinājumā.
Reklāmraksts

Ar auto pa Latvijas bezceļiem: kā sagatavoties braucienam?

Tuvojoties siltajam laikam, cilvēki ar vien biežāk izvēlas doties apskatīt skaisto Latviju. Ceļi uz populārākajām apskates vietām nereti ir noslogoti, vietas ir cilvēku pārpildītas un arī mašīnu nav kur atstāt. Kāpēc gan nedoties pa kādu mazāk zināmu ceļu aizraujošā piedzīvojumā kopā ar ģimeni vai draugiem? Lasi rakstu un uzzini: kas jāņem vērā, plānojot maršrutu, kā aprīkot automašīnu, kādas riepas izvēlēties un daudz ko citu!
Reklāmraksts

Interesantas sieviešu apavu tendences, no kurām iedvesmoties 2020. gadā

Apavi ir nozīmīgs pirkums, kas ietekmē ne tikai mūsu izskatu, bet arī labsajūtu. Ja vēlaties ģērbties ērti un moderni, noteikti sekojat līdzi tam, kādas tendences ir aktuālas katrā sezonā. Šajā rakstā ielūkosimies, kādas sieviešu apavu modes tendences sastopamas 2020. gada pavasara un vasaras sezonās, kas spēcīgi ietekmējušās no saulainajiem septiņdesmitajiem gadiem.
Reklāmraksts

Velosezona jau rit pilnā sparā – vai esi veicis velosipēda apkopi?

Klāt gada siltie mēneši un tas nozīmē, ka klāt ir arī ilgi gaidītā velosezona. Tavs velosipēds, visticamāk, vairākus mēnešus nav lietots un to nepieciešams sagatavot aktīvajai sezonai. Vai Tu jau esi veicis velosipēda apkopi? Ja vēl neesi to izdarījis, taču nupat grasījies to darīt, Tev noderēs daži mūsu padomi, kā veikt apkopi.
Reklāmraksts

Portatīvie datori - to izmantošana un kalpošanas laika pagarināšanas ieteikumi.

Mūsdienās portatīvie datori ir stabili iekarojuši savu vietu mūsu ikdienas gaitās - darbā ar to strādājam, vakarā tas mūs izklaidē. Portatīvie datori ļoti atšķiras savā starpā - desmitiem raksturlielumu, desmitiem modeļu, desmitiem ražotāju. Iesakām, izvēloties viedo ierīci, cītīgu uzmanību pievērst ekrāna, procesora un videokartes kvalitātei. Kad portatīvais dators ir iegādāts, aktuāls jautājums ir tā pareiza izmantošana un kopšana par ko arī zemāk šajā rakstā.