Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Izplatītākās kļūdas, iekārtojot virtuvi

Virtuve ir ikvienas dzīvesvietas centrālais kodols, kur sanāk kopā visa ģimene, kopīgai laika pavadīšanai un gastronomisku baudu gūšanai. Pat ja dzīvojam vienatnē, tad tā, pavisam noteikti, ir apmeklētākā vieta dzīvesvietā, ja neskaita guļamistabu. Realitātē ir vēl kāds fakts par virtuvi, par kuru izvēlamies nerunāt skaļi, tā ir arī bīstamākā vieta dēļ neskaitāmajām lielajām un mazajām sadzīves iekārtām, ierīcēm, kas tiek izmantotas ikdienā, kā arī dēļ nepareiza izkārtojuma.
Reklāmraksts

5 lieliskas dāvanu idejas pirmsskolas vecuma bērniem

Aizraujošais svētku laiks strauji tuvojas un kopā ar priekpilnām emocijām nereti nes arī stresu,un pacietības izsīkumu. Bērni bez šaubām ir vieni no izvēlīgākajiem pārsteigumu kārotājiem, kuru vēlmes un iegribas visbiežāk nav līdz galam skaidras, tāpēc īstās dāvanas izvēle tiek ievērojami apgrūtināta. Šoreiz apskatīsim 5 lieliskas dāvanu idejas tieši pirmsskolas vecuma bērniem, kas būs īpaši saistošas un nodrošinās garas, un bezgala interesantas rotaļas.
Reklāmraksts

Kā ģērbt bērnu rudens un ziemas sezonā?

Klāt jau rudens un ziemas sezona arī vairs nav aiz kalniem, tāpēc ir jādomā par atbilstošu apģērbu, lai, dodoties laukā, būtu silti. Visvairāk ir jāpiedomā pie tā, lai bērni tiktu saģērbti atbilstoši laikapstākļiem. Iespējams, ka lielai daļai vecāku tieši bērnu ģērbšana rudens un ziemas sezonā sagādā lielākas problēmas, jo ir daudzi faktori, kas jāņem vērā, lai izvēlētos atbilstošu apģērbu.
Reklāmraksts

Automašīnas motors kā cilvēka sirds

Ikvienam autovadītājam ir skaidrs pamatu pamats - lai auto kalpotu ilgi un uzticami, par to regulāri jārūpējas un savlaicīgi jāfiksē ikvienu nobīdi no normas. Proti, lai nerastos nevajadzīgas problēmas uz ceļa, automašīnai, līdzīgi kā cilvēkam, ir ik pa noteiktam laika periodam jāveic gan motora un ritošās daļas diagnostiku, gan savlaicīgas apkopes un arī - nepieciešamības gadījumā - remontus.
Reklāmraksts

2020. gada aktuālākās mobilo telefonu inovācijas

Tirgū straujiem soļiem ienāk arvien jauni mobilo telefonu modeļi, kas aprīkoti ar jaunākajām un modernākajām funkcijām. Līdz ar telefonu evolūcijas tempu, ko pieprasa sīvā tirgus konkurence, mēs varam sagaidīt dažādas inovatīvas ierīces, kas 2020. gadā piedāvās mums kaut ko pavisam jaunu. Sākot ar mazo svaru un beidzot ar salokāmu ekrānu, mobilo telefonu nozarei paredzama daudzsološa un revolucionāra nākotne. Lūk, dažas no 2020. gada aktuālākajām mobilo telefonu inovācijām!
Reklāmraksts

TOP 6: ziemas riepu modeļi 2020./2021. gada sezonai

Gan vasaras, gan ziemas riepu izvēle ir atbildīgs uzdevums, jo riepas ir vienīgā automašīnas daļa, kas nodrošina saķeri ar ceļa segumu. Šogad mūs jau pārsteidzis pirmais sniegs un salnas, tāpēc pienācis pēdējais laiks iegādāties jaunas riepas ziemas sezonai. Lasi un noskaidro, kādus ziemas riepu modeļus šajā gadā iesaka izmantot eksperti!
Reklāmraksts

Atrast īstos vārdus – 5 tulkotāja ikdienas izaicinājumi

Kā ikkatrai nozarei, tulkošanai ir savi specifiskie izaicinājumi, ar daļu no tiem tulkotāji un tulkošanas biroju darbinieki saskaras katru dienu, ar citiem retāk. Kādi ir šie izaicinājumi, un kā tos pārvar profesionāļi? Par to lasiet rakstā!
Reklāmraksts

Biznesa pamats – datortehnika un tās drošība

Veidojot un uzturot uzņēmējdarbību, datortehnika un viedierīces ir nepieciešamas teju ikvienā brīdī. Ir svarīgi ne tikai būt aprīkotam ar pareizo datortehniku, bet arī atbilstoši parūpēties par to. Uzņēmums “Capital” stāsta par uzņēmumiem aktuālām tēmām: tehnikas apdrošināšanu, garantiju un īslaicīgo īri.
Reklāmraksts

Dzīvības apdrošināšana – ģimenes finansiālā aizsardzība

Pasaulē ir vairāki veidi, kā cilvēki zaudē dzīvību, tomēr ir tikai viens, kā viņi to iegūst. Cilvēki šo negodīgo proporciju atklāja jau pirms vairākiem gadsimtiem, tomēr pagāja ilgs laiks un bija jāpiedzīvo dažādas nelaimes, lai apjaustu, ka ir nepieciešams nodrošināties pret negadījumiem, kas cilvēku var skart jebkurā brīdī. Tā 1583. gada 18. jūnijā pirmo reizi pasaules vēsturē tika apdrošināta dzīvība.
Reklāmraksts

Kā izvēlēties labāko tualetes birsti?

Higiēniski tīras un sakoptas labierīcības ir svarīgas mājās un, it īpaši, publiskās telpās, birojos un sabiedriskās vietās. Tīrību palīdz saglabāt ne tikai regulāra uzkopšana, bet arī pašu apmeklētāju atbildība pēc sevis atstāt sakoptu telpu. Tādēļ šoreiz pastāstīsim par uzkopšanas rīku, kas ir nepieciešams ikvienā tualetē, – par tualetes poda birsti. Uzzināsiet, kā to pareizi lietot un kas jāņem vērā, lai nodrošinātu augstu higiēnas līmeni!
Reklāmraksts

Vai elektroauto ir mūsu nākotne un cik tuvu tā ir?

Latvijā reģistrēto elektroauto skaits dubultojas ar katru gadu - elektrisko automobiļu un akumulatoru tehnoloģijas turpina uzlaboties un trūkumi kā augstas izmaksas, ilgs uzlādes laiks un uzlādes staciju trūkums izzūd.
Reklāmraksts

Akciju buklets: gudra pircēja rokasgrāmata

Par gudru pircēju cilvēks nepiedzimst, bet veidojas pamazām, atklājot dažādus veidus, kā iepirkties veiksmīgāk un izdevīgāk. Pat neliela ietaupīta naudas summa nozīmē, ka šos līdzekļus varēsi izmantot kaut kam citam – savam vaļaspriekam vai izklaide.
Reklāmraksts

Gudri padomi vīriešiem: kā uzlabot erekciju un palielināt seksuālo sniegumu

Pāri velta seksam vidēji 14 - 30 minūtes. Taču svarīgāks par seksa ilgumu ir penetrācijas ilgums. Pārsteidzošā kārtā tās parasti ir tikai 2 minūtes. Pētījumi rāda, ka 40-70% vīriešu ir priekšlaicīgas ejakulācijas gadījumi. Vīriešiem ir divu veidu rūpes: vai nu tas notiek pārāk ātri vai arī erekcija neizdodas. Neaizmirsīsim, ka sievietēm ir nepieciešamas apmēram 20 minūtes, lai sasniegtu g-punkta orgasmu. Nav brīnums, ka zilās brīnumainās tabletes ar nosaukumu Viagra ir ārkārtīgi populāras visā pasaulē.
Reklāmraksts

Kāpēc ir ieteicams tonēt auto logus? Vērts zināt

Pastāv dažādi transportlīdzekļu papildināšanas risinājumi, izmantojot daudzpusīgus aksesuārus, taču logu tonēšana ir viens no izplatītākajiem variantiem, kuru izmanto arī auto īpašnieki Latvijā. Lai arī varētu šķist, ka iemesls šādai izvēlei ir saistīts tikai ar spēkrata vizuālo tēlu, patiesībā stiklu tonēšana raksta turpinājumā. ietver virkni citu vērtīgu priekšrocību, par kurām pastāstīsim
Reklāmraksts

Kā efektīvi plānot savu personīgo budžetu

Budžeta plānošana ir vērtīga prasme, kas būtu jāapgūst ikvienam. Bez budžeta plāna ir grūti saprast, kur un kā tiek tērēta nauda, arī sasniegt lielākus finansiālus mērķus ir daudz sarežģītāk. Ja Tev ir finansiāls mērķis, piemēram, sakrāt naudu mājokļa remontam vai automašīnas iegādei, efektīvs budžeta plāns Tev palīdzēs šo mērķi sasniegt. Turpinājumā daži ieteikumi, ko vari izmantot, veidojot savu budžeta plānu.
Reklāmraksts

Lietota vai jauna auto iegāde - priekšrocības un trūkumi

Kad pienācis laiks iegādāties jaunu automašīnu, ir ļoti daudz aspektu, kas jāizvērtē - ne tik vien jāizvēlas automašīnas marka un modelis, bet arī jāsaprot, ko iegādāties - lietotu vai jaunu auto. Jebkurā gadījumā automašīnas iegāde ir nopietns lēmums, kas turpmāko gadu laikā var būtiski ietekmēt ne tikai ikdienas komfortu, bet arī finanses.
Reklāmraksts

Kāpēc automašīnai svīst logi - kā novērst šo problēmu?

Klāt jau rudens, un tas nozīmē, ka dienas kļūst arvien vēsākas. Līdz ar to arī no rītiem gaiss kļūst vēsāks un mitrāks. Iespējams, ka liela daļa autovadītāju no rītiem saskaras ar to, ka automašīnai ir aizsvīduši logi. Šīs problēmas dēļ nākas nedaudz ilgāk uzkavēties mājās, līdz ar to arī braukšana ikdienas darīšanās aizkavējas. Tomēr vissliktākā situācija rodas tad, kad, braucot ar auto, sāk svīst logi ciet, kas apgrūtina redzamību. Šādās situācijās jābūt ļoti uzmanīgam, jo var iekulties ceļu satiksmes negadījumā.
Reklāmraksts

Niķojas auto? Uzzini, kas liecina par akumulatora nolietojumu!

Tas tracinošais moments, kad dzinējs “pielec” ar aizturi, atkārtojas no dienas uz dienu? Iespējams, problēmas rodas veca akumulatora dēļ, jo tieši akumulators ir atbildīgs par operatīvu dzinēja iedarbināšanu. Neviens akumulators nekalpo mūžīgi, un ir vismaz piecas pazīmes, kas liecina par to, ka ierīces dzīve tuvojas noslēgumam – izlasi un pārbaudi, vai pienācis laiks doties pēc jauna akumulatora!