Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Kā vārīt rīsus, lai tie nesaķeptu un būtu irdeni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristīne
K
Virtuvē sievietas pavada ne mazums laika, tāpēc ir svarīgi, lai tā ir pārdomāta un ērta https://up-mebeles.lv
Aina
A
Tomēr jāpiebilst, ka šeit aprakstītā metode nav ieteikta grāmatā V.Pohļobkina Virtuves noslēpumi - iesaku izlasīt . Vakar izvārīju pēc viņa pamācības (12 min.) un tiešām ieguvu garšīgus rīsus, ēdu ar baudu!
spee
s
jaa, parbaudita recepte. vislabak lenam izsutinat teflona paliela diametra lezena katla. apmeram ka dzilja saute panna.
meitene
m
tur tikai jauzmanās, lai cepot nepiedeg, jo sviests dikti ātri pierauj klāt un sabrūnē.
XXX
X
Interesants ieteikums. Būs jāpamēģina.
meitene
m
vēl var darīt tā - rīsus apcep katliņā sviestā (cep, kamēr rīsi paliek drusku caurspīdīgi), tad lej virsū verdošu ūdeni attiecībā 1:2, tad nogriež pavisam mazu uguntiņu, un vāra 20 minūtes. vāku necilā un nemaisa. rīsi nesalīp, un no apcepšanas tiem ir laba garša :)
...
.
dīvaini, es vāru 1:3 - nepiedeg un nekas nav jābaksta ar dakšiņu,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko