Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Perfekts randiņš. Ar Skrastiņu

Partneri mainās, taču viņš paliek! Gandrīz ideāla randiņa dažādos dalībniekus kopā tur attiecības ar aktieri Artūru Skrastiņu

Dzīves partnera izvēle daudzās kultūrās ir daļa no kolektīvi uzraugāma procesa. TV šovi to padara par ikdienu – skaties, kā citi meklē attiecības! TV3 Gandrīz ideāls randiņš 2 ir raidījums cilvēkiem, kuru dzīve ir tik paredzama, ka plkst. 18 viņi seko dalībnieku gaitām, nevis dodas uz saviem randiņiem, lai kādi tie būtu.

Aizkadra balss visos posmos

Pastāvīgākais Gandrīz ideālā randiņa attiecību speciālists ir aktieris Artūrs Skrastiņš. Viņa aizkadra balss ir klāt visos randiņu posmos. Aktiera reakcija, komentāri, spēja radīt noskaņojumu ir daļa no projektiem ar vārdiem "gandrīz ideāls" nosaukumā.

Jaunākajā randiņu projektā, kā jau daudzi garās ziemas beigu posmā, Skrastiņš izklausās paguris, bet ar viņu joprojām ir mazliet jautri. Var jau saprast, cik grūti jau kuro sezonu vērot satrauktu cilvēku rosīšanos pa virtuvi. Mēģiniet paši izdomāt jaunus vārdus, lai priecīgi komentētu tos neskaitāmos ēdienus, ko gatavo katrs Randiņa un Gandrīz ideālu vakariņu dalībnieks.

Artūra Skrastiņa balsī popularizētais attiecību modelis ir klasisks, te meitenes ir drostaliņas, puiši – precinieki. Sievišķības un vīrišķības standarti piemeklēti ne gluži no Viktorijas laika, bet vismaz gadsimtu senas literatūras paraugiem, ko drīkstētu lasīt labi audzinātu cilvēku ģimenēs. Arī tas ir smieklīgi. Artūrs Skrastiņš varētu būt gandrīz vienīgais cilvēks valstī, kurš jau vairākus gadus darba laikā spiests skatīties, kā cilvēki ēd, rosās, uztraucas. Viņam maksā naudu par sarkastiskiem komentāriem, kas veltīti salātu mērcēm un meiteņu kleitu garumam. Varat iedomāties, cik ļoti dažs labs interneta ziņu komentētājs gribētu būt viņa vietā?!

Pareizas dzīves modelis

Artūrs Skrastiņš uztur raidījuma ritmu, bez aktiera frāzēm tas būtu pagalam vienveidīgs. Ēst gatavošana, izklaide, ēdiena un cilvēku manieru vērtējumi... Abi "gandrīz ideāli" šovi ir tik līdzīgi! Randiņa nemainīgajā shēmā iekodēta kā no ceļa nogājušiem pusaudžiem paredzētas mācību filmas pareizība. Lai gan šovā sastopami interesanti cilvēki, viņu personības ir pagrūti iepazīt. Patiesībā Artūrs Skrastiņš ir gandrīz vienīgais, kurš uzmanīgi uzklausa dalībniekus, kamēr viņi ir traki aizņemti, aizpildot šova scenāriju.

Šogad randiņi sākušies kā jauka informatīva filma, kas var iedvesmot labām izklaidēm. Kaisles te pamaz, jo cilvēki nepārtraukti ēd un pieklājīgi sarunājas. Ja sākas kas interesants, tas tiek ātri pārtraukts, lai "no malas" to apspriestu. Ekrāna abās pusēs šova noteikumi visiem ir skaidri, tāpēc pārsteigumu nav – vērojam randiņu dalībnieku čaklo ieguldījumu sava personiskā zīmola veidošanā.

Jūtu strāvas nesprakšķ

Reklāmu šovā kļūst vairāk. Sevi piesaka izklaides piedāvātāji un dalībnieku darbavietas. Partnera meklēšana ir iegansts, lai kādu pareklamētu. Apmēram tāpat kā muļķīgajos klipos, kuros ballītes vidū kāds izvelk veļas mīkstinātāju, lai pierādītu, ka mugurā ir veca, taču pareizi mazgāta kleita.

Pirmais šova laidiens ir liels Stokholmas kruīzu reklāmas pasākums. Citā Randiņā dalībniece tiek pie viesu uzņemšanas savas firmas vadītājas mājās, jo TV šova iespēja likusies izdevīga abām pusēm. Tagad jāgaida, kura uzņēmuma prezidents vai padomes loceklis kāpinās konkurenci un piedāvās guļamistabu TV randiņa turpinājumam, vai ne?

Pagaidām randiņi ir gludi – izvēlēts maigi jaukais attiecību modelis, kurā jūtu strāvas nesprakšķ un bultas nelido. Cilvēki meklē attiecības, taču nonākuši situācijā, kurā svešinieki pēc anketām piemeklējuši citus dalībniekus. Nākas ielēkt noteikumos un atstāt labu iespaidu uz citiem dalībniekiem, kolēģiem, nesarūgtināt konservatīvos radiniekus un bijušos partnerus, sagaidīt komplimentus no mammām, nesabojāt savu nākotnes politisko karjeru un sociālo tīklu profila informāciju. Nekas, ja dalībniekiem tiek tik piedzīvojums, gan jau reiz būs arī labi randiņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja