Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Intars Busulis un Aija Andrejeva iedziedājuši piedzīvojumu filmas Ziemassvētki džungļos tituldziesmu

Otrdien, 22. novembrī, pie klausītājiem nonāk Aijas Andrejevas un Intara Busuļa izpildītā dziesma Viss, ko es šodien vēlos pacilājošā Ziemassvētku noskaņā. Šī ir pirmā reize, kad abi populārie Latvijas mūziķi dzirdami kopīgā duetā.

Dziesmas Viss, ko es šodien vēlos autori ir Renārs Kaupers un Jānis Aišpurs, ierakstīta Mute Studija Arņa Račinska vadībā, un ir tapusi kā eksotiskās ģimenes piedzīvojumu filmas Ziemassvētki džungļos tituldziesma. Fragmenti no filmas redzami arī dziesmas video, kura filmēšanas darbu uzraudzīja grupas Prāta vētra bundzinieks Kaspars Roga kopā ar producentiem no Studijas Lokomotīve.

"Šajā skaistajā pirms svētku laikā, kad nupat ir uzsnidzis pirmais sniegs un piparkūku smarža burtiski jūtama gaisā, man ir liels prieks visiem klausītājiem dāvināt šo dziesmu Viss, ko es šodien vēlos, kuru esam iedziedājuši kopā ar burvīgo Aiju Andrejevu. Dziesmas vārdi spēs uzmundrināt ikvienu, kurš, iespējams, jūtas vietuļš," pauž Intars Busulis.

"Man ir liels prieks par iespēju būt daļai no šī notikuma, ko sauc par Ziemassvētkiem Džungļos - dziesmā Viss, ko es šodien vēlos, turklāt kopā ar fantastiskās balss īpašnieku Intaru Busuli. Intars ir tāds labais Ziemaasvētku rūķis, kura klātbūtne pati par sevi izraisa manī smaidu un pozitīvas emocijas. Bet kombinācijā ar pacilājošo un enerģisko Ziemassvētku dziesmu, kuru izpildām kopā - ko gan vēl vairāk var vēlēties?" par sadarbību stāsta Aija, "Liels paldies par uzticēšanos dziesmas autoriem Renāram Kauperam un manam vīram Jānim Aišpuram! Tiekamies kino un klausāmies dziesmu!"

Filma ir neparasts Ziemassvētku stāsts, kas vēsta par piedzīvojumiem tālā, eksotiskā pasaules malā, kur pārcēlusies desmitgadīgās filmas varones Paulas ģimene. Meitene sirsnīgi ilgojas pēc Ziemassvētkiem, taču ko darīt, ja nav ziemas? Paulas jaunais draugs Akims ierosina dodies džungļos, lai sameklētu Ziemassvētku šamani, un piedzīvojumi var sākties!

Ziemassvētki džungļos ir pirmā latviešu filma, kas gandrīz pilnībā nofilmēta ārpus Latvijas. Filmas komanda un aktieri – Māris Olte, Inga Alsiņa-Lasmane, Rebeka Šuksta un Elizabete Liepa, turpat divus mēnešus pavadīja otrā pasaules malā – Indonēzijā, kopā ar vietējiem aktieriem un filmēšanas palīgiem strādājot pie tās veidošanas.

Eksotiskā piedzīvojumu filma visai ģimenei Ziemassvētki džungļos uz kino ekrāniem visā Latvijā būs skatāma no 2. decembra.

Biļetes iepriekšpārdošanā jau pieejamas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja