Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Senioru kino seansā notiks tikšanās ar aktrisi Lilitu Ozoliņu

16.aprīlī kinoteātrī _Kino Citadele _notiks otrais Leģendu vakars, kurā būs iespēja tikties ar aktrisi Lilitu Ozoliņu un noskatīties mākslas filmas Noass pirmizrādi Latvijā, informēja kinoteātra pārstāve Renāte Kuļomina.

Andrejs Volmārs sarunā ar iemīļoto Latvijas kino aktrisi Lilitu Ozoliņu atskatīsies uz nopelniem bagātām un nozīmīgām kino filmām. Lilita Ozoliņa piekrīt, ka Latvijas kino kultūras mantojumā gulstošās mākslas filmas ir tā vērtības daļa, kas jātur lielā godā. Leģendu vakars sniedz iespēju atskatīties gan uz filmu veidošanu, gan lieliskajiem cilvēkiem, kuri ieguldījuši savu radošo garu un nepārspējamo talantu kino filmu izveidē.

Pasākuma gaitā aktrise iepazīstinās kinoteātra apmeklētājus ar savu skatījumu par kino kultūras attīstību Latvijā, atklās kino veidošanas aizkulišu notikumus un iepazīstinās ar šī brīža aktuālākajām starptautiskajām filmām, kuras tiek augstu novērtētas visā pasaulē. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja izteikt savu viedokli par apskatītajām tēmām, uzdot jautājumus leģendārajai kino aktrisei, kā arī iegūt balvas no kinoteātra Kino Citadele.

Pēc sarunām un diskusijām pasākuma dalībnieki kopīgi varēs noskatīties piedzīvojumu drāmu Noass ar ASV Kinoakadēmijas balvas Oskars ieguvēju Raselu Krovu galvenajā lomā. Filmas aizliegšana citu pasaules valstu kinoteātros jau ir izsaukusi ažiotāžu gan medijos, gan sabiedrībā.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties kinoteātra Kino Citadele kasēs vai mājas lapā www.forumcinemas.lv. Pasākuma biļetes cena pensionāriem ir 3,75 eiro, pārējiem 5,55 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja