Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ar Harija Branta izstādi saulgriežos atklās Savvaļas jauno sezonu

Saulgriežu dienā, 21. jūnijā, Savvaļa aicina uz kopīgiem svētkiem – ceturtās sezonas pirmo notikumu, kurā tiks atklāta Harija Branta izstāde un notiks Pētera Draguna, Kirila Ēča un Henrija Laķa dzejas un mūzikas performances, savukārt 22. jūnijā Artūrs Čukurs un Ansis Bētiņš uzstāsies ar ukraiņu tautas mūzikas saulgriežu dziedājumiem, informēja Savvaļas komandas pārstāvis Henriks Eliass Zēgners.

Branta izstāde būs skatāma 5 dienas – no 21. līdz 25. jūnijam. Izstāde atvērta visu dienu, performanču sākums saulgriežu vakarā paredzēts plkst. 19.00, savukārt Čukura un Bētiņa koncerts 22. jūnijā – plkst. 17.00.

Šogad Savvaļa apmeklētājus uzņem tieši notikumu formātā. Saulgriežu laikā būs pieejama dzīvotnes pļava teltīm, pirts, ugunskurs, dīķi un takas mežu klejojumiem.

Šī būs pirmā Harija Branta izstāde pēc garāka pārtraukuma – lai arī Brants ir plaši pazīstams ar saviem ogles zīmējumiem, šajā izstādē viņš atgriezies pie glezniecības. Pēteris Draguns – zināms ne tikai kā dzejnieks un atdzejotājs, bet arī grupas Zāle dalībnieks – Savvaļā uzstāsies ar solo koncertu, savukārt jaunākās paaudzes dzejnieks Kirils Ēcis savu dzejas lasījumu veido kopā ar multimākslinieku un dīdžeju Henriju Laķi.

Savvaļa reizē ir vieta, brīvdabas izstāde un notikumu sērija. Visa piedāvātā programma pieejama bez ieejas maksas, taču Savvaļas eksistenci iespējams atbalstīt ar ziedojumu. Savvaļa atrodas Vidzemē – starp Drustiem un Jaunpiebalgu, tuvumā Gatartai. Tur nokļūt var gan ar auto (meklējot Savvaļas izstādi navigācijas aplikācijās), gan autobusu, braucot līdz pieturai Jaundrusti.

Vairāk - www.savvala.lv

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja