Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dažādi izpildītāji "Twilight"

Amerikāņu mājsaimnieces Stefānijas Meijeres stāstu sērija par "aizliegto mīlestību", kas uzplaukusi pusaugu meitenes un puiša - vampīra starpā, kļuvusi par globālās histērijas avotu vai visā pasaulē. Arī Latvijā šīs sērijas grāmatas tiekot "izķertas" uzreiz, neatkarīgi no tā, kurā valodā publicētas. Jau rīt, 24.

februārī latviski iznāks "Krēslas" sērijas otrā grāmata - "Jauns mēness". Nenoliedzami, apmātību ar šiem savā būtībā visnotaļ naivajiem pastāstiņiem veicinājusi arī filma pēc pirmās grāmatas motīviem - "Krēsla" (Twilight) (par filmu vairāk var lasīt šeit).

Līdz ar to, lai arī lielākoties dažādām kompilācijām vai filmu mūzikas celiņiem īpaša uzmanība pievērsta netiek (retumis nevietā), interese par jauno albumu var rasties. Uzmanību! Nejaukt ar filmas oriģinālmūzikas ierakstu, kas izdots citā albumā!

Pirmo reizi noklausoties, top skaidrs - lielisks mārketinga produkts, ko vieglu roku var iebarot visiem, kas apslimuši ar samīlējušos vampīru stāstiņiem. Albumā dzirdami jau pasenāki hīti - "Linkin Park" "Leave Out All The Rest", kā arī "Muse" "Supermassive Black Hole", kā vēsta leģenda, tieši šīs dziesmas vampīrsāgu autore Meijere klausījusies, radot savus tēlus. Kā māneklis visiem filmas cienītājiem - vienu no dziesmām, "Never Think" sarakstījis un arī labākajās britu raudulīgā roka tradīcijās (atceramies Demienu Raisu un Džeimsu Blāntu) izpilda galvenā vampīrpuikas Edvarda attēlotājs Robs Patisons, taču lirisko līniju krietni interesantāk iezīmē "Iron And Wine" ar dziesmu "Flightless Bird, American Mouth".  Savdabīgi skan agrāko "Grammy" nominantu "Mute Max" izpildītā "Spotlight" - dziesma, kas sacerēta īpaši "Twilight", tāpat cita filmai rakstītā Perija Farela "Go All The Way", šīs abas arī var nodēvēt par albuma lielāko vērtībām. Viens no lielākajiem atklājumiem - "Collective Soul" nu jau desmit gadus vecais hīts "Tremble For My Beloved", kas, šķiet, neko no aktualitātes nav zaudējis arī šodien.

Kopsavilkumā - interesants, dinamisks nieks, kas, ja arī pavisam noteikti neatstās paliekošas pēdas, tad var kļūt par pozitīvi noskaņota vakara pavadīšanas fonu.

****

Pozitīva dinamika



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja