Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jauniešu koris Kamēr… koncertē Singapūrā un Taivānā

Jauniešu koris Kamēr… devies koncertturnejā uz Āzijas valstīm, kur kolektīvs mākslinieciskā vadītāja un galvenā diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā no 18. jūlija līdz 2. augustam viesosies festivālos Singapūrā un Taivānā, informēja kora projektu vadītājs Edgars Skarbulis.

Vispirms jauniešu koris Kamēr... kā viens no īpašajiem māksliniekiem uzaicināts piedalīties Singapūras Starptautiskajā koru festivālā. Festivāla organizatori pirmo reizi iepazinušies ar unikālo kora skanējumu, kad 2006. gadā Kamēr… plūca laurus Pasaules koru olimpiādē Ksjamenā, Ķīnā. Festivāla ietvaros paredzēti ne tikai trīs koncerti, bet arī meistarklase, kur klausītāji tiks iepazīstināti ar Latvijas kormūziku, kā arī šī gada maijā Rīgas mākslas telpā pirmatskaņoto koncertprogrammu Kalpotājs. Blumbergs. Kamēr..., kas veltīta izcilā latviešu mākslinieka Ilmāra Blumberga daiļradei.

Pēc vizītes Singapūrā Kamēr… dosies uz Taivānu, kur aicināts kā goda viesis Taipejas Starptautiskajā koru festivālā. Šī festivāla laikā gaidāma kora uzstāšanās kā galvaspilsētā Taipejā, kur notiks koncerti un meistarklases nozīmīgākajās koncertzālēs, tā arī citās pilsētās.

Atkārtotu uzaicinājumu doties uz Taivānu Kamēr… saņēma pēc koncertturnejas 2015. gadā, kad korim izdevās atstāt neaizmirstamu iespaidu Āzijas reģiona klausītāju sirdīs.

Pēc atgriešanās Latvijā Kamēr… sezonu noslēgs ar koncertu 26. augustā Jaunmoku pilī, savukārt 29. un 30. augustā gaidāma jauno dziedātāju uzņemšana, kurā laipni gaidīti visi dziedātgribētāji, neatkarīgi no muzikālās izglītības un iepriekšējas sagatavotības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja