Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kaņepes Kultūras centrā notiks džezam veltīti sarunu un koncertu vakari

Sākot ar šo nedēļu, no 11. aprīļa trīs mēnešu garumā Kaņepes Kultūras centrs apmeklētājiem piedāvās īpaši džezam veltītus klausīšanās, sarunu un koncertu vakarus, informēja centra pārstāve Sanita Rībena.

Klausīšanās un sarunu vakaru vadīs Visvaldis Dreiska, plašākai sabiedrībai labāk pazīstams kā leģendārā krodziņa Muklājs saimnieks, bet koncert-vakaros pieredzējuši mūziķi un mūzikas studenti dalīsies stāstos un ļaus tuvāk iepazīt kādu no džeza mūzikas instrumentiem.

Jau šo trešdien, 11. aprīlī plkst. 20 Visvaldis Dreiska stāstīs par saksofona lomu džezā, kā ilustrāciju izmantojot dažādu izpildītāju diskus.

Savukārt ceturtdien, 12. aprīlī, plkst. 20.30 koncertciklā Džezs tuvplānā ar programmu Older Than Night uzstāsies saksofonists Deniss Paškēvičs kopā ar dombiedriem Mareku Loginu (bungas), Andri Grunti (kontrabass) un Ati Andersonu (klavieres). Vakara gaitā viņiem piebiedrosies pasākuma īpašie viesi - Jāzepa Vītola Mūzikas akadēmijas studenti Zane Švēde-Grīnberga, Ervīns Veliks un Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolas audzēknis Aleksandrs Šarovs.

Deniss Paškēvičs ir labi zināms džeza aprindās gan Baltijā, gan plašākā pasaulē. Viņa vārds ir iekļauts Eiropas Džeza koka sarakstā. Paškēvičs ir muzicējis kopā ar tādiem māksliniekiem kā Seamus Blake, Christian Frank, Paul Bollenback, Ryo Kawasaki, Bob Ferrel un daudziem citiem.

11. aprīļa pasākums klausītājiem ir pieejams bez maksas, savukārt 12. aprīļa koncerta Older Than Night ieejas maksa ir 3 eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin 15 gadu jubileju

Aprīlī muzejs Rīgas Jūgendstila centrs svin piecpadsmit gadu jubileju. Tā darbības laikā izveidots plašs un daudzveidīgs krājums, pulcēts liels apmeklētāju skaits un veidotas neskaitāmas i...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja