Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Latvijas Radio koncertciklu "Vakara sarunas Jāņa baznīcā" tagad piedāvā abonementā

„Latvijas Koncerti” un Latvijas radio koris nāk klajā ar jaunu un izdevīgu piedāvājumu – abonementu uz koncertciklu „Vakara sarunas Jāņa baznīcā”, kurā ir iekļauti četri koncerti, informēja kora māksliniece un sabiedrisko attiecību speciāliste Inga Žilinska. Abonementa cena ir 12 lati un to var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs līdz 17. martam. Vietas abonementu īpašniekiem visos koncertos tiks rezervētas augstākās cenu kategorijas zonā, kur biļetes maksā 5 lati.

Rīgas Sv. Jāņa baznīca, žurnāls “Mūzikas Saule” un Latvijas Radio koris diriģenta Sigvarda Kļavas vadībā turpina 2009. gadā ar panākumiem uzsākto un ar Latvijas Radio 3 “Klasika” klausītāju nomināciju “Gada pārsteigums” novērtēto koncertciklu “Vakara sarunas Jāņa baznīcā”. Koncertos 17. martā, 19. maijā, 27. oktobrī un 15. decembrī sarunas un mūzikā pievērsīsies Klusumam, Priekam, Ceļam un Dziesmai.

"Šis ir Latvijas Radio kora 70. jubilejas gads, ko svinēsim katrā no “Vakara sarunu” tikšanās reizēm," norāda Inga Žilinska. 17. martā par Klusuma tēmu sarunā tiksies priesteris Māris Tolstovs un rakstnieks Sergejs Moreino; 19. maijā par  Prieku sarunāsies Otavas Latviešu luterāņu draudzes mācītājs Māris Ķirsons un žurnālists Māris Zanders; savukārt 27. oktobra “Vakara sarunu” tēma būs Ceļš, kurā piedalīsies Rīgas Lutera baznīcas virsmācītājs Juris Rubenis un dzejnieks Uldis Bērziņš.

Pēc I.Žilinskas stāstītā, cikla pēdējais koncerts 15. decembrī būs īpašs - tas būs Radio kora 70 gadu jubilejas sezonas centrālais notikums , kurā pie Latvijas Radio kora stāsies visi kora esošie un bijušie diriģenti – Sigvards Kļava, Kaspars Putniņš, Edgars Račevskis un Imants Kokars. Sarunā par tēmu "Dziesma" dalīsies arī Rīgas Sv. Jāņa baznīcas mācītājs Juris Zariņš.„Vakara sarunas Jāņa baznīcā” netiks iegrožotas konfesionālos rāmjos, bet rosinās pārdomām par 21. gadsimta vērtībām, kas ļauj cilvēkam būt saskaņā ar pasaules kārtību vai vismaz tiekties uz šo saskaņu.

Cikla “Vakara sarunas Jāņa baznīcā” pirmie divi koncerti par tēmu Miers  un Gaisma video formātā apskatāmi Latvijas Radio kora mājas lapā http://koris.latvijasradio.lv


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja