Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Rīgā koncertēs britu apvienība Lamb

Sestdien, 11. februārī koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies viena no interesantākajām britu elektroniskās mūzikas apvienībām Lamb.

Mančestrā dibinātā elektroniskās mūzikas dueta Lamb sastāvā muzicē britu producents Endijs Barlovs un dziedātāja, dziesmu autore Lū Roudsa. Plašāku atpazīstamību un komerciālus panākumus duetam nodrošināja populārākie singli Górecki un Gabriel. Kaut arī duets savu darbību sāka 1996. gadā Mančestrā, Lamb nereti saista ar Bristoles apvienībām deviņdesmitajos gados tik raksturīgo triphopa skaņu. Lamb muzikālo skaņu papildina savdabīga džeza, dub, breakbeat un drum and bass sintēze, kā arī Lū Roudsas spēcīgie vokālie elementi.

Grupas vārdā nosauktais debijas albums Lamb klajā nāca 1996. gada septembrī. Turpmāko astoņu gadu laikā tam sekoja vēl trīs albumi un vairāki singli, līdz 2004. gada jūnijā tika izdota labāko dziesmu kolekcija Best Kept Secrets: The Best of Lamb 1996 - 2004. 2003. gada albums Between Darkness and Wonder kļuva par pēdējo studijas albumu, kas izdots pirms grupas dalībnieki pievērsās solo projektiem, un Lamb radošajā darbībā iestājās garāka pauze.

2010. gada nogalē grupa iepriecināja savus cienītājus, paziņojot par piektā studijas albuma 5 izdošanu. Fanu rīcībā šis albums nonāca jau šī gada maijā, bet oficiāli Lielbritānijā un citur Eiropā klajā nāca jūnijā. Palikuši uzticīgi savam muzikālajam rokrakstam, Lamb ir atgriezušies ne vien ar jaunu albumu, bet arī devušies Eiropas koncerttūrē.

Britu elektroniskās mūzikas dueta Lamb koncertu esildīs britu indie grupa The Ramona Flowers un dziesminieks Džejs Leitons.

Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja