Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rīgā notiks salsas maratons

Rīgas svētku laikā 20. augustā Kongresu nama laukumā notiks Otrais Latvijas salsas maratons. Deju maratons sāksies no paša rīta plkst. 10 un turpināsies līdz pēdējam dejotājam, portālu Diena.lv informēja pasākuma rīkotāji.

Plānots, ka pasākumā piedalīsies aptuveni 200 dejotāji no Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Daudzi dalībnieki Rīgā ieradīsies ne tikai uz salsas maratonu, bet arī uz Latvijas salsas un latino festivālu 2011, kurš norisināsies no 24. līdz 28.augustam. Festivāla moto šogad ir Pavadi nedēļu Rīgā!, aicinot festivāla dalībniekus un Rīgas viesus apmeklēt ne tikai festivālu, bet ar Rīgas svētkus.

Salsas maratons notiks dažādās kategorijās - iesācējiem pāros, profesionāļiem, tas ir, skolotājiem un tiem, kuriem dejot mācīšana ir peļņas gūšanas avots, tiem, kuriem deju pieredze ir vairāk par sešiem mēnešiem, dejotājiem solo kategorijās. Arī jebkuram Rīgas svētku apmeklētājam būs iespēja dejot latino.

Maratona dalībniekus vērtēs profesionāli tiesneši ar ilggadēju darba pieredzi dejotāju apmācībā un sacensību vērtēšanā. Žūrijā būs Franks Santoss no Dominikānas Republikas, Alina Moskvina (Krievija, Igaunija), kā arī Juta Vanaga no Latvijas.

Salsas maratonā būs iespēja redzēt salsas un bačatas demonstrējumus, Regetona šovu, perkusiju priekšnesumu, kā arī piedalīties konkursos, ča – ča - ča un ruedas apmācībā.

Organizatori apmeklētājiem sola pārsteigumu – tiks iestudēts divas minūtes garš latino deju priekšnesums ar skatītāju un dalībnieku piedalīšanos, kas tiks demonstrēta uz Lielās skatuves 21. augustā.

Latvijas Salsas maratonu organizē Latvijas latino deju federācija un kustību studija StudioX1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja