Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Ozols izdod singlu Saldējuma sezona

Ozols ir laidis klajā dziesmas Saldējuma sezona remiksu, kurš ir uzvarējis no konkursam iesūtītajām 19 bītmeikeru versijām, informēja mūziķis.

Dziesma Saldējuma sezona iekļauta Ozola un Katapullt īsajā albumā Kruīza kontroles zēni, savukārt tās remiksa autors ir Kristaps Ritms. 

Dziesmas pamatā ir atmiņas par laiku, kad Ozols izdeva savu debijas albumu Cieņa un Mīlestība, kas nākamgad svinēs 20 gadu jubileju.

Videoklipa autors ir Andrejs Skurjats (Dree).

Ozola izsludinātajā dziesmas remiksa konkursā bija pieteikušies un savas versijas iesūtījuši deviņpadsmit bītmeikeri, taču par piemērotāko tika atzīta Kristapa Ritma versija.

"Liels paldies visiem par lielo aktivitāti, ļoti īsā periodā tika iesūtītas 19 audio remiksa versijas, negaidīju, ka atsaucība būs tik liela," par konkursu saka Ozols. 

Īsais albums Kruīza kontroles zēni ir konceptuāls ieraksts par vasaras tematiku, kas ir radīts kopā ar bītmeikeru H. Šteinu no Katapullt un Dj Krii. Ieraksts pieejams visās straumēšanas platformās. 

Hiphopa mākslinieks Ozols visus aicina uz koncertu sēriju Sporta Live, kurā norisināsies gaidāmā albuma prezentācija. Koncerti ieplānoti trīs daļās, trīs vakaros Rīgas centrā  -  Sporta 2 kvartālā. Katru vakaru Ozolam pievienosies citi viesmākslinieki - koncertos uzstāsies Prusax, Viņa, Finķis & PRAGAII, Tehnikums, Eliots, kā arī Melikols

Koncertu sērija ir kā alternatīva iepriekš izsludinātajam Ozola koncertam Lucavsalā. Iepriekš iegādātās biļetes uz koncertu Lucavsala live ir derīgas uz jebkuru no koncertu sērijas Sporta Live dienām.

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja