Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ditas Rietumas kino izlase. 11.II - 18.II

Kinokritiķe Dita Rietuma vērtē kinoteātros skatāmās filmas

45 gadi ****
Režisors Endrū Heigs. Lomās Šarlote Remplinga, Toms Kortnijs, Džeraldīne Džeimsa

Lieliski, ka uz ekrāniem nonākusi viena no pērnā gada smalkākajām britu filmām, kas sagādājusi sen pelnīto Oskara nomināciju Šarlotei Remplingai. Kaut arī viņa balvu visdrīzāk nesaņems (konkurence), šis fakts ikonisko aktrisi izceļ jo īpaši. Remplingas spēle šajā filmā, kas stāsta par laulātā pāra gatavošanos 45 gadu kāzu jubilejai, ir satriecoša un tajā pašā laikā atturīga – viņa ar plakstiņu trīsu spēj notēlot drāmas bezdibeņus.

Dedpūls ***
Režisors Tims Millers. Lomās Raiens Reinoldss, Morena Bakarina, Eds Skrīns, T. Dž. Millers, Džīna Karano

Marvel komiksu kultūra ieguvusi Holivudas izklaides produkta labāko kvalitāšu komplektu – dinamiku, specefektus, asiņu paltis un apšaudes –, taču šoreiz arī pamatīgu devu humora un pašironijas, ko nodrošina Raiena Reinoldsa varonis Dedpūls. Viņš ir pārcilvēciskas spējas ieguvis puisis, specvienības kaujinieks, kura pārtapšanu supervaronī sekmē slimība. Dedpūls ir kļuvis par pieredzējušā animatora un grafiskā dizainera Tima Millera pārliecinošu debiju ar Holivudas lielfilmu.

Zūlanders 2 **
Režisors Bens Stilers. Lomās Bens Stilers, Ouens Vilsons, Vils Ferels, Penelope Krusa, Kristena Vīga, Benedikts Kamberbečs

Ekscentriska komēdija ar slapstick elementiem vai dulns kāpostnieks: Bens Stilers, Ouens Vilsons un Penelope Krusa veido trio, kuram jāglābj pasaules skaistākie ļaudis/slavenības no drošas nāves. Filma raida satīras šautras popkultūras un augstās modes pasaules virzienā. Zūlanderā 2 parādās daudzas slavenas sejas un efektīgi tērpi. Uzpērk Džastina Bībera sirsnība: viņš piekritis dinamiski nospēlēt savu nāvi un vēl uzdāvināt cilvēcei selfiju mirstot.

Kā būt vienai un laimīgai **
Režisors Kristians Diters. Lomās Dakota Džonsone, Rebela Vilsone, Deimons Veienss jun., Anderss Holms, Elisone Brī

Vientuļas meičas Ņujorkā asu izjūtu meklējumos. Totāli neholivudiskajai komiķei Rebelai Vilsonei, kura pasauli iekaroja ar Līgavas māsām/ Bridesmaids, noteikti ir savi cienītāji, gluži tāpat kā sedzacītei Dakotai Džonsonei, kuras mūža loma ir Greja 50 nokrāsas. Aktrišu komplekts ir labs, temperaments mutuļo, un Ņujorka abām dāmām – gan uzdzīvē pieredzes bagātajai, gan iesācējai – piedāvā neskaitāmas iespējas tikt pie laimes druskām. Valentīndienas romantiskā komēdija sievietēm. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja