Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Šovakar Kalnciema ielas kvartālā K.Trio, Evilena Protektore un Ocean Versus Daughter, nedēļas nogalē - ogu tirdziņš

4. jūlijā no plkst. 19 Kalnciema kvartālā viesosies multinacionāla apvienība K.Trio, džeza vokāliste Evilena Protektore no Latvijas un Ocean Versus Daughter no Čehijas, informēja kvartāla pārstāve Una Meiberga.

K.Trio pirmsākumi meklējami 2008. gadā. Muzikālās apvienības repertuāru veido Kristján Martinsson komponētās dziesmas, kas tiek meistarīgi apvienotas ar džeza virtuozitāti, rokmūzikai raksturīgo emocionalitāti un patiesu kopā muzicēšanas prieku. K.Trio sastāvā ir Kristján Martinsson - taustiņi, Pat Cleaver - bass, Andris Buiķis – bungas.

Ocean Versus Daughter dibināta 2009. gadā Prāgā. Muzikālā apvienība pārstāv indie pop un nu folk žanrus. Pateicoties debijas albumam Slightly Parted, apvienība tika pamanīta ne tikai Eiropā, bet arī ieguvusi plašu publikas atzinību ASV. Grupas sastāvā ietilpst Flanna Sheridan - taustiņinstrumenti, vokāls, Kevin Cornell - bungas, Michael Knowles - čells, Zakaree Lowell Bryant – bass, vokāls.

Evilena Protektore ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studente, kura sevi jau pierādījusi izcīnot godpilno 3. vietu džeza mākslinieku konkursā Riga Jazz Stage 2013, kā arī piedalījusies tādos festivālos kā Bildes (Latvija), Pori Jazz (Somija), Limassol Jazz (Kipra), Live in Blue Bay (Ukraina). 

Ieeja bez maksas

Pasākums notiek festivāla Rīgas ritmi 2013 ietvaros

Savukārt sestdien, plkst. 15 uz brīvdabas skatuves uzstāsies Kopenhāgenas pašvaldības jauniešu pūtēju orķestris, kas ieradies sniegt koncertus Latvijā sadarbībā ar Dānijas Kultūras institūtu Latvijā.

Visu dienu Kalnciema kvartālā notiks sezonas ogām veltīts tirdziņš, kurā varēs iegādāties lācenes, mellenes, meža zemenītes, ķiršus un ērkšķogas, vēl pēdējās šīs sezonas zemenes un reti pieejamās un gardās ogas lācenes. Varēs uzzināt par jaunākajām ievārījumu un kompotu gatavošanas tendencēm, bet Mārtiņš Rītiņš sagaidīs ar gailenēm un jaunajiem kartupelīšiem, kā arī citiem lieliskiem gardumiem.

Dienas garumā galerijā būs iespēja apmeklēt meistarklasi par tradicionālo Turcijas gleznošanas tehniku uz ūdens virsmas – Ebru. Meistarklasi vadīs gleznotāja un vizuālās mākslas pasniedzēja Irina Trumpele. Dalības maksa: 2 Ls, visi materiāli iekļauti cenā.

Savukārt vakarā Vīnu veikalā notiks Dziesmusvētku koncerta tiešraide - plkst. 17 Pūtēju orķestru Dižkoncerts, plkst. 22 Deju lieluzvedums Tēvu laipas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja