Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Čakša: Dokumentu viltošana un korupcija jebkurā nozarē nav pieņemama

Pirmdien Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta panorāma veselības ministre Anda Čakša, komentējot Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) atklāto dokumentu viltošanu un korupciju Stradiņa slimnīcā, atzina, ka tas ir nepieņemami.

Čakša norādīja, ka, kamēr notiek izmeklēšana, viņa citus komentārus nevar sniegt. 

Ministre uzsvēra, ka tiek strādāts pie tā, lai novērstu korupciju slimnīcās. "Iedzīvotājiem jābūt pārliecinātiem, ka, nonākot jebkurā ārstniecības vietā, viņi ir droši attiecībā pret korupcijas riskiem," piebilda Čakša.

Ministre arī skaidroja, ka viens no veidiem, kā izskaust korupciju slimnīcās, ir atalgojuma palielināšana medicīnas darbiniekiem.

Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) lūdzis Ģenerālprokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret VSIA Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca darbiniekiem par prettiesisku labumu pieprasīšanu un pieņemšanu, kā arī dokumentu viltošanu.

Top komentāri

Sise
S
Tukšas frāzes. Radiologiem Austrumu slimnīcā,kardiologiem Stradiņos algas ir pāris tūkstoši šajā darba vieta,kur nu vēl citās. Lai sāk cienījamā ministre ar sevi un savu biroju,tad tāda Vāne nemaz tur nebūtu. Dubultie standarti Čakšai ir raksturīgi.
Pacients
P
Muldēšana. Pašas padomniece Vāne maksā aploksnē anesteziologiem kas brauc uz Balviem dežūrēt. No kādas naudas maksā???
bezsmadzenei
b
kas taa par kladzrunu. pateikt fraazi kas itkaa paustu taadas caksas nostaaju. un par dok viltosanu un korupciju- nepienjemami. tie tacu noziegumi. kas tur nepienjemams.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Biedra Sji turneja

Pēc piecu gadu pārtraukuma vizītē Eiropas valstīs ir ieradies Ķīnas līderis Sji Dziņpiņs, kurš jau paviesojies Francijā (Eiropas Savienības šobrīd vadošajā valstī), bet tagad dodas uz savu ieinteresē...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē