Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Dombrovskis: Lemberga ietekmi varētu mazināt vēlētāji

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) uzskata, ka Aivara Lemberga ietekmi varētu mazināt nevis strīdoties par juridiskām niansēm, bet gan pašu vēlētāju izvēle.

"Faktiski tas ir jautājums vēlētājiem - par kādu politiku viņi balso. Kamēr partijai "Ventspilij un Latvijai" būs absolūtais vairākums Ventspils domē, tikmēr faktiskā ietekme Lembergam nemazināsies," intervijā aģentūrai LETA sacīja Dombrovskis.

Jautājumā par Lemberga atstādināšanu no amata un viņa rīcību, šo atstādināšanu neievērojot, pēc premjera domām, ir jāstrādā pie normatīvās bāzes pilnveidošanas, lai to padarītu skaidrāku un saprotamāku.

Tāpat premjers uzskata, ka straujāks progress ir nepieciešams tiesvedības un izmeklēšanas procesos, kas saistīti ar Lembergu, jo arī tur nekas sevišķi tālu pa šiem gadiem nav pavirzījies.

Kā ziņots, "Latvijas Vēstnesī" tika publicēts Sprūdža rīkojums par Lemberga atstādināšanu no domes priekšsēdētāja amata pienākumu izpildes.

Savukārt Lembergs norāda, ka Sprūdža rīkojums esot nevis par viņa atstādināšanu no amata, bet gan no amata pienākumu izpildes.

Visu interviju ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski lasiet aģentūras LETA mājaslapā sadaļā "Intervijas" un biznesa portālā "Nozare.lv" sadaļā "Viedokļi, intervijas".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē