Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

LDDK jauno valdību aicina ievērot pēctecību

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) atzinīgi vērtē Valsts prezidenta Andra Bērziņa pirmdien pieņemto lēmumu, aicināt Laimdotu Straujumu (Vienotība) veidot jauno Ministru kabinetu.

Gan no Latvijas Darba devēju konfederācijas, gan sabiedrības un valsts attīstības viedokļa kopumā visbūtiskākais ir, lai nākamā valdība ievērotu pēctecību un turpmākie lēmumi tiktu pieņemti saskaņā ar valsts definēto attīstības politiku.

Kā zināms, ir pieņemts gan Latvijas Nacionālās attīstības plāns, gan Eiropas Savienības nākamo septiņu gadu stratēģiskie dokumenti, kas mums ir saistoši, līdz ar to turpmākā virzība ir skaidra, atliek to īstenot, lai attīstības ieceres vainagotos reālos panākumos un sasniegumos.

Jāpiebilst, ka neatkarīgi no personālijām Ministru kabinetā ļoti būtisks ir efektīvs sociālā dialoga mehānisms starp valdību, darba devējiem un darba ņēmējiem. Tas ir vienīgais starptautiski aprobēts un sevi pierādījis mehānisms, kas ļauj īstenot sabalansētu, sabiedrības interesēm atbilstošu valsts attīstības politiku.

Jāatzīmē, ka LDDK, Valsts Kancelejas un VARAM kopīgi pasniegta balva par Efektīvo pārvaldību valsts pārvaldes kategorijā 2013. gadā tika pasniegta tieši Straujumas vadībā esošajai Zemkopības ministrijai, kas liecina par labo pārvaldības praksi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē