Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

papildināts (13:25) - Straujuma: Laika limits KNAB cirkam ir izsmelts

Laika limits, lai atrisinātu konfliktu starp KNAB vadītāju Jaroslavu Streļčenoku un viņa vietnieci Jutu Strīķi, faktiski ir izsmelts, intervijā LNT 900 sekundēm norādīja Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība). "Mans laika limits faktiski ir izsmelts. Uzskatu, ka Streļčenoka kunga uzdevums ir nodrošināt, lai KNAB strādātu un lai nebūtu augstākās vadības savstarpējo strīdu.

Mēs negribam skatīties šo, es teikšu, cirku," pauda Straujuma.Sīkāk gan Straujuma notikušās sarunas nekomentē, vien norāda, ka šobrīd Streļčenoks nozīmējis jaunu vērtēšanas komisiju Strīķes darba izvērtēšanai. "Vienojāmies, ka pēc tam viņš rīkosies atbilstoši vērtēšanas rezultātiem," atklāja Straujuma.

Līdzīgu viedokli Straujuma pauda arī pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Andri Bērziņu. Viņa atkārtoti uzsvēra, ka laika limits šajā jautājumā ir izsmelts un birojā notiekošajam cirkam ir jābeidzas. Savukārt Bērziņš izvairījās no atbildes uz jautājumu par situāciju KNAB, norādot, ka tas ir valdības vadītājas kompetencē un viņš šajā procesā nav iesaistīts.

Arī KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks pēc otrdien notikušās sarunas komentāros bija izvairīgs un nesniedza konkrētu atbildi, vai saredz iespēju turpināt darbu ar savu vietnieci Jutu Strīķi.

(Pievienota priekšpēdējā rindkopa.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē