Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Straujuma uzsver nepieciešamību katram jaunietim nodrošināt vienlīdzīgas iespējas piepildīt mērķus

Trešdien Briselē uzrunājot Attīstības dienu dalībniekus, Ministru prezidente Laimdota Straujuma (Vienotība) uzsvērusi, ka ir nepieciešams katram jaunietim nodrošināt iespējas sevi īstenot un piepildīt mērķus, informē Valsts kancelejas Komunikācijas departaments.

Diskutējot par dzimumu līdztiesību, jauniešu nodarbinātību, veselību, Straujuma atgādinājusi, ka katrs cilvēks šajā pasaulē ir vērtība, tāpēc katra cilvēka tiesībām jābūt vienādām un iespējām līdztiesīgām. Piemēram, jauniešiem neatkarīgi no dzimuma ir jābūt cerībai strādāt tādā profesijā, kādā vēlas, paudusi Straujuma.

Viņa izteikusi lielu gandarījumu par iespēju šajā pasākumā satikt jauniešus no visas pasaules, kurus aicināja līdzdarboties, lai savās valstīs mainītu stereotipus, lai jauniešu balsis tiktu sadzirdētas un lai jaunieši apmainītos ar savām zināšanām visā pasaulē.

Diskusijas dalībnieku vidū šodien bija jaunieši no Latvijas, Īrijas, Albānijas, Filipīnām, Zambijas un Libānas. Latviju pārstāvēja Edgars Kozuliņš, Ralfs Grinvalds, Olga Zozule un Mairita Eglīte. Pasākuma mērķis ir veicināt bērnu un jauniešu iesaisti diskusijās par svarīgākajiem pasaules ekonomikas, politikas un sociālajiem jautājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē