Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Vilks: Ja Latviju neuzņems, eirozonu var tālāk nepaplašināt

Es vienkārši nevaru iedomāties, kā var neuzņemt valsti, kura izpilda rādītājus. Ja neuzņem Latviju, tad var eirozonu tālāk nepaplašināt, portālam lsm.lv sacīja finanšu ministrs Andris Vilks (Vienotība).

"Neviena valsts nekad nebūs pārliecināta, kad viņa tad atbildīs vai neatbildīs tiem rādītājiem. Skaidrs, ka mums būs tā saucamie mājasdarbi, norādījumi. Tas vienmēr ir jebkurai valstij. Jebkurai lielai valstij, kas ir eirozonā, mēs varētu tieši tikpat daudz piedāvāt un norādīt trūkumus, un, es pieļauju, viņu būtu daudz vairāk kā Latvijai," atzina A.Vilks.

Finanšu ministrs lsm.lv arī uzsvēra, ka Latvija ir vienīgā Eiropas Savienības valsts, kurā katrai bankai tiek piemērota individuāla uzraudzība, un nevienā citā valstī neesot tik augsti banku likviditātes un kapitāla pietiekamības rādītāji.

Jau ziņots, ka britu finanšu laikraksta Financial Times rīcībā nonācis Eiropas Komisijas ziņojuma uzmetums, kas liecina, ka EK trešdien atbalstīs eiro ieviešanu Latvijā, vienlaikus paužot bažu par Krievijas pilsoņu noguldījumiem valsts banku sektorā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē