Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rimšēviča lieta: Nepadomāja par neatkarības robežām

Par valsts nespēju atlaist no darba Rimšēviču un par banku biznesu ar nerezidentiem – Romāna Meļņika saruna ar Sorainen partneri, zvērinātu advokātu Rūdolfu Eņģeli

Top komentāri

Zobs Kaulā NEBALSOTĀJS
Z
Sttulbeņi sarunājas. ""Aizdomas"" ir tieši tas iemesls (nepierādīts) kāpēc Rimšēviču nedrīkst atlaist no amata. Kā žurnalists, tā advokāts nesaprot, ko nozīmē vards "aizdoma". Žēl un kauns, ka tā.
To ka AB LV
T
banka atmazgā naudu, gan jau, ka zināja visi - FKTK, ministru prezidents, finanšu ministre, Latvijas Bankas vadītājs un varbūt arī citi. Notikušais nevarēja notikt, ja to nezināja visa politiskā elite. Jā tā, tad kāpēc pie atbildības mēģina saukt tikai Rimšēviču? Upurjērs? Un kāpēc šis advokāts aizstāv prettiesisku viedokli, ka Rimšēvičs būtu atlaižams uz aizdomu pamata un pirms spēkā esoša tiesas sprieduma - valdība nolīga advokātu, kurš intervijā aizstāvēs valdībai tagad vajadzīgo viedokli???
Rūdolf,
R
Tu taču esi advokāts, pie tiesu sistēmas piederīga persona - kā Tu vari teikt, ka aizdomas ir pamats kaut kādai tālākai rīcībai? Tu taču zini, kas ir nevainīguma prezumpcija? Tā jo īpaši svarīga ir šajā, pēc publiski pieejamās informācijas spriežot, diez gan pretrunīgajā lietā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Absurda karaļi

Daudzām problēmām apkrautās valsts kapitālsabiedrības Pasažieru vilciens (PV) vadība pirmšķietami nolēmusi vēl pamatīgāk nostiprināt savu apsmiešanas objekta statusu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē