Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Motoru sports

Rallija Sarma 2020 organizatori gaida ziemu Gulbenē

Tradicionālajam ziemas rallijam Sarma 2020 šogad Gulbenes pusē paredzēts dot startu 8. februārī. Tam savā 45. jubilejā pirmo reizi vēsturē ir jāuzņem visu trīs Baltijas valstu rallija čempionāti. Šobrīd gan apstākļi nav pietiekami ziemīgi un ilgtermiņa laika prognoze neizskatās sevišķi iepriecinoša, bet rallija organizatori Gulbenes AUTO – MOTO gaida ziemas iestāšanos un ir gatavi Gulbenē uzņemt rallija dalībniekus un līdzjutējus, ja laikapstākļi to atļaus.

Ātruma cilts video: Pēc eglītes ar 6.2 litru motoru

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts šī gada noslēdzošo sēriju. Šoreiz raidījums veltīts Ziemassvētku laika aktuālajai tēmai – braucienam pēc svētku eglītes, ko Ātruma cilts komanda veiks ar unikālu visurgājēju vārdā Vientuļais vilks.

Ātruma cilts video: Pauls Timrots pirmo reizi startē Ziemas kausā

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā būs Paula Timrota debija Ziemas kausā, kā arī turpināsies moto piedzīvojumu stāsts pa Trans Euro Trail (TET) takām kopā ar mūziķi Egīlu Šēferu.

Ātruma cilts video: Šlēgelmilhs trenē Timrotu Ziemas kausa trasē

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas Mārtiņš Sils, Trans Euro Trail (TET) pārstāvis, lai pastāstītu par 900 kilometru moto taku maršrutu, ko izveidojis Latvijā. Un būs arī darbība 333 trasē, kur Pauls Timrots autosportista Haralda Šlēgelmilha vadībā trenēsies startam Ziemas kausā.

Ātruma cilts video: Kambala cenšas savaldīt 700 zirgspēku jaudīgu drifta auto(3)

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā būs lielākais viesis tā vēsturē – basketbolists, bokseris un šovmenis Kaspars Kambala, kurš pirmo reizi sēdīsies pie 700 zirgspēku jaudīga drifta auto stūres. Tāpat arī ieskatīsimies motokrosa filmas Stupelis pirmizrādes aizkulisēs.

Ātruma cilts: Jakrins ticis pie armijas KRAZ kravas auto(9)

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā viesojas auto entuziasts Emīls Jakrins un viņa jaunākais ieguvums – 1973. gada KRAZ kravas automašīna, lielākā tehnikas vienība, kas redzēta šī gada rubrikā Bez ABS.