Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Motoru sports

Botass uzvar F-1 posmā Japānā, Mercedes iegūst Konstruktoru kausu

Somu pilots Valteri Botass svētdien triumfēja Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas 17.posmā, Japānas Grand Prix, kamēr viņa un brita Lūisa Hamiltona pārstāvētā Mercedes četrus etapus pirms sezonas beigām nodrošināja triumfu Konstruktoru kausā.

Ātruma cilts: Drifteris Burkovs iekaro Eiropas trases un skatītāju sirdis

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz uz sarunu ir aicināts latviešu drifteris Kristians Burkovs, kurš, kūpinot riepas pašmāju un ārvalstu drifta sacīkstēs, iesaistījies arī muzikālā projektā. Tāpat Ātruma cilts izpurinās putekļus jaunā rubrikā Vēstures fondi, atskatoties uz kādreiz Latvijā notikušām, šodien jau piemirstām auto sacīkstēm.

Markess nodrošina savu sesto MotoGP čempiona titulu

Spānis Marks Markess no Repsol Honda komandas svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motošosejas čempionāta 15.posma - Taizemes Grand Prix - sacensībās MotoGP ieskaitē, nodrošinot savu sesto čempiontitulu.

Ātruma cilts video: ar velosipēdu no Latvijas līdz Turcijai

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz Pauls Timrots tiekas ar fiksīšu karali Tomu Alsbergu, kurš ar velosipēdu pievarējis ceļu no Latvijas līdz Turcijai. Izrādās, ka pat pieredzējušam riteņbraucējam šāds ceļojums nebūt nav viegls.

Ātruma cilts video: Ar 300 eiro vērtu auto apkārt Latvijai

Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz viesos vecbiedrs, īstens benzīngalva Artūrs Virbulis, kurš šovasar kopā ar domubiedriem īstenojis avantūru – Latvijas apceļošanu ar 300 eiro vērtām, pamatīgi padzīvojušām mašīnām. Tāpat raidījumā rubrika Blondīne servisā, kur atjautīgā Anete Ķēniņa centīsies nomainīt auto vējstikla slotiņas. Šķietami viegls uzdevums, taču arī tā izpildei vajadzīgas iemaņas.