Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Reklāmraksti

Reklāmraksts

Banku noguldījumi: izpratne par naudas uzkrāšanas pamatprincipiem

Noguldījumi ir būtisks personīgo finanšu produkts, piedāvājot privātpersonām drošu un uzticamu veidu, kā uzglabāt naudu, vienlaikus potenciāli nopelnot procentus laika gaitā. Noguldījumi var būt dažādi un kalpot dažādiem mērķiem atkarībā no konta veida un finanšu mērķiem.
Reklāmraksts

Kas notiek aiz durvīm: viena diena veterinārās klīnikas praksē!

Šķiet ikvienam ir kaut neliels priekšstats par to, kāda ir ārstu un citu ārstniecības speciālistu ikdiena slimnīcās, poliklīnikās un ārstu praksēs. Taču tikai nelielai daļai cilvēku, pat tiem, kuriem mājās ir vairāki mājas mīluļi, ir izpratne par to, kā noris darbs veterinārās medicīnas iestādēs.
Reklāmraksts

Izplatītākās ādas problēmas, ar ko ikdienā saskaras dermatologs

Dažāda veida ādas problēmas un slimības ir bijušas aktuālas visos laikos. Taču pēdējā desmitgade rāda, ka pacienti ar dažādām ādas kaitēm un problēmām pie dermatologa vēršas arvien biežāk. Un ne tāpēc, ka agrāk ādas kaites bija mazāk izplatītas.
Reklāmraksts

Ceļojums ar auto uz Kurzemi - noderīgi ieteikumi un apskates objekti

Kurzeme ir lielisks jūras piekrastes galamērķis, kur sev interesējošus apskates objektus un izklaides iespējas noteikti atradīs jauni un veci, draugu kompānijas un ģimenes ar bērniem. Tas ir viens no tūristu iecienītākajiem Latvijas novadiem, kur iespējams baudīt gan mierpilnu, gan aktīvu atpūtu, turklāt katru reizi atklājot ko jaunu.
Reklāmraksts

Zilā gaisma – cēlonis acu diskomfortam un redzes problēmām

Lai nerastos diskomforta un pastiprināta noguruma sajūta, ilgas darba stundas pavadot birojā, būtiskas ir ne tikai ergonomiskas biroja mēbeles un pareizas sēdēšanas pozīcijas ievērošana pie biroja galda, bet arī rūpes par savām acīm.
Reklāmraksts

Noteikumi darbam ar lodāmuru

Lodēšana tiek plaši izmantota dažādās ražošanas nozarēs, elektronikā, tāpat pakalpojumos, kas saistīti ar apkuri un santehniku; prasme lodēt noder tehniskos sporta veidos un lietišķi dekoratīvā mākslā. Citiem vārdiem – lodēšanas iemaņas paver jaunas darba un radošās iespējas.
Reklāmraksts

Durvis – tava mājokļa vizītkarte

Pirmais iespaids vienmēr ir svarīgs. Līdzīgi kā seja daudz pasaka par cilvēku arī ārdurvis atklāj daudz par mājas vai dzīvokļa īpašnieku. Kādas ir jūsu durvis? Vai tās atbilst jūsu vēlmēm un vajadzībām? Šobrīd mājas ārdurvīm durvju salonā “Durvju pasaule” ir izpārdošana un patīkamas cenas daudziem durvju modeļiem.
Reklāmraksts

Populārākās aktīvās atpūtas iespējas vasarā uz ūdens.

Vasarā, kad saule silda un viss zaļo, cilvēki bieži meklē veidus, kā baudīt brīvo laiku dabā un atveldzēties ūdens tuvumā. Aktīvā atpūta uz ūdens ir ideāls risinājums šādām vasaras dienām. Šis raksts aplūkos dažādas ūdens sporta un atpūtas aktivitātes, kas kļūst aizvien populārākas vasaras sezonā.
Reklāmraksts

Kristofs Blaus: attālinātā darba eiforija sāk pāriet arī lielajos tehnoloģiju uzņēmumos

Covid-19 pandēmija īsā laikā būtiski mainīja darba kultūru visā pasaulē, liekot daudziem uzņēmumiem digitalizēties un pāriet uz attālināto darbu. Šobrīd vērojama tendence atkal palielināt uzsvaru uz strādāšanu kopā un laika pavadīšanu ar kolēģiem, saka Latvijā radītā veselības tehnoloģiju jaunuzņēmuma Nutrameg līdzdibinātājs Kristofs Blaus. Nutrameg darbojas īpaša bonusu sistēma tiem darbiniekiem, kuri vismaz 80% darba laika strādā kopā ar kolēģiem – birojā.
Reklāmraksts

Airsoft kā āra aktivitātes veids

Airsoft ir ne tikai lieliska izklaide, bet arī lielisks āra aktivitāšu veids, ko varam pielāgot savam stāvoklim. Tas ir šaušanas sporta veids, kas sniedz arī daudz adrenalīna un veselīgu konkurenci. Pateicoties tam, jūs varat interesanti pavadīt laiku kopā ar citiem cilvēkiem un arī pārvietoties. Cik lielu aktivitāti mums var nodrošināt airsofts?
Reklāmraksts

Kāpēc noveco āda un kā apturēt tās novecošanu?

Mūsu āda ir pakļauta daudziem faktoriem, kas ietekmē tās novecošanu. Ārējie faktori iekļauj sevī ultravioleto starojumu, klimatu, stress un toksiskās vielas, piemēram, nikotīnu un alkoholu. Iekšējie faktori iekļauj sevī ģenētiku un slimības. Pēc 25 gadiem pakāpeniski sākas ādas novecošanās procesi. Šajā laikā ideālā gadījumā ir nepieciešams apmeklēt dermatologu, kurš novērtēs tieši jūsu ādas stāvokli un vajadzības un izvēlēsies individuālu ādas kopšanas kompleksu.
Reklāmraksts

Kompostēšana - priekšrocības un padomi

Kompostēšana ir vienkāršs veids, kā padarīt savu ikdienu ilgtspējīgāku un to ir pavisam vienkārši ieviest savā ikdienā. Kompostēšana sniedz vairākus ieguvumus videi, vienlaikus palīdzot cilvēkiem samazināt atkritumu daudzumu un izveidot ar barības vielām bagātu augsni dārzam un augiem. Pārstrādājot organiskos materiālus un pārvēršot tos kompostā, iespējams veicināt veselīgāku planētu un uzlabot dārzu ar pilnvērtīgu augsni. Šajā rakstā mēs izpētīsim kompostēšanas priekšrocības un sniegsim padomus, kā uzsākt kompostēšanu mājas apstākļos.
Reklāmraksts

Vācu plastikāta logi: kādas ir to īpašības un priekšrocības?

Mūsdienu plastikāta logu tirgū, Rīgā ir ļoti daudz dažādu zīmolu piedāvājumu. Tomēr ļoti daudzi klienti īpašu uzmanību pievērš Vācijas ražotājiem. Tas ir saistīts ne tikai ar izcilajām ekspluatācijas īpašībām, bet arī ar logu lielo daudzveidību.
Reklāmraksts

Ūdens filtri dzeramajam ūdenim - vajadzība vai luksuss

Tīrs un drošs dzeramais ūdens ir ļoti svarīgs, lai ilgtermiņā uzturētu savu un ģimenes veselību. Dažādi vides piesārņojuma avoti var nonākt gan akā, gan krāna ūdenī un radīt mums lielas nepatikšanas. Vai tas notiek vienmēr? Nē, taču dzeramā ūdens filtri var palīdzēt uzlabot ūdens tīrību maksimāli ātri un efektīvi.