Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Latvijas iedzīvotāju TOP 3 ēšanas grēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kakitis
k
Vai par augļiem tiek dēvēti ar fungicīdiem apstrādāti monstri, kurus var iegādāties lielveikalos?
Masieris
M
Pēc pārēšanās visi marš uz http://www.masaza.lv , lai atrastu sev tuvāko masieri Rīgā vai citur Latvijā, bet labāk, protams, ietaupīt un vienkārši beigt rīt.
nu jā
n
latvieši vienmēr ir bijuši ēdāju tauta, ja tik bija, ko
a
a
ja dzīvē nav cita prieka kā ēdiens? un visu laiku pasliktinās ekonomiskā situācija, jāēd, kamēr vēl vispār ir ko ēst!
aradhana
a
Mans svars pie auguma 1.70 svārstās no 58 - 60 kg, patiešām neplānoju atteikties ne no saldumiem (dateles vai svaigi saldie augļi ar grieķu jogurtu, medus, biezpiena torte vai 3-4 šokolādes sieriņi, arī halva un šokolāde man ir gluži vienkārši normālas brokastis), ne no otrās ēdienreizes - vēlām vakariņām, kurās parasti ēdu kaut ko termiski neapstrādātu + termiski apstrādātus cieti nesaturošus dārzeņus, griķus vai rīsus + sieru, omleti, liesu gaļu vai zivis. Ēdu tik, cik gribas - vienkārši skatos, lai neveidotos ''klucis vēderā'', kam par iemeslu drīzāk būtu latviešu tik iecienītā kombinācija kartupeļi + gaļa + mērce + salāti ar krējumu + piens, nevis saldumi pirms fiziskas slodzes.
hm
h
Nu galvenais jau tomēr ir apēsto kaloriju daudzums. Un ar dārzeņiem un augļiem vien nepaēdīsi. Vajag gaļu (vārītu vai sutinātu),zivis un saliktis ogļhidrātus-brūnos rīsus, pilngraudu maizi, pilngraudu auzu pārslas, griķus u.t.t.
Ja kas,
J
Vakariņas latviešiem, jeb pusdienas rietumu pasaulē ir svarīgākā dienas ēdienreize visur, ne tikia Latvijā. Diez vai tur būs vaina, bet bezsāta rīšana, liels cukura, sāls patēriņš un mazkustīgs dzīvesveids varētu būt pie vainas.
Juhans
J
Letiņi ir palikuši(es) ļoti resni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko