Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Šovakar raidījuma TE! rudens sezonas noslēgums

17. oktobrī LTV1 plkst. 21.15 demonstrēs Latvijas jaunatklāšanas raidījuma TE! rudens sezonas noslēdzošo sēriju. Pauls Timrots tajā nolēmis inspicēt Jelgavu, bet Gustavs Terzens un Marta Selecka tiksies ar cilvēku-kosmosu Viļakā. Māris Olte jaunatklās latviešu amata prasmi Bauskā, savukārt Māra Kampernova izdejos Rīgu.

Noslēdzošajā TE! Tests tematiskajā sadaļā Pauls Timrots veiks savu ierasto tūrisma nezāļu ravēšanu Jelgavā. Tur viņš arī ieplānojis novērtēt skeitparka pārvērtības.

Gustavs Terzens un Marta Selecka brauks Malēniju lūkoties. Vietējo vidū viņi atklājuši cilvēku-kosmosu un laikapstākļu pareģi Vilu Bukšu. Igaunijas pierobežas cilvēku stāsts mīsies ar vietu, no kuras redzams Munameģis.

Savukārt inspektorīte Māra Kampernova Rīgu nolēmusi izdejot. Rudens sezonu viņa noslēgs apmeklējot Kaņepes Kultūras centru, dejojot tango un atklājot Kino Bizi.

TE! Dara rudens sezonu noslēgs ar Māri Olti, kurš jaunatklās latviešu amata prasmi Bauskā, viesojoties pie eļļu meistara, un pētīs, kā cep dzīvo dārzeņu maizi Rīgā.

Visas rudens epizodes var skatīties arī Latvijas Televīzijas mājas lapā www.ltv.lv, raidījuma mājaslapā un TE! sociālajos tīklos. TV raidījums TE! pie skatītājiem atgriezīsies jaunajā gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Dons izdod dziesmu Sāp

Pēc notikumiem bagātā Eirovīzijas dziesmu konkursa posma Dons atgriežas pie saviem klausītājiem ar dziesmu Sāp. Dziesma ir priekšvēstnesis drīz gaidāmajam devītajam Dona studijas albumam Laiks, kā arī...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja