Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Arsenāls aicina dalīties ar īpašiem atmiņu objektiem

No 20. februāra līdz 5. martam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) izstāžu zāle Arsenāls aicina piedalīties akcijā Mani atmiņas objekti. Muzeja organizētais fotoattēlu un radošu izpausmju virtuālais konkurss portālā Facebook norisināsies mākslinieku Sarmītes Māliņas un Kristapa Kalna darbu izstādes Pacieties laikā, _Kulturasdiena.

lv_ vēsta LNMM izglītības programmu kuratore Laura Dravniece.LNMM izstāžu zāles Arsenāls rīkotais konkurss Mani atmiņas objekti ir muzeja aktivitāšu paplašinājums, izmantojot sociālos tīklus un cenšoties vinemēr palikt aktuāliem. Tajā no dalībnieku iesūtītajām fotogrāfijām, kurās tverta dažādu personisku atmiņas objektu un kāda dzīves notikuma vai posma oriģināla fiksācija, tiks veidota virtuālā ekspozīcija – individuālo telpu kopa. Personiskās, individuālās izjūtas, domas un atmiņas kā svarīgu iedvesmas avotu un materiālu mākslas darbu radīšanai izvirza arī abi projekta Pacieties autori – māksliniece Sarmīte Māliņa un fotogrāfs Kristaps Kalns.Izstādes idejas vai apmeklējuma iespaidā ikviens ir aicināts radīt kādas savas dzīves ainas interpretāciju, nofotografēt un iesūtīt foto, lai kopā būtu iespēja izveidot virtuālo ekspozīciju. Darbu fotogrāfijas no 20. februāra līdz 5. martam var publicēt Arsenāls Facebook.com profilā vai sūtot elektroniski. Plašāka informācija par konkursu pieejama LNMM mājas lapā www.lnmm.lv.

Konkursa noslēgumā darbus izvērtēs muzeja darbinieku veidota žūrija. Radošākajiem un veiksmīgākajiem dalībniekiem balvās būs biļetes uz izstādi Pacieties vai uz kādu citu LNMM ēkās skatāmo izstādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja