Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Atklās Mammadaba vēstniecības koncertzāli

Ceturtdien, 11. augustā plkst. 19 ar akustisko koncertu Mammadaba vēstniecības koncertzāli atklās mūziķe Māra Upmane - Holšteina.

Siltā pievakarē M. Upmane - Holšteina mazajiem un lielajiem pilsētas bērniem un viesiem atgādinās par senaizmirsto meža un pļavas smaržu, mieru un klusumu, ko asinsritē iepludina lauku gaiss, un brīnumiem, ko vasarā dabā vēl jāpaspēj pieredzēt, portālam Diena.lv pastāstīja pasākuma rīkotāji.

Lai aicinātu Latvijas iedzīvotājus atpūsties ārpus pilsētas un informētu par atpūtas objektiem Latvijas teritorijā, AS Latvijas valsts meži un SEB banka Rīgas kanālmalā atklāj Mammadaba vēstniecību. Tā būs īpaša dabas zona rīdziniekiem un pilsētas viesiem, kas ļaus izjust un iepazīt meža veltes, iepazīties ar Mammadaba atpūtas objektiem, kā arī baudīt noskaņu, ko sniedz pilnvērtīga atpūta dabā.

Mammadaba vēstniecība Rīgas kanālmalā - zaļajā zonā starp Latvijas Universitāti, Latvijas Nacionālo operu un Brīvības pieminekli - darbosies no 11. līdz 20. augustam. Katru dienu vēstniecības teritorijā norisināsies dažādu pazīstamu mūziķu koncerti, radošās darbnīcas, konkursi, jogas meistarklases, galda spēļu spēlēšana un citas aktivitātes.

Mammadaba ir Latvijas valsts mežu īstenota kustība par atpūtu dabā - par pastaigām mežos, par sēņošanu, ogošanu, makšķerēšanu, nūjošanu, velobraukšanu un daudziem citiem veidiem, kā smelties dabas spēkus. Lai sniegtu iespēju un mudinātu cilvēkus atpūsties Latvijas dabā, Latvijas valsts meži ik gadu iegulda lielu darbu un līdzekļus atpūtas vietu labiekārtošanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja