Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Latvijas Koncerti dāvinās koncertu skolotājiem

Noslēdzot abonementu koncertu ciklu skolu jaunatnei Mūzika Tev, kas ir vērienīgākā izglītības programma Latvijā, VSIA _Latvijas Koncerti dāvina koncertu skolotājiem, kas organizējuši koncertprogrammu apmeklējumus, informēja Latvijas Koncertu_ sabiedrisko attiecību speciāliste Rinta Bruževica.

Šāds koncerts tiek rīkots katru gadu un šogad notks 4. jūnijā Lielajā ģildē. Skolotājus priecēs atraktīvā vokālā grupa Framest un džeza trio.

„Ja nebūtu skolotāju iniciatīvas, mākas pārliecināt jaunos klausītājus par nezūdošajām mūzikas vērtībām, vai Latvijas Koncerti varētu priecāties par patiešām iespaidīgo cikla apmeklētāju  skaitu, kas sliecas jau pāri 30 000?”, apsver cikla Mūzika Tev producente un koncertu vadītāja Karina Bērziņa.

4. jūnija vakarā Lielajā ģildē skolotājus gaida vairāki pārsteigumi -  tūrisma birojs Relaks Tūre dāvinās ceļojumu diviem skolotājam uz Slovākiju, vairāku grāmatu apgādi dāvinās grāmatas. Galvenais pārsteigums būs kādai no 105 skolām, kura saņems  firmas Yamaha dāvinātās digitālās klavieres.

Latvijas Koncerti pagājušajā mācību gadā ciklā Mūzika Tev piedāvāja skolēniem no 1. līdz 12. klasei ļoti daudzveidīgas programmas – mazāko klašu skolēni varēja iepazīties ar latviešu tautas mūziku un dejām, ar klasisko baletu un mūsdienu deju, kā arī satikties ar Alisi brīnumzemē saksofonu kvarteta n(ex)t un Ēnu teātra iestudējumā, pārlapot Zosmāmiņas pasakas kopā ar Rīgas mūzikas skolu apvienoto simfonisko orķestri un diriģentu Andri Veismani. 5. – 9. klašu skolēni ieklausījās džeza mūzikā, Doma ērģeļu skaņās, Taustiņu triumfā no klavesīna līdz sintezatoram. Īpašs notikums šajā sezonā bija jaunā komponista Jāņa Ķirša komponētais mūzikls Futbols uz podestiem, kas tika speciāli pasūtīts šim ciklam. Mūzikls guva plašu klausītāju atsaucību un tika pieprasīts arī nākamajā sezonā. Jau vairākus gadus ciklu Mūzika Tev atbalsta Linstow Center Management, nopērkot cikla abonementus speciālo skolu bērniem.

Arī nākamajā mācību gadā Latvijas Koncerti ir sagatavojuši plašu koncertprogrammu skolu jaunatnei. Producente Karina Bērziņa stāsta, ka Karību jūras pirāti, Mazais skursteņslauķis Ģitāra un draugi, jaunais mūzikls Sūnu ciema zēni – tā ir tikai daļa no nākamā gada programmu piedāvājumiem. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja