Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Operzvaigzne Maija Kovaļevska un ērģelniece Iveta Apkalna sniegs labdarības koncertu Rīgas Domā

Pasaules operzvaigzne, latviešu soprāns Maija Kovaļevska un Berlīnē dzīvojošā ērģelniece Iveta Apkalna sniegs garīgās mūzikas labdarības koncertu sestdien, 6.augustā Rīgas Domā, lai palīdzētu rehabilitācijas centram Mēs esam līdzās.

Koncerts sāksies plkst. 19, un tā ienākumi tiks ziedoti rehabilitācijas centram, kurā ilgstoši ārstējas bērni ar smagiem kustību traucējumiem. Koncerta programmā iekļauti J.S. Baha, V.A. Mocarta, K.V. Gluka, F. Lista un S. Franka skaņdarbi.

Visi ienākumi no koncerta tiks ziedoti, lai izveidotu Bioloģiskās atgriezeniskas saites kabinetu un apmācītu darbiniekus, lai bērniem varētu nodrošināt tādus rehabilitācijas pakalpojumus, kas Latvijā nav pieejami. Patlaban, lai saņemtu šos pakalpojumus, vecākiem ar bērniem ir jādodas uz Minhenes rehabilitācijas klīniku.

M.Kovaļevska iztāstīja, ka rehabilitācijas centrā Mēs esam līdzās strādājusi viņas mamma, un dziedātājai bija iespēja redzēt, kāda ir dzīve bērniem ar kustību traucējumiem. "Esmu jau piedalījusies labdarības pasākumos citur pasaulē, un man jau sen bija iecere par labdarības koncertu Latvijā. Kad mana mamma strādāja rehabilitācijas centrā, redzēju, ka Latvijā netiek daudz domāts par cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. No savas puses ar šo koncertu vēlos bērniem dāvāt prieku un ceru, ka šis labdarības koncerts atvērs sirdi cilvēkos, kuri būs gatavi ziedot līdzekļus šo bērnu labākas dzīves nodrošināšanai," teica M.Kovaļevska, kura dzied galvenās soprānu lomas ievērojamākajos pasaules operteātros ASV, Eiropā, kā arī Japānā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja