Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Positivus festivāls sagaida apmeklētājus

Piektdienas pēcpusdienā nekas vairs neliecina par vēl naktī Salacgrīvu pāršalkušajām lietusgāzēm. Cauri mākoņiem laužas saules stari, pamazām sarodas apmeklētāji, visa Positivus festivāla teritorija ir nemiera pārņemta - jebkurš aicināts piedalīties dažādās aktivitātēs, ko sarūpējuši festivāla sadarbības partneri. Cilvēku pagaidām ir samērā maz, taču skaidrs, ka  nedēļas pēdējās darba dienas beigas nesīs jaunus un jaunus ļaužu pūļus.

Nenoliedzami, pirmajā brīdī festivāla teritorija izskatās pēc atdzīvināta reklāmas bukleta - uzņēmumu logo, korporatīvās krāsas un simbolika tā vien ņirb gar acīm. Vai katrā stūrī var ļauties dažāda rakstura izklaidei - atstāt savas rokas nospiedumu ģipsī, sajusties kā rokzvaigznēm spēlē "Guitar Hero", kāpt pa alpīnistu sienu, uzzināt par skaistumkopšanas noslēpumiem, vai arī vienkārši atlaisties kādā no zviļņiem vai šūpuļtīkliem. Ieturēties ēdamteltī, apmeklēt vietējo amatnieku tirdziņu, kur dominē dažādas rotaslietas un "vintage" garderobes elementi. Īpašu uzmanību piesaista speciāli festivālam izveidotie dizaina sēdekļi.

Cēsu alus skatuvi jau ieskandinājuši "Freak Owls" - Džoša Ričo projekts, kas festivālā uzstāties uzaicināts, pateicoties mūzikas menedžmenta portālam "Sonicbids". Savukārt "I Love You" skatuvi atklāja Gata Zaķa un Ksenijas Sundejevas projekts "Zrya". Šī vakara lielākie mākslinieki uz "Tele 2"skatuves būs "Hurts", kas jau ieradušies Salcgrīvā, un "Editors", taču vērā ņemami mūziķi uzstāsies arī uz citām skatuvēm - nelielajā "I Love You"teltī, uz "Cēsu alus" skatuves festivāla tālākajā stūrī, igauņu mākslinieku uznācienu piedāvās "Tallinn Music Week"skatuve, savukārt DJ pulcēsies "Red Bull Music Academy" mūzikas vietā un arī pludmales skatuvē. Darbu sākusi arī kinotelts.

Positivus festivāls Salacgrīvā norisinās 15.un 16.jūlijā, šogad festivāls svin savu 5.jubileju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ineses Galantes fonds nodibina Baltijas balvu

Ineses Galantes fonds” sadarbībā ar trīs Baltijas valstu – Latvijas, Lietuvas un Igaunijas – sabiedriskajām un izglītības organizācijām, profesionālajām asociācijām un diplomātiskajiem p...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja