Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rīgā notiks Adventa mūzikas svētki

Sabiedriskā organizācija _Austras biedrība _iecerējusi, ka katrā Adventa svētdienā - no 2. līdz 23. decembrim - notiks septiņi cerību un mīlestības pilni folkmūzikas koncerti dažādu konfesiju baznīcās, informē koncertu organizatori.

Mežaparka draudzes baznīcā muzicēs Ieva Akuratere ar dēlu Matīsu Akurateru un mūziķi Leonu Sējānu, LELB Jauniešu centrā spēlēs un dziedās Kaspars Dimiters ar dēliem Jēkabu un Stefanu Ezru Dimiteriem, Daugavgrīvas Baltajā baznīcā muzicēs Arnis Miltiņš ar meitu Laimu un dēlu Jāni Miltiņiem, Marijas Magdalēnas draudzes baznīcā dziedās Sintija Grava ar draugiem Jāni Kurševu, Arti Gāgu, Norbertu Skrauci, Ingusu Feldmani un Sergeju Austri Universu, Āgenskalna draudzes baznīcā uzstāsies Silvija Silava ar meitu Sniedzi Prauliņu, Mateja baznīcā – Haralds Sīmanis.

Pirmajās trijās Adventa svētdienās katrā notiks divi koncerti divās baznīcās dažādos laikos. Atklājot Adventa mūzikas svētkus, pirmajā koncertā Mežaparka draudzes baznīcā uzrunu teiks mācītāji Rolands Eimanis un Ilmārs Rubenis, kopīgajā noslēguma koncertā ar visu dalībnieku piedalīšanos Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā uzrunu teiks mācītājs Krists Kalniņš. Koncertu Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā vadīs Ēriks Pozemkovskis.

Adventa Mūzikas svētki Rīgā veidosies kā jauna, svētīga kultūras tradīcija Ziemassvētku gaidīšanas laikā, kuras moto būs: "Pasniedz mīlestību dzīvībai!" Koncertos ieeja būs bez maksas, taču katrs, kas vēlēsies, varēs ziedot topošajām vai esošajām draudzes māmiņām.

Koncertu idejas autore un producente – Signe Sniedze. Koncertus rīko Austras biedrība, atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments un visas koncertos iesaistītās baznīcas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja